Varsatähden toinen comeback – ”Ori pystyy voittamaan” MTV 17:32 15.12

Lauantaina Oulussa ravataan Toto76-kierros erikoissuurten palkintojen ja 100 000 euron jackpotin ryydittämänä. Antti Ojanperän Evartti palaa tauolta suomenhevosten pääsarjassa.


Live: Maajoukkuedebytantti kasvatti Leijonien johtoa MTV 15:52 15.12

Leijonat kohtaa Etelä-Korean perjantaina Venäjän EHT-turnauksen toisessa ottelussaan. MTV Sport seuraa ottelua hetki hetkeltä verkkosivuillaan.


Joka viides suomalaismies on huonossa kunnossa – ”Mieli voi olla nuori, mutta kroppa ei ole pysynyt samassa vauhdissa” iltasanomat 11:19 15.12

Oma kunto arvioidaan usein yläkanttiin. Huonokuntoisistakin miehistä 74 prosenttia kertoi syövänsä päivittäin kasviksia ja hedelmiä. Väestötasolla kasviksia kuitenkin syö päivittäin vain joka kolmas.


Vakio Grand Prix: Ei paljon turhia jännitellä – ohipelit ManUsta ja Liverpoolista! iltasanomat 23:03 14.12

Otsikko jo paljastaa, että tällä kierroksella suositaan rohkeaa peliä. Timanttisimmat herkut löytyvät Belgian liigan aivan ”väärin” pelatuista kohteista...


Antti Rinne tivasi hallitukselta: Miten aiotte taata, että jouluna on lunta? MTV 18:18 14.12

Vuoden viimeinen kyselytunti päättyi eduskunnassa perinteiseen joulukysymykseen. Siinä oppositio kysyy hallitukselta jotain hauskaa ja osapuolet kiittelevät ja piikittelevät toisiaan.


Apu: Antti Tuisku vaihtaa alaa hyvinvointivalmentajaksi stara 18:00 14.12

Suomen viime vuosien suosituimpiin lukeutuva poptähti Antti Tuisku kertoi marraskuussa


Viihdelehti Stara.fi stara 18:00 14.12

Suomen viime vuosien suosituimpiin lukeutuva poptähti Antti Tuisku kertoi marraskuussa


Antti Karhula sivuun Hermeksen päävalmentajan pestistä jatkoaika.com 13:09 14.12

Mestiksessä toiseksi viimeisenä oleva Kokkolan Hermes vaihtaa päävalmentajaa, kun Antti Karhula väistyy tehtävästä sivuun. Uuden päävalmentajan rekrytointi alkaa heti.


Apu: Antti Tuisku paljastaa taukonsa taustat – keikkalavat vaihtuvat koulunpenkkiin mtv 11:29 14.12

Viime vuodet hurjaa suosiota nautiskellut muusikko Antti Tuisku jää tauolle kesällä 2018. Hän paljastaa taukonsa taustat Apu-lehden haastattelussa.


Apu: Antti Tuiskulta yllättävä paljastus taukonsa syystä – aloittaa opiskelun uuteen ammattiin iltasanomat 09:29 14.12

Antti Tuisku lähtee opiskelemaan.


Apu: Antti Tuiskun yllätysveto: Musiikki jää taka-alalle - opiskelee uuden ammatin iltalehti 08:39 14.12

Tuoreessa Apu-lehdessä Antti Tuisku jysäyttää varsinaisen uutispommin. Antti Tuisku on jo aiemmin ilmoittanut jäävänsä kevätkiertueensa jälkeen tauolle. Nyt tuoreessa hän valaisee hieman tarkemmin, mitä tuo kaikki käytännössä tarkoittaa. Antti aikoo hankkia itselleen kokonaan uuden ammatin, hänestä tulee hyvinvointivalmentaja.


Lääkärit ilman rajoja: Myanmarin armeija surmasi 730 pikkulasta ja kyseessä on maltillinen arvio iltalehti 08:39 14.12

Rohingya-vähemmistöön kohdistuneissa vainoissa tapettiin tuhansia ihmisiä kuukaudessa. Humanitaarinen avustusjärjestö laskee, että väkivaltaisuuksissa kuoli viralliseen väitteeseen verrattuna jopa monikymmenkertainen määrä ihmisiä. MSF:n tietojen mukaan valtaosa tapetuista oli ammuttu. Uhriluvut ovat sen mukaan alakanttiin, sillä ne eivät kata niitä perheitä, jotka eivät selvinneet ulos maasta. Ensimmäisen kuukauden aikana, jolloin Myanmarin armeija aloitti hyökkäyksensä maan vähemmistökansaa kohtaan, kuoli väkivaltaisesti vähintään 6 700 ihmistä, arvioi Lääkärit ilman rajoja -järjestö (MSF).


Apu: Antti Tuiskulta yllättävä paljastus taukonsa syystä - aikoo hankkia hyvinvointivalmentajan pätevyyden iltasanomat 08:38 14.12

Antti Tuisku lähtee opiskelemaan.


IL selvitti - he kannattavat ja he vastustavat prosenttirajan nostamista iltalehti 07:21 14.12

28 kansanedustajaa kannatti 5,5 -prosenttisten juomien tuomista kauppoihin, 20 vastusti ja kaksi ei ottanut kantaa. Eduskunta päättää perjantaina, muutetaanko lainsäädäntöä siten, että kaupoista, kioskeista ja huoltamoilta saisi jatkossa 4,7 -prosenttisten alkoholijuomien lisäksi myös 5,5 -prosenttisia juomia. 28 kansanedustajaa kannatti 5,5 -prosenttisten juomien tuomista kauppoihin, 20 vastusti ja kaksi ei ottanut kantaa. He kannattavat prosenttirajan nostamista Antti Kaikkonen (kesk)


TVOF-tuomari Olli Lindholm: ”Tämä ohjelma ei pyöri Antti Tuiskun ympärillä” iltalehti 19:45 13.12

The Voice of Finland palaa uudistettuna Neloselle. The Voice of Finlandin tähtivalmentajina nähdään tälläkin kaudella tutut Olli Lindholm, Anna Puu ja Redrama. Uutta väriä ohjelmaan tuo tähtituomari Toni Wirtanen. - Siistiä, että tällaisessa voi olla mukana ja auttaa artisteja eteenpäin. Jos voisi kiteyttää, niin I'm in the ride, Wirtanen sanailee.


Joulun sääennusteet pyörivät kuin tavaratalon ovet - Ilmatieteen laitos: ”Tilanne on kääntynyt päälaelleen” iltalehti 18:29 13.12

Ilmatieteen laitoksen tilastomalli heitti häränpyllyä valkean joulun suhteen. Meteorologin mukaan tilastopohjainen ennuste on epäluotettava. Ensin hyvät uutiset: Suomessa on valkea Lucian päivä. - Koko maassa näyttää olevan tällä hetkellä lunta. Hankoniemen kärki ja Kotkarankki taitavat olla ilman, mutta Manner-Suomessa, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Antti Kokko sanoo.


”Oltiin kuin panttivankeina” – Asko, 55, odotti 5 tuntia lähtöä ahtaassa lentokoneessa iltasanomat 12:58 13.12

Oulun koneesta loppui juomavesi, vessaan pääsi vain pyynnöstä.


Uutiset