Yksi Ensitreffit alttarilla -pari on ylitse muiden – Anniina ja Ville ovat lukijoiden suosikkeja, Katjan ja Ollin liitto saa täyslaidallisen: ”Peli on sillä pelattu”

iltasanomat 18:30 22.09

Yksi Ensitreffit alttarilla -pari nousi lukijoiden suosikiksi. Toisen parin kemia puolestaan herättää paljon epäilyksiä.


Ensitreffit alttarilla: Parit muuttavat saman katon alle - Villen outo tapa kuivattaa pyykkejä lyö Anniinan ällikällä: ”Et oo tosissas!”

iltalehti 14:25 21.09

Ensitreffit alttarilla -ohjelman seuraavassa jaksossa pariskunnat opettelevat yhteiseloa saman katon alla. Anniina ja Ville kotiutuvat Budapestin häämatkan jälkeen Anniinan omakotitaloon. Anniinan työ ravintolassa vaatii läsnäoloa ja Ville taas pystyy paiskimaan töitä Anniinan kotoa käsin etänä. Niinpä Ville kiikuttaa Anniinan kotiin tullessaan mukanaan tarpeistoa aina golfbägistä karaokelaitteistoon. Kuten jo aiemmista jaksoista on käynyt ilmi, Anniina ja Ville ovat hitsautuneet hyvin yhteen ja samankaltainen huumorintaju pitää hulvatonta tunnelmaa yllä.


Lahti-Liukkonen ja Parkkinen putosivat jatkosta – olympiapaikan metsästys jatkuu toukokuussa

yle 13:02 19.09

Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen hävisivät torstaina kaksi ottelua.


IL-analyysi: Mitä ihmettä Ollille ja Katjalle tapahtui? Ensitreffit alttarilla -kirous iski jälleen – ahdistus uhkaa pilata unelmaparin rakkauden

iltalehti 22:02 17.09

Iltalehden viihdetoimittajat analysoivat Ensitreffit alttarilla -ohjelman häämatkajakson. Ensitreffit alttarilla -parit lähtivät tiistain jaksossa häämatkalle. Katjan ja Ollin matkakohteena toimi Praha, Ville ja Anniina matkasivat Budapestiin ja Heidi ja Oskari Pariisiin. Iltalehden viihdetoimittajat Miia Vatka, Julia Aalto-Setälä ja Sami Koski analysoivat yllä olevalla videolla parien mahdollisuudet rakkauteen häämatkan jälkeen.


Ensitreffit alttarilla -sulhanen myöntää tunteensa: "Jo silloin hakuvaiheessa sanoin, että..."

mtv 21:45 17.09

Villen ja Anniinan yhteinen taival avioparina on lähtenyt hyvin käyntiin.


Mörkö-Markoa juhliva Ville saa Anniinan hämmentymään Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa: ”Sain kyllä mitä tilasin”

iltalehti 09:48 17.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit alttarilla -ohjelman matkajakson jännityksen, älä lue eteenpäin. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ensitreffit alttarilla -ohjelman seuraavassa jaksossa matkataan pariskuntien häämatkalle. Ville ja Anniina matkustavat Budapestiin, Katja ja Olli Prahaan ja Oskari ja Heidi Pariisiin. 38-vuotiaan Villen ja 31-vuotiaan Anniinan yhteiselo alkaa yhtä siirappisissa tunnelmissa kuin mihin hääjakso tiistaina päättyi.


Ensitreffit-morsian hehkuttaa tuoretta aviomiestään: "Miten sieltä on voinut löytyä noin hyvä tyyppi?"

mtv 13:15 14.09

Anniina kokee olevansa äärimmäisen tyytyväinen tuoreeseen avioliittoonsa.


Ensitreffit alttarilla-Heidin, 38, paljastus – ei ole asunut avoliitossa: ”Eikö sua hirvitä se?”

iltalehti 17:37 12.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit alttarilla -ohjelman matkajakson jännityksen, älä lue pidemmälle. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ensitreffit alttarilla -ohjelma jatkuu ensi viikon tiistaina perinteisellä häiden jälkeisellä matkajaksolla, jossa uudet parit matkaavat häämatkalle. Oskari ja Heidi matkustavat Pariisiin, Katja ja Olli Prahaan sekä Ville ja Anniina matkustavat Budapestiin.


Ensitreffit alttarilla -morsian ahdistuu häiden jälkeen: ”Kliseitä käyttäen sellainen tunteiden vuoristorata”

iltalehti 11:47 11.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit alttarilla -ohjelman matkajakson jännityksen, älä lue juttua pidemmälle. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ensitreffit alttarilla -ohjelma jatkuu ensi viikon tiistaina perinteisellä häiden jälkeisellä matkajaksolla, jossa uudet parit matkaavat häämatkalle. Ollin ja Katjan matkakohteena on Praha, Oskarin ja Heidin Pariisi ja Villen ja Anniinan Budapest.


Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuoreella sulhasella selkeä näkemys avioliitosta: "Molemmilla saa olla omat elämät"

mtv 08:46 11.09

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioliittoon astuneet Anniina ja Ville kertoivat kuulumisensa tuoreeltaan heti vihkimisen jälkeen.


Ensitreffit-Ville kohtasi morsiamensa ensimmäistä kertaa: "Tuntuu tosi hyvältä"

mtv 21:30 10.09

Ville kohtasi Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa morsiamensa Anniinan ensimmäistä kertaa – ja kaikki sujui paremmin kuin hyvin.


Oskari ja Heidi suutelevat Ensitreffit alttarilla -hääjaksossa - Heidi kyynelehtii jo seremonian aikana

iltalehti 09:45 09.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit alttarilla -ohjelman hääjakson jännityksen, älä lue tätä juttua. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ohjelman kuudennella kaudella pareina nähdään Ville ja Anniina, Katja ja Olli sekä Oskari ja Heidi.


Jyväskylän Kenttäurheilijoiden viestinaiset ennätysvauhdissa jo alkuerissä

yle 15:21 07.09

Joukkueessa juoksivat Aino Pulkkinen, Hanna-Maari Latvala, Anniina Kortetmaa ja Nooralotta Neziri.


Ensitreffeillä avioituneelta Villeltä yllättävä veto heti alkuun – morsian täysin hämillään

mtv 14:02 07.09

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Anniinan kanssa avioituva Ville yllättää morsiamensa heti alkuun. Varo juonipaljastuksia!


Anniina avioituu pian ensitreffeillä: "En olisi vuosi sitten ajatellut seisovani tässä tilanteessa"

mtv 09:05 07.09

Anniina jännittää tulevaa vihkitilaisuutta kovasti.


Kiusallinen paljastus Ensitreffit alttarilla -ohjelman hääjaksossa: ”Tunnen heidät ex-vaimoni kautta”

iltalehti 16:18 06.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit Alttarilla -ohjelman hääjakson jännityksen, älä lue tätä juttua. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Kuudennella kaudella pareina nähdään Ville ja Anniina, Katja ja Olli sekä Oskari ja Heidi.


Kiusallinen paljastus Ensitreffit Alttarilla -ohjelman hääjaksossa: ”Tunnen heidät ex-vaimoni kautta”

iltalehti 16:18 06.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit Alttarilla -ohjelman hääjakson jännityksen, älä lue tätä juttua. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Kuudennella kaudella pareina nähdään Ville ja Anniina, Katja ja Olli sekä Oskari ja Heidi.


Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa odottamaton käänne: Ville hakee siunauksen morsiamen isältä: ”Sulautuu hyvin joukkoon”

iltalehti 15:26 06.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit Alttarilla -ohjelman hääjakson jännityksen, älä lue tätä juttua. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ensitreffit Alttarilla -ohjelman hääjakso nähdään Avalta tiistaina. Kuudennella kaudella pareina nähdään Ville ja Anniina, Katja ja Olli sekä Oskari ja Heidi.


Yksi Ensitreffit alttarilla -käänne sai murskatuomion faneilta: "Setämiehet meni erotiikkaliikkeeseen"

iltalehti 18:41 04.09

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudes tuotantokausi alkoi tiistaina. Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa seurataan tänä syksynä Villen ja Anniinan, Ollin ja Katjan sekä Heidin ja Oskarin avioliittoa alusta alkaen. Ohjelman asiantuntijoina toimivat tällä kertaa Kari Kanala, Marianna Stolbow ja Elina Tanskanen. Ensimmäistä jaksoa on kommentoitu tiuhaan niin Twitterissä, Facebookissa kuin Jodelissakin. Osallistujien kypsyys saa erityisesti kehuja.


Tässä ovat uudet Ensitreffit alttarilla -parit!

iltalehti 21:53 03.09

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudennella tuotantokaudella seurataan kolmen pariskunnan alkutaivalta. Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudennella tuotantokaudella avioituvat Ville ja Anniina, Olli ja Katja ja Heidi ja Oskari. Ensimmäisessä jaksossa kukin osallistuja tulee tutuksi katsojille. Häät nähdään toisessa jaksossa 10.9. Avalla. Ohjelman kuudennella tuotantokaudella asiantuntijoina toimivat Elina Tanskanen, Marianna Stolbow ja Kari Kanala.


loman paluulento matkailualan uranuurtaja – ratkaisu yllätti tyhjille futiskatsomoille rasismin varastaneet unelmani vielä löytynyt sellaista yritettiin leimata

Hot topics