Herkkusuiden lempikeksintö – sähköllä lämmitettävä jäätelökauha stara 22:20 15.10

Jäätelöpallojen tekeminen vaatii oikeanlaisen jäätelökauhan ja rullaavan ranneliikkeen. Jäätelökauhaa tulee


Viihdelehti Stara.fi stara 22:20 15.10

Jäätelöpallojen tekeminen vaatii oikeanlaisen jäätelökauhan ja rullaavan ranneliikkeen. Jäätelökauhaa tulee


Alpon ja Annelin vihkikirkko tuhoutui liekkeihin – ”Voiko tämä olla tottakaan” iltasanomat 19:46 23.09

Sanat eivät riitä tulkitsemaan sitä hämmennystä ja surua, mitä rakkaan ja arvokkaan kotikirkon menettäminen kiihtelysvaaralaisille merkitsee.


Tulee myös Suomeen: ”Epäterveet” maksut kaupan hävikistä aiotaan kieltää koko Euroopassa uusisuomi 09:21 11.09

Europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki (kesk) kertoo Puheenvuoro-blogissaan, että Euroopan komissio on herännyt tuottajien huonoon asemaan elintarvikeketjussa.


KRP:n rikosylikomisarion tuomio tietourkinnasta jäi lainvoimaiseksi – haki tietoja Anneli Auerista MTV 11:11 04.09

Korkein oikeus (KKO) ei myöntänyt valituslupaa Anneli Auerin tietojen urkkimisesta tuomitulle poliisille. Näin hovioikeuden antama sakkotuomio jäi lainvoimaiseksi.


KRP:n rikosyli­komisarion tuomio Auerin tietojen urkinnasta jäi lainvoimaiseksi iltasanomat 10:15 04.09

Korkein oikeus (KKO) ei myöntänyt valituslupaa Anneli Auerin tietojen urkkimisesta tuomitulle poliisille. Näin hovioikeuden antama sakkotuomio jäi lainvoimaiseksi.


Tässä ovat uudet Onneli ja Anneli -tähdet – mukana myös Michael Monroe mtv 13:30 28.07

Uutta Onneli ja Anneli -elokuvaa kuvataan parhaillaan aurinkoisessa Turussa. 


Suomalaismeppi perustelee, miksi äänesti kohutun direktiivin puolesta: ”Netti ei voi olla villi länsi, jossa sisältö on vapaata riistaa” uusisuomi 10:37 07.07

Europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki (kesk.) kertoo saaneensa yli 7 000 sähköpostia EU:n tekijänoikeusdirektiiviin liittyen. Hän itse äänesti torstaina kohutun direktiivin puolesta.


HS: Anneli Auerin avustajalle varoitus – jätti kertomatta todistajan talousrikostuomiosta MTV 18:33 27.06

Asianajaja Juha Manner on saanut varoituksen toiminnastaan päämiehensä Anneli Auerin vahingonkorvauskäräjillä, kertoo Helsingin Sanomat.


Demariedustaja sote-valiokunnan kohukokouksesta: ”Tuntui, että keskusta on valmis tekemään mitä tahansa” iltasanomat 15:49 21.06

Sdp:n Anneli Kiljunen kokee keskustan painostavan sote-valiokuntaa – sinisten Simon Elo katsoo valiokunnan puheenjohtajan ylittäneen valtuutensa.


Seitsemän MM-kultaa voittanut suomalaisvalmentaja antoi palaa MM-kisojen tuomaroinnista: ”Systeemin muututtava merkittävästi” iltasanomat 20:25 10.06

Anneli Laine-Näätäsen mielestä OVO olisi ansainnut mitalin joukkuevoimistelun MM-kisoissa.


Jäätteenmäki ehdottaa MTV Uutisextrassa: EU-tuet pois veroparatiiseilta MTV 17:03 02.06

EU:n pitäisi vaatia myös veroparatiiseiltä oikeusvaltioperiaatteiden mukaista toimintaa. Muuten niiltä olisi evättävä EU-tuet tulevaisuudessa. Näin ehdottaa europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki tämän illan Uutisextrassa. 


Finanssivalvonta: Taloyhtiölainat huomioitava paremmin asuntovelallisen stressitesteissä iltalehti 07:40 24.05

Taloyhtiölainojen massiivinen kasvu ja niiden muodostama riski asunto-osakeyhtiöiden omistajille on ollut kevään puheenaihe, ja nyt myös Finanssivalvonta kiristämässä otetaan. - Finanssivalvonta kiinnittää tarkastuksissaan yhä enemmän huomiota erityisesti siihen, että myös taloyhtiölainat huomioidaan asiakkaan maksukyvyn stressitestissä asianmukaisella tavalla, Finanssivalvonnan johtaja Anneli Tuominen toteaa Finanssivalvonnan tiedotteessa. Finanssivalvonta tiedotti asiasta keskiviikkona.


Nyt puhuu romaneja palvelematta jättäneen Nesteen kauppias: ”Video antaa ehkä väärän kuvan” - perhe aikoo tehdä rikosilmoituksen iltalehti 13:40 13.05

Neste-huoltoaseman kauppias kertoo Iltalehdelle, että on ollut tapauksen vuoksi suoraan yhteydessä romanipariskuntaan ja esittänyt heille anteeksipyynnön. Vantaalaisella Nesteellä eilen sattunut ikävä asiakaspalvelutilanne on kerännyt laajalti huomiota sosiaalisessa mediassa. Anneli Lindemanin julkaisema video on kerännyt yli 100 000 näyttökertaa ja 1000 jakoa. Videolla näkyy, kuinka romanitaustaisia Lindemaneja kieltäydytään palvelemasta. Kyseisen toimipisteen kauppias kertoo Iltalehdelle, että on ollut pariskuntaan tapahtuman johdosta suoraan yhteydessä ja esittänyt heille anteeksipyynnön.


Nesteen viestintäjohtaja pahoittelee romaniperheen kohtelua - ”Kyseinen tilanne selvitetään henkilöstön kanssa” iltalehti 16:15 12.05

Nesteen vieistäjohtaja vakuuttaa, että romaniperheen kohtelu on konsernin toimintaperiaatteiden ja arvojen vastaista. Tino ja Anneli Lindemanin saama asiakaspalvelu vantaalaisella Nesteellä tallentui tänään videolle. Videolla näkyy, kuinka myyjä kieltäytyy palvelemasta Lindemaneja näiden etnisyyden takia.


Mykistävä tilanne Nesteen kassalla tallentui videolle: Myyjä ei suostu palvelemaan romanimiestä - ”Johtuuko se siitä, että olen mustalainen?” ”Näin valitettavasti on” iltalehti 15:14 12.05

Tino ja Anneli Lindemanin mukaan etnisyyteen perustuva syrjintä on heille arkipäivää. Nesteeltä vakuutetaan, ettei syrjintä kuulu ketjun toimintatapoihin. Tino ja Anneli Lindeman lapsensa kanssa joutuivat lauantaina törkeän kohtelun kohteeksi vantaalaisella Nesteellä. Tampereella asuvat Lindemanit olivat matkalla lapsensa kanssa Linnanmäelle kesäpäivän viettoon ja pysähtyivät Vantaalla sijaitsevalle Nesteelle tankille. Tino Lindeman valitsi maksutavaksi maksu kassalle ja odotteli viisi minuuttia, että saisi aloittaa tankkauksen. Mitään ei tapahtunut, joten Lindemanit menivät sisälle kysymään, miksei hanaa avata.


15-vuotiaana uransa aloittanut Anneli Mattila: "Saavutin suurimman haaveeni" mtv 11:02 06.05

Tanssilavoilla menestysuraa luonut Anneli Mattila julkaisee keväällä uuden albuminsa kuuden vuoden tauon jälkeen. 15-vuotiaasta asti musiikkia työkseen tehnyt tähti avautuu kokemastaan häirintätilanteesta. 


Hanoi Rocksista George Bushin jututtamiseen ja Anneli Jäätteenmäen skandaalieroon – Merja Ylä-Anttilan MTV-ura on journalismin historiaa MTV 17:36 17.04

Ylen toimitusjohtajaksi siirtyvän Merja Ylä-Anttilan, 57, ura media-alalla hakee vertaistaan. MTV Uutisissa hänet muistetaan etenkin politiikan rautaisena ammattilaisena, mutta uran alussa Ylä-Anttila pääsi eksoottisemmillekin juttukeikoille.


Anneli sai sairauskohtauksen kaupassa: Tuntematon pakkasi ostokset ja auttoi kotiovelle asti – "Lopulta vielä kahviteltiin yhdessä" MTV 05:51 17.04

Auttavaisia, ystävällisiä ja lämminsydämisiä ihmisiä on olemassa! Tämän sai todistaa Espoossa asuva Anneli Helala, joka lähti viime perjantaina pahaa aavistamatta hoitamaan aivan normaaleja, arkisia asioitaan Espoossa. 


Asiantuntijat: Nämä olivat koko kevään 1918 hirveimmät yksittäiset tapahtumat iltasanomat 19:02 10.04

Kirjailija Anneli Kanto ja historioitsija Teemu Keskisarja pitivät Hennalan ja Viipurin surmia sisällissodan pahimpina tekoina.


jopa sohvan – Puolustus­voimat ”Penismukeja

Uutiset