Koronakriisi on saanut ranskalaiset ostamaan lähiruokaa ja pariisilaiset haaveilemaan maaseudun avaruudesta

yle 13:50 06.04

Arkea maailmalla: Ranskassa kolme viikkoa voimassa ollut tiukka ulkonaliikkumiskielto on muuttanut ihmisten arkea etenkin suurkaupungeissa, kirjoittaa Ylen toimittaja Annastiina Heikkilä.


Kommentti: Kiipeä puuhun, millenniaali – urheilunnälkäinen nuori kiipeää kyllä perässä

iltasanomat 13:37 20.03

Ihminen on altis esimerkeille, kirjoittaa Annastiina Lehtonen.


Toimittajalta: Ranskalaiset eivät totelleet suosituksia, ja niinpä koko maa joutuu tänään karanteeniin

yle 06:00 17.03

Pariisissa levisi maanantaina kotiarestipaniikki, joka muuttui kuitenkin illan mittaan tyyneksi hyväksynnäksi ja solidaarisuudeksi, kirjoittaa toimittaja Annastiina Heikkilä.


Mistä maailma puhuu -podcast: Miksi Ranskassa on suhtauduttu #metoo-liikkeeseen epäillen?

yle 10:05 19.02

Varsinkin Ranskassa on katsottu valtaeliitin kähmintöjä läpi sormien, Ylen Pariisin-toimittaja Annastiina Heikkilä sanoo.


Kommentti: Huomisesta pitää huolehtia, mutta pelko lamauttaa vs. Meillä on mahdollisuuksia kirkkaampaan kuvaan tulevaisuudesta

iltasanomat 13:03 07.02

Luota huomiseen -teemaviikolla on kerrottu positiivisia uutisia ja rohkaisevia esimerkkejä. Annastiina Lehtonen ja Tuomas Manninen luovat katseen tulevaan.


Tipaton tammikuu on nykyään käsite myös viinimaa Ranskassa

yle 14:00 06.01

Arkea maailmalla: Yhä useampi ranskalainen pohtii kriittisesti suhdettaan alkoholiin, kirjoittaa Ylen toimittaja Annastiina Heikkilä.


Toimittajalta: Kun Sanna Marinin nimitys pääministeriksi vahvistui, sähköpostiini alkoi tipahdella kommentointipyyntöjä – uteliaisuus Ranskassa heräsi

yle 21:09 10.12

Mistä kiinnostus Sanna Marinia ja Suomen hallitusta kohtaan kertoo ja mitä siitä pitäisi ajatella, pohtii Annastiina Heikkilä.


Hot topics