Turkin sisäministeriön edustaja Ylelle: Palautettavien joukossa ei ole suomalaisia Isis-vankeja

yle 12:18 10.11

Turkki ei ole ottanut yhteyttä Suomen Ankaran-suurlähetystöön, eikä muidenkaan EU-maiden lähetystöihin Isis-vankien palauttamisesta.


Hurjaa herjaa! Teemu Pukin maalivire romahti – suomalaistähti joutui ankaran tylytyksen kohteeksi Englannissa

MTV 19:04 09.11

Teemu Pukin ensimmäinen kausi Valioliigassa alkoi sensaatiomaisesti, kun suomalainen tykitti viidessä ensimmäisessä ottelussa peräti kuusi maalia. Seitsemässä seuraavassa Valioliiga-ottelussa kotkalainen on jäänyt maaleitta. Pukin heikentynyt maalivire on aiheuttanut paljon kritiikkiä.


Oikeus: Suomen suurlähetystö mokasi räikeästi – irakilaismies menetti asuntonsa, opiskelupaikkansa ja luottotietonsa

iltasanomat 08:22 21.10

Oikeuden mielestä Suomen Ankaran suurlähetystön tekemä virhe oli räikeä. –?Asiassa ei ole ollut mitään tulkinnanvaraa, oikeus linjasi.


Suomi pääsi Turkin ihon alle – suosikki pakotettiin viiteen erään: "Joukkueen tunne on niin hieno, että jokaisen pitäisi sellainen kokea"

MTV 22:32 24.08

Naisten lentopallomaajoukkue pääsi nauttimaan yhdestä viime vuosien parhaasta ottelustaan, vaikka Turkki nappasikin EM-turnauksen iltapelissä lauantaina lopulta 3–2-voiton. Suomi sai Ankaran Spor Salonu -hallin yleisönkin välillä hämmentyneeksi himmentämällä kotijoukkueen lyöntijuhlaa taistelupallojen voittamisella.


Ankaran uskonnollisen kasvatuksen saaneelta tähdeltä kiellettiin ”maallinen musiikki” täysin – nyt hän julisti Flow-lavalla: ”Hoidin sateen pois!”

iltasanomat 21:01 11.08

Sade tosiaan loppui – ja kunnian siitä otti parrakas artisti.


Ankaran lapsuuden kokenut huutolaispoika nousi maailman huipulle – 77-vuotiaana kuolleen Jorma Kinnusen legenda ei unohdu

iltasanomat 15:29 26.07

Jorma Kinnunen (1941–2019) on poissa. Hän nousi keihäänheittolegendaksi karuista oloista.


Kuussa on yli 180 000 kiloa avaruusromua, pieniä inhimillisiä muistoja Apollo-lennoista ja yllättävän kestäviä tähtilippuja

yle 09:18 19.07

Viiden vuosikymmenen takaisilla kuukävelyillä pelattiin golfia, muistettiin perhettä ja kunnioitettiin myös ankaran avaruuskisan vastapuolen kuolonuhreja.


Yhdysvallat hermostuttaneen venäläisen ohjustorjuntajärjestelmän ensimmäinen osa saapui Turkkiin – luvassa talouspakotteita?

yle 13:33 12.07

Turkin puolustusministeriön mukaan S-400-ilmapuolustusjärjestelmään liittyviä laitteita on tuotu Ankaran lähellä sijaitsevaan lentotukikohtaan.


Yhdysvallat hermostuttaneen venäläisen ohjuspuolustusjärjestelmän ensimmäinen osa saapui Turkkiin – luvassa talouspakotteita?

yle 13:33 12.07

Turkin puolustusministeriön mukaan S-400-ilmapuolustusjärjestelmään liittyviä laitteita on tuotu Ankaran lähellä sijaitsevaan lentotukikohtaan.


Bob Dylan asetti ankaran kiellon keikoilleen: kukaan ei saa kuvata niitä edes puhelimella – sääntö pätee myös Helsingissä

iltasanomat 11:51 23.06

Ensi viikolla Suomessa konsertoiva Bob Dylan kieltää kuvaamisen keikoillaan.


Yli 20 kiloa kevyempi Esko Eerikäinen esittelee kuntokuurinsa tuloksia: ”Hunks-kunto lähestyy”

iltalehti 19:57 24.05

Radio Novan juontaja laittoi elämäntapansa remonttiin osallistuttuaan Olet mitä syöt -ohjelmaan. Radiojuontaja Esko Eerikäinen aloitti viime vuonna ankaran elämäntaparemontin Pippa Laukan avustuksella Olet mitä syöt -ohjelmassa. AVA-kanavan ohjelman aikana Eerikäinen onnistui pudottamaan 8,5 kiloa. Kilojen karistaminen ei jäänyt siihen, vaan Novan radioääni on pudottanut painoaan tasaiseen tahtiin tiukan ruokavalion ja liikunnan avulla. Tammikuussa hän oli jo 21 kiloa keveämpi kuin Olet mitä syöt -ohjelmaan lähtiessään. Tuolloin entinen Scandinavian Hunks -tanssija painoi 114 kiloa.


Hurjasti hoikistunut Jethro Rostedt esittelee hauistaan: ”Vähän reippaamman puoleiset kyhmy-joutsenet”

iltalehti 11:35 10.05

Kiinteistövälittäjä ja bisnesmies Jethro Rostedt on käynyt jo pitkään kuntosalilla. Kiinteistövälittäjä Jethro ”Jeti” Rostedt on hoikistunut yli 30 kiloa. Ankaran dieetin lisäksi mies on käynyt ahkerasti salilla. Elämäntapamuutoksesta huolimatta Turun lempeä jätti rakastaa edelleen ruokaa.


Kuorma levisi tielle mitkä muskelit! Hiihtotähti purevat seudun bussiliikenteeseen Siilinjärven mystinen Eurojackpot-voittaja Sitten hänelle sittenkin virhe –

Hot topics