Jennifer Aniston paljastaa kaikkien aikojen suosikkijaksonsa Frendeistä – unohtumattoman koskettava kohtaus saa paatuneimmankin herkistymään

mtv 07:30 23.05

Jennifer Anistonin suosikkijakso Frendeissä liittyy erityisen herkkään takaumaan ja tilanteeseen Rachelin ja Rossin välillä.


Jennifer Aniston julkaisi 21 miljoonan kartanostaan videon, johon moni koronaeristäytyjä voi samaistua

iltasanomat 19:50 08.05

Jennifer Aniston vilautti 33 miljoonalle seuraajalleen korona-arkeaan.


Muistatko vielä Brad Pittin ja Jennifer Anistonin kohueron? Totuus salasuhteesta Angelina Jolien kanssa paljastui Anistonille julkealla tavalla

iltasanomat 21:01 28.04

Jennifer Aniston oli päättänyt uskoa Brad Pittiä, kun tämä väitti ettei Angelina Joliella ole mitään tekemistä parin eron kanssa. Ei olisi pitänyt.


Uutta tietoa Frendit-sarjan paluusta – kuvaukset jatkuvat koronaeristyksessä videopuhelun avulla

iltalehti 20:50 19.04

Koronavirus sotki suunnitelmat Frendien uuden jakson kuvaamisesta. Rakastetun Frendit-sarjan oli tarkoitus tehdä näyttävä paluu tänä keväänä. Sarjan alkuperäiset tähdet Jennifer Aniston, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow ja David Schwimmer ovat lupautuneet mukaan erikoisjaksoon, joka oli tarkoitus kuvata maaliskuussa. Koronaviruspandemia kuitenkin sotki suunnitelmat ja kuvauksia jouduttiin lykkäämään. Erikoisjakson oli määrä ilmestyä toukokuussa lanseerattavaan HBO Max -palveluun heti palvelun auetessa, mutta jaksoa ei saada valmiiksi siihen mennessä.


Britney Spears ja Justin Timberlake erosivat myrskyisästi 20 vuotta sitten – nyt Spears julkaisi videon, joka sai somen sekaisin: ”Kuin Brad Pitt ja Jennifer Aniston!”

mtv 10:30 16.04

Britney Spears äityi hehkuttamaan ex-puolisoaan Justin Timberlakea Instagramissa. Kun Timberlake vastasi, sekosivat fanit täysin.


Palaavatko Jennifer Aniston ja Brad Pitt yhteen? Spekulaatiot käyvät kuumana

stara 16:00 27.03

Viihdemaailman ikonisimpiin lukeutunut julkkispari Jennifer Aniston ja Brad Pitt erosi


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:00 27.03

Viihdemaailman ikonisimpiin lukeutunut julkkispari Jennifer Aniston ja Brad Pitt erosi


Väite: Jennifer Aniston arpoi pitkään suosikkisarjaan palaamista – sitten ex-rakas Brad Pitt lausui vakuuttavat sanat

iltasanomat 21:11 08.03

Brad Pittin huhutaan vakuuttaneen Jennifer Anistonin siitä, että Frendien paluu on hyvä idea.


Hämmentävä väite: Brad Pittillä yllättävä rooli Frendien paluussa

iltalehti 17:55 03.03

Brad Pittin kerrotaan kannustaneen Jennifer Anistonia tekemään Frendit-paluun. Rakastettu Frendit palaa erikoisjaksolla sarjan 25-vuotisjuhlan kunniaksi. Jennifer Anistonin, David Schwimmerin, Matt LeBlancin, Lisa Kudrowin, Courteney Coxin ja Matthew Perryn, eli sarjan päätähtien tähdittämä jakso nähdään HBO Maxilla toukokuussa. Hollywoodin sisäpiirilähteiden mukaan Anistonin exällä Brad Pittillä on sormensa pelissä paluun suhteen. Anistonin nimittäin väitetään kysyneen Pittiltä neuvoa, pitäisikö paluu todella tehdä.


Jennifer Aniston haluaa Brad Pittin takaisin – aikoo ryhtyä absolutistiksi

stara 16:40 28.02

Näyttelijät Brad Pitt ja Jennifer Aniston ovat lähentyneet vuosien tauon


Iina Kuustosen liittyminen Instagramiin sai somen sekaisin – Mikko Leppilampi: "Täs käy niin Suomen Jennifer Anistonit"

mtv 11:45 26.02

Näyttelijä Iina Kuustonen sai päivässä lähes 6000 Instagram-seuraajaa.


Tämä kaikki Frendien paluusta tiedetään

iltalehti 18:25 24.02

Frendien jatko on saanut suosikkiohjelman fanit innostumaan. Suosikkiohjelma Frendit saa jatkoa. Asia varmistui lauantaina. Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt Le Blanc ja Matthew Perry uusivat roolinsa komediasarjan jatko-osassa. Toistaiseksi jatko-osasta tiedetään vasta vähän. Se ei tule olemaan kokonainen tuotantokausi, vaan ainoastaan yksi jakso.


Frendit palaavat yhteen uudella jaksolla! – lähes 16 vuotta ehti vierähtää edellisestä kerrasta

iltalehti 00:57 22.02

Tutut näyttelijät nähdään yhdessä toukokuussa. Näyttelijä Jennifer Aniston ja Frendit-televisiosarjan kollegat julkaisivat varhain lauantaiyönä tiedon Frendit-sarjasta paluusta. Aniston kollegoineen kirjoittavat julkaisemassaan yhteiskuvassa ”Se on tapahtumassa”.


Jennifer Anistonin, 51, elämäntyyli lyö monet ällikällä – ikinuori tähti pitää huolta ulkonäöstään radikaaleilla keinoilla

iltasanomat 11:10 14.02

Jennifer Aniston, 51, kertoo pitävänsä huolta kehostaan muun muassa päivittäisten treenien, kollageenijauheen sekä pätkäpaaston avulla.


Frendit-tähti julkaisi ällistyttävän kuvan Jennifer Anistonin kanssa: ”Aivan sama miten paljon yrität...”

iltasanomat 15:55 12.02

Courteney Coxin ja Jennifer Anistonin yhteiskuva sai fanit innostumaan.


Frendit-tähti julkaisi ällistyttävän kuvan Jennifer Anistonin kanssa

iltasanomat 15:55 12.02

Courteney Coxin ja Jennifer Anistonin yhteiskuva sai fanit innostumaan.


Jennifer Anistonin, 51, uudet kuvat saivat myös Hollywood-tähdet sekaisin – ”Aina tyrmäävä”

mtv 11:00 12.02

Jennifer Aniston näyttää siltä, ettei hän vanhene ollenkaan.


Jennifer Aniston, 51, täytti vuosia ja julkaisi Instagramissa kasan rohkeita kuvia – ex-aviomies riensi välittömästi onnittelemaan

iltasanomat 09:27 12.02

Näyttelijä Jennifer Aniston juhli tiistaina 51-vuotissyntymäpäiväänsä. Lukuisat Hollywoodin eturivin tähdet riensivät onnittelemaan naista.


Jennifer Aniston täytti 51 - kuin ei vanhenisi ollenkaan: uudet kuvat todistavat

iltalehti 09:10 12.02

Yhdysvaltalaisnäyttelijä poseerasi lehden kannessa syntymäpäiviensä kunniaksi. Jennifer Aniston täytti tiistaina 51 vuotta. Synttärisankari poseeraa tuoreessa Interview Magazine -lehden kannessa mustassa bodyssa, nahkatakissa ja pitkissä saappaissa. Lehden kuvauksissa hän on poseerannut myös navan seutua paljaaksi jättävässä asussa sekä rintaliiveissä ja nahkahameessa. Kuvia on julkaistu lehden Instagramissa. Tuoreet kuvat voisivat olla vaikka kymmenen vuoden takaa, sillä vuodet ovat kohdelleet Anistonia armollisesti.


Hot topics