George Takein painajainen ohi, ahdistelusta syyttänyt miesmalli ei muista tapausta - Takei: ”Toivon hänelle rauhaa” iltalehti 07:05 26.05

Yhdysvaltalaisnäyttelijä George Takeita ahdistelusta syyttänyt mies myöntää tuoreessa haastattelussa, että ei muista tapausta. Malli Scott R. Brunton syytti Takeita seksuaalisesta ahdistelusta marraskuussa 2017 The Hollywood Reporterin haastattelussa. Bruntonin mukaan tapaus oli sattunut vuonna 1981 Takein kodissa Los Angelesissa. Yhdysvaltalainen Observer-verkkolehti haastatteli Bruntonia uudelleen väitetystä ahdistelusta. Lisäksi verkkolehti kysyi usean asiantuntijan mielipidettä asiasta.


Tv-tähti James Corden oli vähällä häiritä Meghanin ja Harryn kirkkoseremoniaa: Joutui pidättelemään aivastusta iltalehti 20:52 23.05

Omaa myöhäisillan ohjelmaansa juontava James Corden on allerginen kukille, joita vihkikirkossa oli hurja määrä. The Late Late Show -ohjelman juontaja James Corden oli yksi prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin kutsutuista julkkisvieraista. Brittiläinen Corden asuu nykyisin Los Angelesissa ja juontaa suosittua myöhäisillan ohjelmaansa. Corden kommentoi huikeaa hääviikonloppua maanantain lähetyksessä.


Riita parkkeeraamisesta: Voimamieslegenda hakattiin järkyttävään kuntoon - kuva ei todellakaan herkille! iltalehti 14:38 20.05

Entisen voimamiehen ja voimanostajan Tom Mageen, 59, epäillään joutuneen vakavan pahoinpitelyn uhriksi. CBS kertoo, että kuusi miestä pahoinpiteli kanadalaisen Mageen tämän oman kotitalon edessä. Winnipegistä kotoisin oleva Magee asuu nykyisin Los Angelesissa, missä myös epäilty pahoinpitely tapahtui. Mediatietojen mukaan pahoinpitely tapahtui Mageen kotiin johtaneella tiellä ja alkoi parkkeeraamiseen liittyneestä sanaharkasta.


Starbucks kutsui latinoasiakastaan ”pavunsyöjäksi” iltalehti 17:40 17.05

Asiakas oli pöyristynyt eleestä, ja hänen työnantajansa valitti asiasta Starbucksiin. Yhdysvaltalaisyritys Starbucks on joutunut myrskynsilmään kutsuttuaan Latinalaisesta Amerikasta kotoisin olevaa asiakastaan halventavalla nimellä. Los Angelesissa sijaitsevassa Starbucks-kahvilassa työntekijä kutsui asiakasta nimellä "beaner", joka on pohjoisamerikkalaisten nimitys latinoille. Beaner (tai espanjaksi frijolero) tarkoittaa vapaasti suomennettuna pavunsyöjää. Beanerilla saatetaan viitata myös Yhdysvalloissa asuvaan paperittomaan latinoon.


Gynekologi käytti vuosikymmeniä potilaitaan seksuaalisesti hyväksi - Etelä-Kalifornian yliopisto ei tehnyt mitään iltalehti 13:05 17.05

Ylioppilaiden terveyskeskuksessa vuosikymmeniä työskennellyt gynekologi kuvasi nuorten potilaidensa sukuelimiä ja esitti seksuaalisia ja rasistisia kommentteja. Seksuaalinen hyväksikäyttöskandaali ravisuttaa Etelä-Kalifornian yliopistoa Los Angelesissa. Yliopiston ylioppilaiden terveyskeskuksessa vuosikymmenten ajan työskennelleen miesgynekologin syytetään käyttäneen nuoria naispotilaitaan seksuaalisesti hyväksi. Suurin osa gynekologin asiakkaista oli alaikäisiä ja osasi huonosti englantia. Moni ei myöskään ollut käynyt aiemmin gynekologisessa tutkimuksessa, joten ei tiennyt mitä tutkimus pitää sisällään.


Meghan Marklen isä ei osallistu häihin - tarvitsee sydänleikkauksen, syyttää sydänongelmista Marklen veljeä iltalehti 10:34 16.05

Meghan Marklen lähipiirissä sattuu ja tapahtuu. Thomas Markle asuu Los Angelesissa. Myös sydänleikkaus tullaan tekemään siellä. Prinssi Harryn kihlatun, Meghan Marklen, isä on aiheuttanut paljon huolta ennen häitä. Tällä viikolla uutisoitiin, että mies sai sydänkohtauksen vain viikko sitten ja eilen puolestaan rintakivuista. Keskiviikkona 16.5. Thomas Marklelle joudutaan tekemään sydänleikkaus. Markle ei pääse osallistumaan tyttärensä häihin.


Jonne Aaron muistelee kuollutta ystäväänsä: ”Viimeisestä puhelusta jäi hyvä fiilis” iltalehti 07:14 16.05

Jonne Aaron elää luovaa aikaa, biisejä syntyy, vaikka elämässä on ollut synkkiä hetkiä. Viimeksi Jonne pysähtyi suru-uutisen edessä, kun rakas bändikaveri menehtyi. Jonne Aaron ihastelee kesäistä Helsinkiä, ja fiilistelee muutaman hellepäivän tuoksua. - Meren läheisyys, ja asfaltista kohoava lämpö. Tuoksu on kuin Los Angelesissa.


Chris Brown taas skandaalin keskellä - raiskaussyyte seurueen jäsenelle, rikoksen tapahtumapaikkana Brownin koti iltalehti 20:23 12.05

Chris Brown on jälleen vaikeuksissa. Nuori yhdysvaltalaisnainen on haastanut laulaja Chris Brownin oikeuteen. Nainen kertoo Brownin kotona tapahtuneesta raiskauksesta. Naisen asianajaja Gloria Allred kuvailee tapausta yhdeksi kamalimmaksi, mitä hän on koskaan nähnyt. Tiedotustilaisuudessa Los Angelesissa eilen iltapäivällä Allred kertoi, mitä Chris Brownin ja naisen välillä oli tapahtunut toistaiseksi nimettömänä pysyttelevän naisen mukaan.


Paula Vesala julkaisi yhteiskuvan Johannes Holopaisen kanssa – poseeraa Tuntematon sotilas -tähden rinnalla ensi-illassa Los Angelesissa iltasanomat 11:07 11.05

Paula Vesala ja Johannes Holopainen poseerasivat Star Wars -näyttelijä Joonas Suotamon kanssa ensi-iltahuumassa.


Huippumalli Miranda Kerr ja somemiljonääri Evan Spiegel saivat pojan iltalehti 09:24 10.05

Lapsi on pariskunnan ensimmäinen. Huippumalli Miranda Kerr ja Evan Spiegel ovat nyt tuoreita vanhempia. TMZ:n mukaan Kerr synnytti pariskunnalle pojan maanantaina. Pojan nimi on lehtitietojen mukaan Hart, ja hän syntyi Cedars-Sinain sairaalassa Los Angelesissa puolen päivän aikoihin.


Calvin Harris auto-onnettomuudessa - julkkispariskunta ei kysynyt edes vointia iltalehti 17:37 09.05

Calvin Harris joutui auto onnettomuuteen tyttöystävänsä kanssa Los Angelesissa. Calvin ja hänen tyttöystävä Aarika Wolf joutuivat auto-onnettomuuteen. Kuskina autossa oli Dj:n tyttöystävä. Toinen auto vaurioitu. Calvin Harris ja laulaja Taylor Swift erosivat pari vuotta sitten. Eron jälkeen Calvinin kyljessä nähtiin mysteeriblondi. Dj:nä ja laulajana tunnettu Calvin Harris, 34, ja hänen tyttöystävänsä Aarika Wolf törmäsi Range Roverilla Hondaan Beverly Hillsin asuinalueella viime viikonloppuna. Hondan kyydissä oli kaksi naista, Aarika puolestaan ajoi toista autoa. Asiasta uutisoi Lähteiden mukaan Aarika ei hidastanut, vaikka Honda-kuski lähti kaartamaan vasemmalle. Lopulta Ranger Rover osui toisen auton vasempaan kylkeen, joka meni huomattavasti ruttuun. Lopulta paikalle saapuivat viranomaiset tutkimaan tilannetta. Lähteiden mukaan Honda-kuski kertoi, ettei julkkispariskunta kysynyt lainkaan heiltä, miten he voivat. Calvin ja Aarika odottivat kyytiä onnettomuuspaikan naapurissa, kunnes heitä tultiin noutamaan. Honda-kuskit aikovat tehdä rikosilmoituksen. Auto-onnettomuus ei ole kuitenkaan Calvinin ensimmäinen kerta. Pari vuotta sitten tähti joutui onnettomuuteen, jonka myötä hän joutui sairaalaan.


Zlatan ja glamourista tunnettu avopuoliso asettuneet Yhdysvaltoihin - kuva: pariskunnan pojat venähtäneet pituutta iltalehti 03:29 07.05

Los Angeles Galaxyssa pelaava Zlatan Ibrahimovic ja avopuoliso Helena Seger ovat pitäneet yhtä 16 vuotta. Ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic asuu perheineen Los Angelesissa. Galaxyssa pelaavan Zlatanin avopuoliso Helena Seger on ollut Expressenin mukaan viime aikoina tiiviisti suunnittelemassa ja hoitamassa perheen asumisjärjestelyitä Kaliforniassa. Vuodesta 2002 lähtien yhtä pitänyt pariskunta on ollut katsastamassa luksusasuntoja muun muassa ylellisiltä Bel Airin ja Beverly Hillsin alueilta. Maailman seuratuimpiin jalkapalloilijoihin kuuluva Zlatan ja hänen avopuolisonsa vaikuttavat olevan pariskunnasta julkaistujen harvojen yhteiskuvien perusteella tiivis perhe. Huhtikuussa ikuistetussa kuvassa näkyy kuinka pariskunnan pojat vuonna 2006 syntynyt Maximilian ja vuonna 2008 syntynyt Vincent ovat venähtäneet pituutta. Esikoispoika Maximilian on ohittamassa pituudessa äitinsä.


Mari opiskeli pankkilainan avulla elokuva-alaa Hollywoodissa – on nyt täystyöllistetty lavastaja Los Angelesissa: ”Vaatinut ponnisteluja” iltasanomat 20:01 06.05

Suomalainen Mari Lappalainen, 30, kouluttautui lavastajaksi kolmessa maassa. Nyt hän on täystyöllistetty alan ammattilainen Hollywoodissa.


Ruotsin 18-vuotias ihmelupaus käsittämättömän ylivoimainen - teki uuden maailmanennätyksen iltalehti 11:59 06.05

Yhdysvalloissa opiskeleva Armand Duplantis jätti high school -kilpailut tyylillä. Lafayette High'n 18-vuotias yleisurheilulahjakkuus taivutti kauden viimeisessä koulukilpailussaan seipään uuden juniorien maailmanennätyksen Los Angelesissa. Duplantis paransi omaa voimassa ollutta ennätystään sentillä lukemiksi 5,93. Kilpailu oli sangen yksipuolinen, sillä ruotsalainen aloitti seiväskisan vasta siinä vaiheessa, kun muut kilpailijat olivat jo saaneet tarpeekseen. Toiseksi tullut hyppääjä jäi tulokseen 4,55.


Koira raateli vastasyntyneen vauvan kuoliaaksi Yhdysvalloissa MTV 11:27 06.05

Vastasyntynyt vauva on kuollut jouduttuaan koiran hyökkäyksen kohteeksi Los Angelesissa eilen iltapäivällä. Paikallismedian mukaan hyökkäys tapahtui perheen kodissa.


Video: Ihmiset ryntäsivät pelastamaan liekehtivään rekkaan jäänyttä kuljettajaa MTV 19:00 05.05

Los Angelesissa tapahtui vaarallinen tilanne, kun rekan kuljettaja oli jäänyt onnettomuuden seurauksena palavaan autoon.


Näyttelijän urasta haaveillut Elizabeth Short koki julman kohtalon – ratkaisiko brittikirjailija murhamysteerin? mtv 07:00 05.05

Elizabeth Short saapui Biltmore hotellille Los Angelesissa tammikuussa 1947. Viikon päästä hänen ruumiinsa löydettiin paloiteltuna.


Lopettanut UFC-supertähti avautui tappioista: "Mieheni piti sylissä ja antoi itkeä" MTV 20:52 27.04

UFC:n kääpiösarjan entinen maailmanmestari Ronda Rousey avautui Los Angelesissa keskiviikkona järjestetyssä tilaisuudessa hänen uransa päättäneistä tappioista.


Hätä yllätti Justin Bieberin - käytti naisten vessaa iltalehti 22:41 21.04

Kanadalaispoppari Justin Bieber kävi pikaruokaostoksilla, kun hätä yllätti. Alunperin kanadalaissyntyinen poppari Justin Bieber viihtyy nykyään Los Angelesissa. Hänet bongattiin meksikolaistyylisestä Taco Bell -pikaruokaravintolasta Sherman Oaksin kaupunginosassa.


Raju päälleajo tallentui videolle: Raivostunut autoilija kaahaa pyöräilijän päälle – uhri lentää ilmassa useita metrejä MTV 17:45 12.04

Yhdysvalloissa Los Angelesissa tapahtui aamulla paikallista aikaa dramaattinen autolijan ja pyöräilijän yhteentörmäys.


aborttiäänestyksestä ”Kummaksi asianajaja myönsi avauserässä, tuomarit livenä Makwan on maailman tehokkain palkintopallilta F1-kisassa – populistijohtaja vaatii presidentille Räikköseen liittyvistä sunnuntaina Kuosa taas ne vähäisetkin UFCssä – tokeni

Uutiset