<


Vesala pahassa liikenneonnettomuudessa Kaliforniassa: auto lunastukseen - kertoo kauhunhetkistään Vain elämää -ohjelmassa iltalehti 21:23 13.09

Los Angelesissa asunut Paula Vesala taustoittaa Vain elämää -ohjelmassa liikenneonnettomuuteen joutumistaan. Perjantain Vain elämää -ohjelmassa vietetään Paula Vesalan päivää. Hän sivuaa pöytäkeskusteluissa Los Angelesin vuosiaan. Vesala kertoo kuunnelleensa tuolloisessa kotikaupungissaan paljon radiota autossa, sillä liikenneruuhkat olivat arkipäivää. Vesala kertoo saaneensa vaikutteita omiin kappaleisiinsa oudoista radiokanavista, jotka soittivat tavanomaisesta poikkeavaa musiikkia. Samu Haber kertoo kuulleensa losangelesilaisten muusikoiden tekevän pitkää työpäivää, sillä studiosessioita voi olla kolmekin samalle päivälle. Suurkaupungin sisällä välimatka kotoa studiolle voi olla jopa sata kilometriä.


Realitysarjan seksipommi kuin elävä tiimalasi – niukassa asussa tietenkin stara 10:40 12.09

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’day nousi tunnetuksi


Viihdelehti Stara.fi stara 10:40 12.09

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’day nousi tunnetuksi


Brasilian pitkä tappioton putki päättyi finaalivastustajan "revanssiin" – Neymarkaan ei auttanut MTV 12:15 11.09

Perun jalkapallomaajoukkue otti jonkin sortin revanssin Brasiliasta 1–0-maaotteluvoitolla Los Angelesissa.


Peru otti revanssin ja päätti Brasilian tappiottoman putken iltasanomat 10:27 11.09

Perun jalkapallomaajoukkue otti jonkin sortin revanssin Brasiliasta 1–0-maaotteluvoitolla Los Angelesissa.


Paavo Pesusieni jekutti pikkupoikaa – isä kuvasi yllättyneen reaktion stara 17:20 05.09

Suosikkihahmonsa Los Angelesissa nähnyt pikkupoika on hämmästynyt, kun maskotti veti


Ex On The Beach -povipommi alastomana somessa – tähänkö on tultu? stara 05:00 05.09

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi


Räppäri Mac Millerille huumeita myynyt mies saa syytteen iltalehti 04:55 05.09

Mac Miller kuoli huumeiden yliannostukseen viime vuoden syyskuussa. Yhdysvaltainen rap-artisti Mac Miller (Malcolm McCormick) menehtyi 26-vuotiaana huumeiden yliannostukseen viime vuoden syyskuussa. Nyt vuosi kuoleman jälkeen räppärille huumeita myynyt mies on saamassa syytteen, kertoo AP. Uutistoimiston mukaan mies pidätettiin keskiviikkona Los Angelesissa epäiltynä vahvojen kipulääkkeiden myymisestä Mac Millerille kaksi päivää ennen tämän kuolemaa. Ruumiinavauspöytäkirjojen mukaan Milleristä löydettiin myös Fentanyliä, joka on sata kertaa vahvempi opioidi kuin morfiini.


Vakavasti kolarissa loukkaantunut Kevin Hart joutui selkäleikkaukseen – huojentunut vaimo: ”Hän voi hyvin” iltalehti 02:54 03.09

Varhain sunnuntaina Los Angelesissa auto-onnettomuudessa ollut koomikko Kevin Hart on edelleen sairaalahoidossa. Hart loukkasi onnettomuudessa selkänsä. Hänen vammojensa kerrotaan olleen vakavat, minkä vuoksi hänelle tehtiin maanantaina selkäleikkaus. Tähtikoomikon vaimo Eniko Parrish kommentoi sairaalan edustalla, että hänen miehensä on paranemaan päin.


Huuhkajat valmistautuu äärimmäisen tärkeään Kreikka-otteluun – avainpelaaja joutuu uhmaamaan aikaeroa: ”Ei ole missään nimessä optimaalinen tilanne” iltalehti 07:36 02.09

Huuhkajat kokoontuu maanantaina. Yksi avainpelaajista istuu silloin lentokoneessa matkalla Los Angelesista Helsinkiin. Suomi kohtaa torstaina Kreikan Ratinassa äärimmäisen tärkeässä EM-karsintaottelussa. Robin Lodin ja Rasmus Schüllerin edustama Minnesota United pelaa maanantaina Los Angelesissa.


Koomikko Kevin Hart loukkaantui vakavasti liikenneonnettomuudessa iltalehti 00:03 02.09

Koomikko Kevin Hart joutui liikenneonnettomuuteen varhain sunnuntaina Los Angelesissa, kertovat amerikkalaismediat. Onnettomuus sattui lähellä Hartin kotia noin kello 0.45 sunnuntaina. Viranomaistietojen mukaan kuljettaja menetti auton hallinnan, se suistui tieltä ja kiepsahti ympäri pengertä pitkin alas. Poliisi vahvistaa, että Hart ei ajanut autoa, vaan oli yksi matkustajista.


Ex On The Beach -tähden takapuoli nieli stringit – julkaisi kuvan somessa stara 14:40 01.09

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi


Robert Kennedyn murhasta tuomittua Sirhan Sirhania lyötiin puukolla vankilassa iltasanomat 08:22 01.09

Sirhan Sirhan ampui Robert F. Kennedyä Los Angelesissa 5. kesäkuuta 1968.


Mielenterveysongelmista kärsinyt Britney Spears julkaisi dramaattisen päivityksen: ”Ihmiset osoittautuvat feikiksi” iltalehti 15:22 24.08

Laulaja Britney Spears avautuu yksinäisyydestä ja vihakommenteista. Mielenterveysongelmista kärsinyt Britney Spears, 37, julkaisi Instagramissa dramaattisen päivityksen yksinäisyydestä ja vihakommenteista. Kuvassa lukee lainaus: ”Kiinnitä huomiota ihmisiin, jotka eivät taputa, kun voitat”. – Los Angelesissa asuminen voi olla yksinäistä. Ei voi koskaan tietää, keneen voi luottaa ja jotkut ihmiset osoittautuvat feikiksi. Minulla on hyvin pieni ystäväpiiri, ja teen sitä, mikä tekee minut onnelliseksi.


Jättiyllätys: Quentin Tarantino ja 20 vuotta nuorempi vaimo saavat lapsen – Aikaisemmin työt ajoivat perheen ohi iltalehti 06:51 22.08

Elokuvaohjaaja sanoi vielä kymmenen vuotta sitten pysyvänsä sinkkuna ja lapsettomana ja keskittyvänsä töihinsä. Nyt hänestä tulee isä. Elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja Quentin Tarantino, 56, ja hänen Daniella-vaimonsa, 35, ovat saamassa ensimmäisen yhteisen lapsensa. Israelilaissyntyinen Daniella on laulaja ja malli. Pariskunta avioitui Los Angelesissa viime vuonna.


Maailmankuulu tv-juontaja Larry King, 85, hakee eroa seitsemännestä vaimostaan iltalehti 23:57 20.08

Takavuosien televisiokasvo on päättänyt lähteä hakemaan uutta suuntaa elämälleen. Yhdysvaltalainen maailmankuulu televisiokasvo Larry King, 85, hakee eroa seitsemännestä vaimostaan Shawn Southwick Kingistä, 59. Asiasta uutisoi TMZ. Viihdesivuston mukaan Larry King jätti tiistaina avioerohakemuksen Los Angelesissa 22 vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnalla on kaksi noin kaksikymmentävuotiasta poikaa.


Sylvester Stallonen, 73, Sistine-tytär kertoi hyytävän lapsuusmuiston: ”Isä heitti haiden sekaan” iltalehti 01:09 19.08

Näyttelijä Sylvester Stallonen tytär jatkaa isänsä saappaan jäljissä. Näyttelijä Sylvester Stallone juhli punaisella matolla yhdessä vaimonsa Jennifer Flavinin ja heidän kolmen tyttärensä Sophian, Sistinen ja Scarletin kanssa keskiviikkona Los Angelesissa. Syynä juhlaan oli Sistine Stallonen elokuvadebyytti.


Haluamme välttää kiekkolahjakkuudesta piti teinisensaatio Anssumane

Hot topics