Putin ojensi Merkelille kukkia - kimppu viivähti liittokanslerin käsissä vain sekunteja MTV 17:36 18.05

Venäjän presidentti Vladimir Putin on tavannut Saksan liittokansleri Angela Merkelin Sotshissa.


Merkel ja Putin tapaavat Sotshissa - Iranin ydinsopimuksesta toivotaan uusia avauksia MTV 05:21 18.05

Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapaavat tänään Sotshissa.


Merkel ja Putin tapaavat Sotshissa – Iranin ydinsopimuksesta toivotaan uusia avauksia iltasanomat 03:02 18.05

Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapaavat tänään Sotshissa.


Iranin presidentti: Iran pyrkii lisäämään vakautta - Ei maininnut iskuja Israelin kanssa iltalehti 22:05 10.05

Iranin presidentti Hassan Rouhani on vihdoin kommentoinut alueen kiristynyttä tilannetta, mutta ei mainitse Iranin ja Israelin sotatoimia. Israel iski Syyrian iranilaiskohteisiin. Iranin presidentti Hassan Rouhani rikkoi hiljaisuuden torstai-iltana. Hän sanoi puhelinkeskustelussa Saksan liittokansleri Angela Merkelin kanssa, ettei Iran halua uusia jännitteitä alueelle. Aiemmin Iran ei ole reagoinut Israelin iskuihin Syyriassa. Israelin kohteina olivat iranilaiskohteet Syyriassa. Tätä ennen Iran iski Israelin puolelle Golanin alueelle.


Ukrainan presidentti: Krimin palauttaminen Ukrainalle mahdollista iltalehti 20:38 10.05

Ukrainan presidentti Petro Poroshenko keskusteli Saksan liittokansleri Angela Merkelin ja Ranskan presidentti Emmanuel Macronin kanssa Venäjän vastaisten pakotteiden lisäämiseen mahdollisuudesta. Ukrainan presidentti Petro Poroshenko on keskustellut Saksan liittokansleri Angela Merkelin ja Ranskan presidentti Emmanuel Macronin kanssa Krimin tilanteesta. Valtionjohtajat tapasivat Saksassa. Poroshenko esitti, että Venäjää vastaan asetettaisi uusia pakotteita, koska se järjesti Krimillä laittomasti presidentinvaalit 18. maaliskuuta.


Amerikkalaisviranomainen: Trump vetäytyy Iranin ydinsopimuksesta iltalehti 20:25 08.05

Uutistoimisto AFP kertoo, että Yhdysvallat vetäytyy Iranin ydinsopimuksesta. AFP kertoo saaneensa tiedon amerikkalaisviranomaiselta. Aiemmin amerikkalaislehti New York Times kertoi, että Trump olisi kertonut asiasta puhelinkeskustelussa Ranskan presidentti Emmanuel Macronille tiistaina. Uutistoimisto Reutersin mukaan Macron aikoo keskustella Suomen aikaa kello 20.30 puhelimitse Saksan liittokansleri Angela Merkelin ja Britannian pääministeri Theresa Mayn kanssa Yhdysvaltojen vetäytymisestä koskevista asioista.


Isisin hyytävä tekstiviesti keskeytti Angelan kylvyn – "Veristä ystävänpäivää! Tiedämme kaiken sinusta, miehestäsi ja lapsistasi" MTV 15:23 08.05

Yhdysvaltalainen Angela Ricketts sai hyytävän tekstiviestin puhelimeensa olleessaan kodissaan kylvyssä Coloradossa Yhdysvalloissa. Tekstiviestissä uhattiin hänen perhettään, joten leppoisa iltakylpy keskeytyi samantien. Asiasta kertoo uutistoimisto AP. 


Merkel ja Putin tapaavat Sotshissa iltalehti 13:09 07.05

Saksan liittokansleri Angela Merkel tapaa Vladimir Putinin viikon päästä perjantaina. Merkel matkustaa Mustanmeren rantakaupunkiin Sotshiin 18. toukokuuta keskustelemaan presidentti Putinin kanssa. Tapaamisesta ilmoitti uutistoimisto RIA. Putinin neuvonantajan Juri Ushakovin mukaan Putin matkustaa 5. kesäkuuta Vieniin.


Merkel ja Trump tapasivat edellistä vierailua lämpimämmissä merkeissä - "He ovat silti poliittisesti täysin erimielisiä" MTV 22:49 27.04

Saksan liittokansleri Angela Merkel on työvierailulla Yhdysvalloissa. Hän neuvottelee parhaillaan Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin kanssa Valkoisessa talossa. Neuvotteluissa käsitellään ainakin kauppasuhteita ja Iranin ydinsopimusta ja niistä on etukäteen odotettu vaikeita.


Trump kehotti Merkeliä kasvattamaan Saksan puolustusmenoja: ”Nato on ihana, mutta se auttaa Eurooppaa enemmän kuin meitä” iltasanomat 21:46 27.04

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump otti Saksan liittokansleri Angela Merkelin vastaan poskipusuin Valkoiseen taloon, mutta vierailusta ei näytä syntyneen kovin konkreettisia tuloksia.


Trump kehotti Merkeliä kasvattamaan Saksan puolustusmenoja iltasanomat 21:46 27.04

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kehotti Saksaa ja muita eurooppalaisia Nato-maita kasvattamaan puolustusmenojaan, kun hän otti liittokansleri Angela Merkelin vastaan Valkoisessa talossa.


Matka vain 20 minuutin keskustelun vuoksi: Merkel tapasi Trumpin Washingtonissa iltalehti 21:43 27.04

Saksan liittokansleri Angela Merkel tapasi Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin perjantai-iltana. Saksan liittokansleri Angela Merkel tapasi tänään Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin Washingtonissa. Tapaamisesta näytettiin suora lähetys.


Merkel valmistautui neuvotteluihin tuhdeilla eväillä – bongattiin paikallisesta pubista syömässä hampurilaista MTV 21:36 27.04

Saksan liittokansleri Angela Merkel on parhaillaan valtiovierailulla Yhdysvalloissa. Merkelin ja Trumpin välisistä keskusteluista on ennakoitu vaikeiksi. Merkel valmistautui keskusteluihin tuhdeilla eväillä. 


Matka vain 20 minuutin keskustelun vuoksi: Merkel tapaa Trumpin - suora lähetys käynnissä iltalehti 21:05 27.04

Saksan liittokansleri Angela Merkel tapaa Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin perjantai-iltana. Saksan liittokansleri Angela Merkel tapaa tänään Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin Washingtonissa. Tapaamisesta näytetään suora lähetys.


Merkel tapaa tänään Trumpin: Saksalaismedia ihmettelee lyhyttä tapaamista iltalehti 15:14 27.04

”17 tuntia lentoja 20 minuutin keskustelun vuoksi”, kummastelee Bild-lehti. Saksan liittokansleri Angela Merkel tapaa tänään Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin Washingtonissa. Tapaaminen on hyvin lyhyt ja jää selvästi Ranskan presidentti Emmanuel Macronin kolmipäiväisen valtiovierailun varjoon. "17 tuntia lentoja (edestakaisin) 20 minuutin keskustelun vuoksi", ihmettelee saksalainen Bild-lehti verkkosivuillaan. Merkelin visiitti ei ole virallinen valtiovierailu kaikkine juhlallisuuksineen vaan työvierailu, johon sisältyy lyhyt keskustelutuokio sekä illallinen.


Merkel tapaa Yhdysvaltain-vierailullaan Trumpin MTV 06:13 27.04

Saksan liittokansleri Angela Merkel tapaa tänään Yhdysvaltain-vierailullaan presidentti Donald Trumpin.


Merkel tapaa Yhdysvaltain-vierailullaan Trumpin iltasanomat 02:08 27.04

Saksan liittokansleri Angela Merkel tapaa tänään Yhdysvaltain-vierailullaan presidentti Donald Trumpin.


Kommentti: Macron saa oikeistopopulistien halvaannuttamassa Berliinissä kylmää kyytiä MTV 07:48 19.04

Ranskan presidentti Emmanuel Macron on armoitettu puhuja. Mutta ei sittenkään niin armoitettu, että pystyisi kutittamaan liittokansleri Angela Merkeliltä lisää rahaa.


Macron tuo EU-uudistuksensa Merkelin ruodittavaksi MTV 06:26 19.04

Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Ranskan presidentti Emmanuel Macron tapaavat tänään Berliinissä. Macron yrittää edistää tapaamisessa näkemystään EU:n uudistuksista ja EU:n puolustusyhteistyön tehostamisesta.


Macron tuo EU-uudistuksensa Merkelin ruodittavaksi iltasanomat 03:37 19.04

Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Ranskan presidentti Emmanuel Macron tapaavat tänään Berliinissä.


- tapausta käsitellään - ”Hienoa seurata ihosairaudesta kärsivä Artturi, Ilves pilasi kultaa, hopeaa kumoaa huhuja Muovikuula-ammuskelu päiväkodin Yhdysvalloissa, hengenvaarallinen

Uutiset