Bottas valitsi uuden kypärämuotoilun - ”Se näyttää nopealta” iltalehti 20:03 23.02

Valtteri Bottas järjesti faneilleen kilpailun, jossa etsittiin nastolalaisen GP-kypärään uutta väritystä. Bottas valitsi voittajaksi Andy Wernerin ehdotuksen pitkän puntaroinnin jälkeen. - Pidin todella paljon sen väreistä. Se eroaa aika paljon muista ehdotuksista. Ja pidän erityisesti siitä, että se näyttää nopealta. Se on aina tärkeää, Bottas perusteli Mersun virallisilla sivuilla.


Koomikko Kathy Griffin ilmiriidoissa naapurin kanssa: Lähestymiskieltoja, vakoilusyytöksiä iltalehti 16:51 22.02

Amerikkalaiskoomikko Kathy Griffinin välit naapurin kanssa tulehtuivat pahasti. Yhdysvaltalainen koomikko Kathy Griffin, 57, on ilmiriidoissa naapurinsa Jeffrey Mezgerin kanssa. Välirikko naapurusten välillä alkoi siitä, kun Griffin ja hänen poikaystävänsä Randy Bick valittivat melusta, joka kuului jatkuvasti naapurin pihalta. Mezger väitti tuolloin kivenkovaan, ettei kukaan muu naapuri ole koskaan aikaisemmin valittanut äänihaitoista. Tilanne sai uusia käänteitä, kun Mezger syytti Kathy Griffinia viime kesäkuussa vakoilemisesta. Griffin oli hänen mukaansa äänittänyt ja kuvannut hänen takapihallaan käytyjä keskusteluja. Naapurit ovat molemmat hakeneet toisilleen lähestymiskieltoja.


Salibandyliitto tutkii sopupeliepäilyä Divarin ottelussa iltasanomat 20:00 18.02

Salibandyliitto tiedotti sunnuntai-iltana, että se tutkii O2-Jyväskylän ja ÅIF:n väliseen miesten Divarin otteluun liittyvän sopupeliepäilyn.


Sopivatko divarijoukkueet lopputuloksesta? Salibandyliitto tutkii iltalehti 19:23 18.02

Salibandyliitto ilmoitti tutkivansa väitteen, jonka mukaan kaksi salibandyn divarijoukkuetta olisi sopinut ottelun lopputuloksesta sunnuntaina. Salibandyliiton ilmoituksen taustalla on salibandyyn erikoistuneen Pääkallo.fi-verkkosivuston uutinen, jonka mukaan miesten Divarissa pelaavat ÅIF ja O2-Jyväskylä olisivat pelissään 5-5-tilanteessa sopineet, ettei kumpikaan joukkue tee enää maaleja. Divari on Suomen salibandyn toiseksi korkein sarjataso.


Sandy Hookin uhrin tytär näpäytti Trumpia: ”Olisiko jo aika?” - kansa haluaa aselakeihin kiristyksiä, poliitikot lobbarijärjestön taskussa iltalehti 12:09 15.02

Äitinsä kouluammuskelussa menettänyt sanoi olevansa samaa mieltä presidentin kanssa: kenenkään ei pitäisi tuntea turvattomuutta kouluissa. USA:n presidentti Donald Trump lähetti Twitterissä surunvalittelunsa ja rukouksensa Floridan kouluampumisen uhrien omaisille. - Yhdenkään lapsen, opettajan tai kenenkään muun ei pitäisi tuntea turvattomuutta amerikkalaisissa kouluissa, Trump kirjoitti.


”Tätä ei tapahdu missään muualla”: Floridan kouluampuminen on USA:n 3. verisin ja yksi maan pahimmista joukkoampumisista iltalehti 08:48 15.02

Ainoastaan Virginia Techin ja Sandy Hookin kouluammuskeluissa kuoli enemmän ihmisiä. USA:ssa on tapahtunut tänä vuonna jo 18 kouluampumista ja 30 joukkoammuskelua. Floridan Parklandissa keskiviikkona tapahtuneessa kouluammuskelussa on vahvistettu kuolleen jo 17 ihmistä. Se on näin ollen yksi Yhdysvaltojen modernin historian vakavimmista joukkoammuskeluista ja aivan kouluammuskelujen terävimmässä kärjessä. USA:n toistaiseksi vakavin oppilaitoksessa tapahtunut ammuskelu oli Virginia Techin yliopistolla 2007 tapahtunut massamurha, jossa kuoli 32 ihmistä. Vuoden 2012 joulukuussa puolestaan Sandy Hookin ala-asteella Newtownissa 26 ihmistä sai surmansa. Jälkimmäistä on pidetty yhtenä maan järkyttävimmistä joukkomurhista, sillä uhreista 20 oli 6-7-vuotiaita pikkulapsia.


Judas Priest -kitaristi vakavasti sairas - joutuu perumaan kiertueen iltalehti 22:48 13.02

Judas Priestin kitaristi Glenn Tipton sairastaa Parkinsonin tautia. Glenn Tipton sairastui Parkinsonin tautiin 10 vuotta sitten. Tiptons on pystynyt soittamaan kitaraa ja osallistumaan kiertueille, mutta nyt sairaus on edennyt niin pitkälle, että Tipton joutuu jäämään sivuun kiertueelta. Judas Priest ilmoitti maanantaina, että Tiptonin korvaa kiertueella Andy Sneap.


Sinkkuelämää-näyttelijöiden eripura paisuu - Sarah Jessica Parkerin ystävä väittää ilkeää viestiä väärennökseksi iltalehti 20:44 13.02

Andy Cohen on Sarah Jessica Parkerin ystävä, mutta silti hän ei usko Kim Cattrallin kirjoittaneen ilkeitä sanojaan. Sinkkuelämää-tähdet Sarah Jessica Parker (roolissa Carrie Bradshaw) ja Kim Catrall (roolissa Samantha Jones) ovat viime päivät käyneet kummallista kinaa. Tiettävästi he eivät ole koskaan olleet erityisen hyvät kaverit, mutta nyt naisten eripura on saanut maailmanlaajuista huomiota. Kaikki sai alkunsa siitä, kun Catrallin veli kuoli. Parker yritti tavoittaa Catrallin ottaakseen osaa. Ilmeisesti hän ei koskaan saanut Catrallia kiinni, mutta tämäpä töräytti Instagramiin suorat sanat, jotka osoitti Parkerille:


Irvokasta touhua salibandyssa uusisuomi 19:49 04.02

Salibandyn MM-karsinnat päättyivät Suomen miesten A-maajoukkueen osalta sunnuntaina. Suomi murskasi Viron maalein 15-1.


Suomi eteni karsintojen maalikarkeloista MM-salibandykisoihin – ”Erikoinen tapahtuma” iltasanomat 19:13 04.02

Suomi eteni salibandyn MM-turnaukseen.


Suomi takoi MM-karsinnoissa 111 maalia – Viro pysyi erän mukana MTV 18:53 04.02

Suomen miesten maajoukkue varmisti salibandyn MM-karsintalohkonsa voiton puhtaalla pelillä kukistettuaan turnauksen päätöskamppailussa isäntämaa Viron 15-1.


Suomi jatkoi murskajaisia salibandyn MM-karsinnoissa iltasanomat 17:45 03.02

Suomi kaatoi Belgian 27–0.


27-0! Suomen MM-kisapaikka varmistui murskajaisissa MTV 17:15 03.02

Suomi jatkoi tylyjä murskajaisiaan salibandyn miesten MM-karsinnoissa Tallinnassa kukistamalla Belgian maalein 27-0. Turnauksen neljäs voitto takasi samalla paikan ensi joulukuun MM-kisoihin Prahaan.


Suomi hurjana Tallinnassa: voitti 32–1 iltasanomat 20:36 02.02

Suomen salibandymaajoukkue antoi Hollannille kyytiä isän kädestä.


Onko tässä mitään järkeä? Suomi murskasi Hollannin 32-1 – maalivahdille yksi torjunta! MTV 20:19 02.02

Suomi jatkoi tuhoisia murskajaisiaan salibandyn MM-karsinnoissa Tallinnassa, kun Hollanti kaatui perjantaina tylyin lukemin 32–1.


Onko tässä mitään järkeä? Suomi murskasi Hollannin 32–1 – maalivahdille yksi torjunta! MTV 20:19 02.02

Suomi jatkoi tuhoisia murskajaisiaan salibandyn MM-karsinnoissa Tallinnassa, kun Hollanti kaatui perjantaina tylyin lukemin 32–1.


Suomi voitti salibandyn MM-karsintaottelun 24–0 iltasanomat 20:12 01.02

Suomi löylytti Liechtensteiniä.


Suomi antoi isän kädestä: 24-0 - vastustajan molarilla hämmentävä torjuntamäärä iltalehti 18:01 01.02

Salibandyssa pelataan MM-karsintaa. Suomi hyökkäsi, Liechtenstein räpiköi. Siinä oli torstaina salibandyn MM-karsintamatsin juoni, sangen odotetusti. Lukas Good, numerolla 99 pelannut liechtensteinilaisvahti, teki ottelussa 74 torjuntaa - ja joutui antautumaankin aika usein. Suomi takoi jo avauserässä kuusi maalia ja voitti lopulta 24-0.


5 tapaa pelastaa tilanne, kun mokaa pahasti töissä - johtamisen asiantuntija neuvoo iltalehti 09:41 01.02

Jokainen tekee virheitä, mutta jokainen ei toivu niistä menestyksekkäästi. Asiantuntija kertoo viisi keinoa, joilla voi hallita jälkiseurauksia. Joku on lähettänyt keskeneräisen sähköpostiviestin tärkeälle asiakkaalle. Joku on liittänyt väärät luvut raporttiin. Jokainen tekee virheitä, johtamisen ja psykologian professori Andy Molinsky Brandeis-yliopistosta sanoo. Mutta kaikki eivät osaa hallita ja ennakoida jälkiseurauksia ammattimaisesti.


Ruotsille huima ennätys salibandyn MM-karsinnassa: Ranskan verkkoon 43 maalia iltasanomat 23:36 31.01

Salibandymahti Ruotsi ei säästellyt avatessaan lajin MM-karsintapelinsä Slovakiassa pelattavassa turnauksessa.


Uutiset