NHL-aamuraportti: Kolmen maalin Pageau nosti Senatorsin voittoon, Leo Komarovin sairasloma päättyi

jatkoaika.com 08:24 14.11

Islanders ja Capitals jatkoivat pisteputkiaan. Jean-Gabriel Pageau tykitti hattutempun Senatorsille. Corey Perry saavutti tuhannen NHL-ottelun rajapyykin. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


Kasperi Kapanen tuikkasi maalin, mutta New York Islandersin huima marssi vain jatkuu

iltalehti 07:31 14.11

Islanders on ollut NHL-syksyn sensaatio. New York Islanders on ilmiömäisessä iskussa tällä hetkellä. Se on ottanut pisteitä nyt kolmestatoista ottelusta peräjälkeen. Putkeen mahtuu kaksitoista voittoa ja yksi jatkoaikatappio. Viime yönä Islanders kaatoi Toronto Maple Leafsin 5–4.


NHL:n yön suomalaiset: Leo Komarov hyppäsi luotijunan kyytiin, Dallas Starsin suomalaispakilta komea esityö

MTV 07:06 14.11

New York Islandersin Leo Komarov palasi NHL-kaukaloihin pitkän loukkaantumisjakson jälkeen. 


Kasperi Kapanen maalinteossa – Leo Komarov hyppäsi tulikuuman voittojunan kyytiin lähes kuukauden tauolta

iltasanomat 06:54 14.11

Tällä kertaa oli Toronton vuoro jäädä New York Islandersin jalkoihin.


Ei mikään lapanen – maalin ohjasi Kasperi Kapanen

MTV 06:16 14.11

Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen iski kauden viidennen osumansa New York Islandersia vastaan. 


Näin syntyi Kasperi Kapasen kauden viides maali, Leo Komarov pelikunnossa

yle 05:45 14.11

New York Islandersin vahva meno jääkiekon NHL:ssä sai jatkoa keskiviikon Toronto-pelissä.


Näin syntyi Kasperi Kapasen kauden viides maali

yle 05:45 14.11

New York Islandersin vahva meno jääkiekon NHL:ssä sai jatkoa keskiviikon Toronto-pelissä.


”Rikoitko koskaan koulun sääntöjä?” Koululaiset tenttasivat opetusministeri Li Anderssonia

iltasanomat 20:54 13.11

Opetus- ja kulttuuriministeriö järjesti keskiviikkona opetusministerin kyselytunnin Pitäjänmäen koulussa Helsingissä. Tapetilla olivat yhteiskunnallisten kysymysten lisäksi muun muassa ministerin omat koulumuistot.


Suora lähetys juuri nyt: Lasten kyselytunti – opetusministeri Li Andersson vastaa

iltasanomat 09:56 13.11

Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää lapsille ja nuorille suunnatun kyselytunnin Helsingissä Pitäjänmäen koululla. Lasten kysymyksiin vastaa opetusministeri Li Andersson.


Lasten kyselytunti – tentattavana opetusministeri Li Andersson

iltasanomat 09:56 13.11

Opetus- ja kulttuuriministeriö järjesti lapsille ja nuorille suunnatun kyselytunnin Helsingissä Pitäjänmäen koululla. Lasten kysymyksiin vastasi opetusministeri Li Andersson.


Suora lähetys kello 10: Lasten kyselytunti – opetusministeri Li Andersson vastaa

iltasanomat 08:29 13.11

Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää lapsille ja nuorille suunnatun kyselytunnin Helsingissä Pitäjänmäen koululla. Lasten kysymyksiin vastaa opetusministeri Li Andersson.


Toronto Maple Leafs kutsui maalivahti Kasimir Kaskisuon NHL:ään ? Otto Koivulalle jo viides debyyttimahdollisuus lyhyen ajan sisällä

jatkoaika.com 17:56 12.11

Toronto Maple Leafs on kutsunut organisaatioonsa kuuluvan suomalaismaalivahdin Kasimir Kaskisuon NHL-joukkueensa mukaan. Myös New York Islanders hälytti suomalaisapua, kun Otto Koivula nousi jälleen ylös. Kumpikaan suomalaisista ei ole debytoinut NHL:ssä.


Toronto Maple Leafs kutsui maalivahti Kasimir Kaskisuon NHL:ään ? Otto Koivulalle jo kolmas debyyttimahdollisuus lyhyen ajan sisällä

jatkoaika.com 17:56 12.11

Toronto Maple Leafs on kutsunut organisaatioonsa kuuluvan suomalaismaalivahdin Kasimir Kaskisuon NHL-joukkueensa mukaan. Myös New York Islanders hälytti suomalaisapua, kun Otto Koivula nousi jälleen ylös. Kumpikaan suomalaisista ei ole debytoinut NHL:ssä.


Tässä ovat Carolinan romahduksen syyt - Aho ja kumppanit kärsivät vanhasta vaivasta

iltalehti 12:24 11.11

Päivän pelivalinta on NHL:n Carolina-Ottawa-ottelu. Carolinan on tässä pelissä saatava poikki neljän ottelun tappioputkensa. Carolina tuli viime kaudella tunnetuksi joukkueena, joka pelasi hienoa jääkiekkoa, voitti maalipaikka- ja laukaisutilastot, mutta hävisi usein ottelut. Tämän kauden Carolina avasi toisella tyylillä; joukkueen peli oli myös tehokasta. 13 ensimmäisestä ottelustaan Carolina voitti yhdeksän. Nyt sillä on kuitenkin alla jo neljän pelin mittainen tappioputki - ja näidenkin otteluiden vastustajista vain Philadelphia on luokiteltavissa ns. kovaksi joukkueeksi. Kolme muuta tappiota ovat tulleet Carolinaa heikommille New Jerseylle, NY Rangersille ja viimeksi juuri tämänkertaiselle vastustajalla Ottawalle. Yhteistä noissa kaikissa tappiopeleissä on myös se, että Carolina on hallinnut jokaisessa otteluiden laukaisutilastoja. Romahduksen syy on siis jälleen tehottomuus maalipaikoissa. Toki osansa Carolinan maalintekovaikeuksista on ollut sillä, että joukkueen paras maalintekijä Erik Haula (8 maalia 14 peliin) on ollut loukkaantuneena kolmesta viime ottelusta. Myös ensi yön Ottawa-peli on vaarassa jäädä Haulalta väliin. Myöskään puolustus/maalivahtipeli ei edelleenkään ole Carolinalla siinä kunnossa, että sillä varsinaisesti ryöstettäisiin voittoja Petr Mrazekin torjuntaprosentin ollessa 90,4% ja James Reimerin 90,1%. Vertailun vuoksi Ottawan maalivahtien Anders Nilssonin ja Craig Andersonin prosentit ovat 93,0% ja 89,7%.


Peli-identiteettinsä löytänyt Islanders on muovautumassa aidosti menestyväksi joukkueeksi

jatkoaika.com 09:00 11.11

Moni odotti New York Islandersin vahvan pelaamisen päättyvän tähän kauteen. Nyt epäilijät ovat kuitenkin saaneet kakistella jauhoja suustaan. Islanders tulee olemaan kova luu purtavaksi myös tällä kaudella.


Aleksander Barkovin hurja putki sai jatkoa, kun kapteeni iski Floridan ainokaisen – suomalaistähti osui jo neljännessä ottelussa peräkkäin

yle 00:28 10.11

Maali ei auttanut Floridaa voittoon. New York Islandersin pisteputki on jo kahdentoista ottelun mittainen.


Loistovireinen Aleksander Barkov jatkaa maalitehtailuaan – osuma jo neljännessä peräkkäisessä ottelussa!

iltalehti 00:26 10.11

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov on tehnyt maalin neljässä peräkkäisessä ottelussa. Barkov iski maalinsa kolmannessa erässä tasoittaen pelin 1–1-lukemiin ylivoimalla. Jonathan Huberdeau pisti kiekon maalille, josta Barkov suti kiekon ohi Islanders-maalivahti Thomas Greissin. Barkovin tasoitusosuma oli kuitenkin laiha lohtu, sillä vain 38 myöhemmin Islandersin Scott Mayfield siirsi isännät uudelleen johtoon.


Maaliputki jatkuu! Aleksander Barkovin ranteet tulikuumina NHL:ssä

MTV 22:56 09.11

Aleksander Barkov onnistui maalinteossa jo neljännessä ottelussa perättäin, kun Florida Panthers koki 1-2-tappion New York Islandersille.


Opetus­ministeri Li Andersson joulu­juhla­kohusta: Suuri osa kommentoijista käsittänyt asian väärin

iltasanomat 17:30 09.11

Kirkkoon kuuluvat ja muut halukkaat voivat myös jatkossa mennä joulukirkkoon, Andersson sanoo.


ilman bensaa – järkyttävä näky pihvikoneen kehitysapuun – Sebastien Ogier siirtyy talliin, suomalaiskuski menettää uidaan – rankka

Hot topics