Sukunimi vaihtui! Mari Laukkanen naimisiin – "Olet kaunis morsian" MTV 19:22 26.07

Mari Laukkanen on mennyt naimisiin puolisonsa Benjamin Ederin kanssa viikonloppuna Itävallassa. Ampumahiihtäjä julkaisi Instagramissa hääkuvan.


Ampumahiihtäjä Mari Laukkanen meni naimisiin Itävallassa – vaihtoi sukunimensä iltasanomat 18:45 26.07

Mari Laukkanen ja Benjamin Eder avioituivat viime viikonloppuna Itävallassa.


Ampumahiihtäjälegenda Daria Domratsheva lopettaa uransa MTV 16:03 25.06

Kansainvälinen Ampumahiihtoliitto IBU tiedotti maanantaina moninkertaisen arvokisavoittajan Daria Domrastshevan lopettavan uransa. Domratsheva totesi päätöksensä olleen vaikea.


Ampumahiihtäjät jäämässä ilman tukea – hakevat muutosta oikeusteitse MTV 17:55 20.06

Opetus- ja kulttuuriministeriö jätti käsittelemättä Suomen Ampumahiihtoliiton tekemän yleisavustushakukemuksen sillä perusteella, koska hakemus ei olisi saapunut ministeriöön määräajassa.


Mari Laukkanen vietti railakkaita polttareita – Kaisa Mäkäräinen ihasteli kilpakumppaninsa kroppaa MTV 15:22 05.06

Ampumahiihtäjä Mari Laukkanen menee heinäkuussa naimisiin Itävallan ampumahiihtomaajoukkueen huoltopäällikön Benjamin Ederin kanssa. Viikonloppuna Laukkanen yllätettiin polttareilla Lahdessa.


Kokenut Kaisa Mäkäräinen, 35, jatkaa taistelua nuorempiaan vastaan: ”Olin onnellinen, kun lähtölistoissa ei ollut syntymävuosia” iltalehti 15:05 21.05

Ampumahiihtotähti on yksi harvoja 1980-luvulla syntyneitä kilpailijoita maailmancup-kiertueella. Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen, 35, on pysynyt lajinsa kirkkaimmalla huipulla jo kahdeksan vuotta. Taistelu maailmancupin sijoituksista on koventunut, kun kilpasiskot ovat nuorentuneet. Se näkyy myös IBU:n lähtölistoilla. - Ei siellä kauheasti ole niitä 1980-luvulla syntyneitä! Olin tosi pitkään onnellinen, kun lähtölistoissa ei ollut syntymävuosia. Jossain vaiheessa ne ilmestyivät, eikä se tunnu kovin hyvältä, maailmancupin kolminkertainen voittaja kertoo nauraen Iltalehden haastattelussa.


Uraansa jatkava Kaisa Mäkäräinen: ”Olen aika huono tekemään päätöksiä” iltalehti 10:29 20.05

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräisen ura jatkuu vielä ainakin yhden kauden. Uran jälkeen hän toivoo voivansa työskennellä urheilun parissa, myös asuminen ulkomailla kiinnostaa. Kaisa Mäkäräinen, 35, lykkii suksillaan Levin kevätladuilla. Takana on jo kahden tunnin lenkki, mutta kun aurinko pilkahtaa esiin, ampumahiihtäjä päättää jatkaa vielä hiihtämistä. Hän palaa mökille vasta neljän tunnin päästä onnellisena. Mäkäräinen ajattelee, että hänellä on maailman paras työ.


Mitä maata tennispelaaja Daniela Hantuchova edusti uransa aikana? Pelaa tiistain 10 kysymystä! iltalehti 05:30 15.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on nyt myös verkossa. Montako tiedät? 1) Miten vanha on ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen? 2) Kuka valittiin kauden 2016-17 NHL:n parhaaksi puolustajaksi?


Kovia uutisia talviurheilusta: Mäkäräinen jatkaa – Poutala ei uusisuomi 11:34 14.05

Suomen kaikkien aikojen menestyksekkäin ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen julkaisi maanantaina Instagram-tilillään viestin, jossa hän vahvisti jatkavansa ainakin vielä ensi kauden ajan.


Kaisa Mäkäräinen toi näyttävästi julki ilouutisen: jatkaa uraansa myös ensi kaudella! MTV 10:22 14.05

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen jatkaa uraansa myös ensi kaudella. Mäkäräinen kertoi asiasta taiteellisesti Instagram-tilillään.


Kaisa Mäkäräiseltä ilouutisia: jatkaa uraansa myös ensi kaudella! MTV 10:22 14.05

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen jatkaa uraansa myös ensi kaudella. Mäkäräinen kertoi asiasta taiteellisesti Instagram-tilillään.


Kaisa Mäkäräisen venäläinen kilpasisko kärähti dopingista - kahden vuoden kilpailukielto napsahti iltalehti 16:44 04.05

Venäläinen ampumahiihtäjä Jekaterina Glazyrina on jäänyt kiinni kiellettyjen aineiden käytöstä. Glazyrina on ollut jo väliaikaisessa kilpailukiellossa 10. helmikuuta 2017 lähtien, mutta nyt Kansainvälinen ampumahiihtoliitto on määrännyt Glazyrinan kahden vuoden kilpailukieltoon McLaren-raportin perusteella. Glazyrinan kahden vuoden pannasta on jo iso osa lusittuna, sillä se käynnistyi heti, kun hänet asetettiin väliaikaiseen kilpailukieltoon 10. helmikuuta 2017.


Yllätysilmoitus: Kaisa Mäkäräisen kilpakumppani lopettaa uransa vain 25-vuotiaana MTV 10:20 02.05

Venäläinen ampumahiihtäjä Olga Podtshufarova, 25, on ilmoittanut yllättäen lopettavansa uransa.


Ampumahiihdon MM-mitalisti lopettaa uransa vain 25-vuotiaana iltalehti 09:44 02.05

Venäläinen ampumahiihtäjä Olga Podtshufarova, 25, lopettaa uransa. Podtshufarova ilmoitti päätöksestään sosiaalisessa mediassa. - Tämä on totta kai hieman surullista, mutta (lopetan) hymyillen! Olen hyväksynyt tämän päätöksen, joka on muhinut jo pitkään, joten tämä on lopulta helpotus. Kiitos upeasta ajasta, Podtshufarova kirjoitti.


17-vuotiaan ampumahiihtäjän paljastukset aiheuttivat jättiskandaalin Venäjällä – valmentajaa syytetään pitkään jatkuneesta piinauksesta iltasanomat 06:42 27.04

Venäjän ampumahiihtoa varjostavat vakavat ahdistelusyytökset.


Jälleen yksi norjalaistähti lopettaa uransa - sukset naulaan vain 32-vuotiaana iltalehti 14:52 09.04

Ampumahiihtäjä Emil Hegle Svendsen lopettaa uransa, kertoo norjalaislehti VG. 32-vuotias ampumahiihtäjä Svendsen päätti tämän talven kilpailukauden ennen aikojaan. Hän ilmoitti VG:lle lomailevansa ja että motivaatio uran jatkamiseksi saattaa olla loppumassa. Svendsen on yksi ampumahiihdon kaikkien aikojen suurista. Norjalainen on voittanut urallaan peräti neljä olympiakultaa, kaksitoista maailmanmestaruutta ja kertaalleen maailmancupin kokonaiskilpailun.


Mestarit yhdessä! Kaisa Mäkäräinen muisti uransa päättänyttä Ole Einar Björndalenia upealla kuvalla MTV 12:46 05.04

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen julkaisi 5. huhtikuuta 2018 upean kuvan, jossa hän on yhdessä Darija Domaratshevan ja uransa päättäneen norjalaislegendan Ole Einar Björndalenin kanssa.


Jatkuuko Kaisa Mäkäräisen menestyksekäs ura? – Manageri aikataulusta: "On helppo vastata" MTV 20:20 27.03

Suomalaisen urheilun kuumimpia perunoita on jälleen kysymys ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräisen uran jatkumisesta. Päätöstä Mäkäräinen on kaavaillut noin kuukauden päähän, kertoo hänen managerinsa Harri Halme.


Onko mielikuva Mäkäräisestä väärä? – "Pari tolppaa sisään, niin meillä olisi kolme olympiamitalia" MTV 14:52 27.03

Kolmannen maailmancupin kokonaisvoittonsa napannut ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen on saavuttanut urallaan käytännössä kaiken muun paitsi olympiamitalin. Julkisessa keskustelussa heikon olympiamenestyksen syyksi on usein arvioitu Mäkäräisen paineensietokyky, mutta suomalaistähden manageri Harri Halme ei allekirjoita tätä käsitystä.


hallinnoivan

Uutiset