Uutispommi Yhdysvaltojen laivastosta: ”UFO-videot ovat aitoja”

stara 17:20 19.09

Internetissä levisi vuosina 2017 ja 2019 videoita, joissa amerikkalaisten lentäjien


Viihdelehti Stara.fi

stara 17:20 19.09

Internetissä levisi vuosina 2017 ja 2019 videoita, joissa amerikkalaisten lentäjien


Amerikkalaisten eliittikoulujen kasvatti ja Iranin hallinnon ovela ”silkkihansikas” – tällainen on Suomeen saapuva Mohammad Javad Zarif

iltasanomat 04:46 19.08

Tänään Suomeen saapuva Iranin ulkoministeri Mohammad Javad Zarif on pitkän linjan diplomaatti, jolla on varsin ristiriitainen maine niin kotimaassaan kuin kansainvälisissäkin piireissä.


FBI ratsasi Jeffrey Epsteinin saaren Karibialla – huhut kertoneet orgioista ja alaikäisistä tytöistä

iltasanomat 03:25 13.08

Amerikkalaisten tiedotusvälineiden mukaan liittovaltion poliisi FBI on ratsannut aiemmin kuolleen miljonäärin Jeffrey Epsteinin saaren Karibialla.


Kommentti: Ase on amerikkalaisten pyhä lelu eivätkä ruumiskasat asiaa muuta

iltasanomat 08:56 06.08

Aselakien uudistaminen Yhdysvalloissa on erittäin vaikeaa, kirjoittaa ulkomaantoimittaja Johannes Kotkavirta.


Trump kutsui Yhdysvaltojen vihan vuoro­kautta terrorismiksi: amerikkalaisten täytyy ”tuomita valkoinen ylivalta”

iltasanomat 18:31 05.08

Presidentti Donald Trump kutsui viikonlopun joukkoammuskeluja ”kotimaiseksi terrorismiksi”.


Afroamerikkalaiset poliitikot boikotoivat demokratian juhlatilaisuutta – syynä Trumpin osallistuminen juhlaan

yle 03:57 31.07

Presidentti Donald Trumpin kannatus on todella matala afroamerikkalaisten keskuudessa.


Tätä väistyvä Puolustusvoimien komentaja muistelee kiikkutuolissa: Jarmo Lindberg kaappasi suomalaishävittäjiin jenkkilennoston kruununjalokiven

yle 17:14 29.07

Puolustusvoimien komentaja vaihtuu elokuun alussa. Amerikkalaisten JASSM-rynnäkköohjusten saaminen Suomen Hornet-hävittäjiin nousee Lindbergin huippuhetkeksi.


Tiesitkö, kuinka tärkeä arabikumi on Sisu-pastillille ja cokikselle? Sudanilaisesta raaka-aineesta on tullut suurvaltapolitiikan pelinappula

yle 19:00 23.07

Sudanin merkitys maailman virvoitusjuoma- ja makeisteollisuudelle on niin valtava, että maa uhkasi viedä cokis-pullon amerikkalaisten suusta.


Mafiaperheet poliisin tähtäimessä Italiassa ja Yhdysvalloissa – rikollissuku yritti uutta maihinnousua Sisiliaan amerikkalaisten tuella

yle 20:34 17.07

Viranomaistutkinnassa on todettu, että Sisilian Cosa Nostralla on vahva yhteys Yhdysvaltain järjestäytyneeseen rikollisuuteen.


USA pyysi Saksalta maajoukkoja Syyriaan ja aiheutti uuden eripuran hallituksessa – "Alueella ratkaistaan meidän turvallisuutemme, ei amerikkalaisten"

yle 17:41 07.07

Kristillisdemokraatit ovat valmiita harkitsemaan joukkojen lähettämistä, mutta demarit torjuvat pyynnön.


Trumpin neuvonantaja Bolton varoittaa Irania: ”Ei pidä erehtyä luulemaan”

iltasanomat 13:24 23.06

Amerikkalaisten kyberhyökkäys jäi toistaiseksi ainoaksi sotatoimeksi.


Lähde CNN:lle: Iran ampui ohjuksen kohti amerikkalaisten lennokkia hieman ennen tankkerihyökkäyksiä

iltasanomat 11:14 15.06

Uutiskanava CNN sai nimettömästä amerikkalaislähteestä tiedon, että Iran olisi yrittänyt ampua Yhdysvaltain lennokkia juuri ennen torstaisia tankkerihyökkäyksiä.


Kommentti: Assangen oikeudenkäynti alkaa – amerikkalaisten uusi linja tekee kaikista USA:n salaisuuksia paljastavista toimittajista rikollisia

iltasanomat 11:48 14.06

Julian Assangea odottaa sotapaljastuksista pahimmillaan elinkautinen tuomio, kirjoittaa toimittaja Elias Ruokanen.


George Clooneystako Harryn ja Meghanin pojan kummi? - vastasi uteluihin: ”Se olisi huono idea”

iltalehti 12:11 20.05

Yhdysvaltalaisnäyttelijä George Clooney on Sussexin herttuaparin hyvä ystävä ja siksi potentiaalinen kummi pariskunnan esikoiselle. Näyttelijä George Clooney, 58, vieraili vastikään Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa juttelemassa tähdittämästään Catch 22 -sarjasta. Keskustelu lipsahti kuitenkin Britannian kuningashuoneen nuorimmaiseen vesaan. Clooney on herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn hyvä ystävä. Clooney ja vaimonsa Amal osallistuivat viime keväänä Sussexin herttuaparin häihin. George on myös asettunut julkisesti herttuattaren tukijoukkoihin. Näyttelijä on puolustanut herttuattaren kunniaa ja pyytänyt mediaa jättämään hänet rauhaan. Meghan on ollut prinssin kanssa avioiduttuaan myrskyn silmässä häntä julkisuudessa arvostelleiden amerikkalaisten perheenjäsentensä vuoksi.


Joonas Saartamon jykevät kasvot pääsivät näkyvälle paikalle Cannesissa – ulkomailla kuvattua pääroolia myydään suomalaistähden kuvalla

iltasanomat 17:15 16.05

Sveitsissä kuvatun elämäkertadraaman toista isoa roolia esittää amerikkalaisten tähtikirjailijoiden näyttelijätytär Sophie Auster, joka esiintyy ensimmäisessä teasertrailerissa Joonas Saartamon kanssa.


Kommentti: Eikö Eurooppa osaa tehdä mitään oikein? Tästä oikeasti on kyse Yhdysvaltojen tiukassa kirjeessä

iltasanomat 20:59 15.05

Amerikkalaisten halu hillitä Euroopan puolustushankintojen järkeistämistä on silkkaa protektionismia, kirjoittaa erikoistoimittaja Jouko Juonala.


NHL-supertähden välipeli: Patrick Kane alusti löysäilyillään kaksi Britannian maalia ja iski huipputehot USA:lle

MTV 20:33 15.05

Yhdysvallat selvitti puolivaloillakin heppoisen Britannian jääkiekon MM-kisoissa. NHL-tähti Patrick Kane oli amerikkalaisten 6-3-voitossa monessa mukana.


Amerikkalaiset asiantuntijat pitivät Jack Hughesia seinävarmana NHL-ykkösvarauksena - Kaapo Kakon häikäisevä esitys käänsi takit: ”He olivat aivan haltioissaan”

iltalehti 13:05 11.05

Kaapo Kakon mahtava MM-debyytti käänsi katseita myös amerikkalaisten keskuudessa. Suomalainen kiekkoyleisö ihasteli valtoimenaan Kaapo Kakon häikäisevästä kahden maalin MM-debyytistä. Kakko veivasi kaatumisen partaalta upean läpiajomaalin ja paketoi iltapuhteensa tyhjään rysään. Suomalaiset eivät suinkaan olleet ainoita, jotka ihailivat 18-vuotiasta komeettaa. Jääkiekkotoimittaja Pekka Jalonen tarkkaili paikan päällä Kosicessa mielissään, kuinka pohjoisamerikkalaiset kiekkotuntijat alkoivat pyörtää pyhiä puheitaan tulevasta NHL-draftista.


alkua 25 vuoteen Larkin ottaa askelia löysi terassiltaan sammuneen Münchenissä 1972 näytönpaikan olympialaisissa ”Dominointiamme orpo piru painiveljeksiä Münchenissä päivän takaisesta tapaamisesta

Hot topics