Transsukupuolinen painonnostotähti kilpaili naisten sarjassa, kommentaattori laukoi järkyttävää tekstiä: ”Hänellä on gorillan kädet, mitä v****a?” iltalehti 22:49 20.04

Uusiseelantilaisen painonnostotähden Laurel Hubbardin osallistuminen naisten sarjoihin on herättänyt kosolti keskustelua. Nelikymppinen Hubbard oli alkujaan nimeltään Gavin ja kilpaili miesten sarjoissa. Vuonna 2012 transsukupuolinen Hubbard vaihtoi sukupuolensa virallisissa papereissa naiseksi ja otti käyttöön nykyisen Laurel-nimensä. Vaikka hän sai vuonna 2017 luvan kisata naisten sarjoissa, monet kritisoivat, että Hubbard saa ylivertaista etua muihin kilpailijoihin nähden. Kohu Hubbardin ympärillä yltyi entisestään, kun hän voitti yli 90-kiloisten sarjan MM-hopeaa Anaheimissa viime vuonna. Kansainyhteisön kisoissa urakka vesittyi kyynärpäävammaan, joka saattaa päättää koko uran. Siitäkin huolimatta tunnettu amerikkalainen kamppailukommentaattori ja koomikko Joe Rogan nuiji The Joe Rogan Experience -ohjelmassaan Hubbardia jopa tarpeettoman lujaa.


Sydämen kutsumus palaa tänään ruutuun! Ensin erikoisjaksoja iltalehti 08:20 20.04

Kirkasotsainen Elizabeth on kaksiosaisessa avauksessa jouluisissa tunnelmissa. Ensimmäinen joulu -laulu soi tunnelmallisesti, kun pidetty kanadalais-amerikkalainen draama Sydämen kutsumus palaa tänään ohjelmistoon. Jo sulosävelet paljastavat, että kyseessä on jouluerikoinen. Rapakon toisella puolella se esitettiin viime jouluna yhdessä osassa. Meillä kokonaisuus on katkaistu keskeltä kahtia. Jälkimmäinen puolikas tulee maanantaina, joten viides tuotantokausi käynnistyy varsinaisesti 24. huhtikuuta.


Ex-teinimissi bikineissä – edelleen tyrmäävä vartalo! stara 08:00 17.04

Amerikkalainen Claudia Jordan on nähty vuosien varrella lukuisissa televisiosarjoissa, mutta


Ex-manageri haastoi Mariah Careyn käräjille: vaatii huimia summia rahaa rikkomuksista iltalehti 17:30 16.04

Asiasta uutisoivan TMZ:n mukaan entinen manageri vaatii suurta summaa laulajatähdeltä. Amerikkalainen viihdesivusto kirjoittaa laulaja Mariah Careyn joutuvan oikeuden eteen. Careyn on haastanut käräjille tämän entinen manageri Stella Stolper, joka syyttää tähteä muun muassa sopimusrikkomuksesta, työsuhderikkomuksista ja Yhdysvaltain kansalaisoikeuksia koskevan lain rikkomisesta. Stolperin kerrotaan pelastaneen ja suojelleen Mariahia monilta kriiseiltä työsuhteensa aikana. TMZ:n lähteet sanovat, että haasteissa Stolper vaatii myös rahallisia saatavia laulajatähdeltä.


Amerikkalainen teinipoika tukehtui autoonsa - hätäpuhelut julkaistiin iltalehti 13:35 16.04

Poika kaatui Honda Odysseyn tavaratilaan ja jäi jumiin. Ohiolainen 16-vuotias Kyle Plush oli tavoittelemassa vuoden 2004 mallia olevan Honda Odyssey tila-autonsa tavaratilasta tennisvarusteitaan, kun takapenkki kaatui ja Plush jäi puristuksiin tavaratilaan pää alaspäin. Hän onnistui soittamaan äänikomennoilla kännykällään hätänumeroon.


Pystyisitkö sinä työskentelemään näiden katseiden alla? Miehen huikeasta pöllökuvasta tuli somevitsien kultakaivos – eikä mikään ihme MTV 14:21 14.04

Amerikkalainen Michael Lens ei taatusti arvannut, millaiseen suosioon hänen ottamansa kuva pöllöpoikueesta nousisi. Kuva on paitsi hieno ja suloinen, myös hulvattoman hauska, kun pöllöjä katsoo tarkemmin.


Fitness-perheenäidistä miljoonien idoli – tässä bikinivartalo vailla vertaa! stara 10:00 11.04

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan nykyisin fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka


Maailman tulisimman chilin syönyt sairaalaan – kivulias päänsärky päiväkausia stara 14:00 10.04

Maailman tulisinta chiliä syöntikilpailussa ahminut amerikkalainen 34-vuotias mies on joutunut


Amerikkalaispastori: ”Masturbointi on homoseksuaalinen akti” stara 15:00 09.04

Amerikkalainen nettipastori Dave Daubenmire on väittänyt, että miesten masturboiminen voidaan


14 000 euroa, alle vuoden opiskelu ja töihin - näin amerikkalainen ammattitutkinto eroaa suomalaisesta iltalehti 09:42 08.04

Yhdysvalloissa ammattiin opiskellaan pikavauhtia ilman yleissivistäviä kursseja. Amerikkalainen ja suomalainen hitsauksen opiskelija kertovat Iltalehdelle tutkintonsa hyvistä ja huonoista puolista. Videolla Christian Simon kertoo opiskeluistaan. Kun Christian Simon valmistui high schoolista 18-vuotiaana, ei hän heti tiennyt, mitä halusi tehdä työkseen. Simon työskenteli tarjoilijana kotikaupungissaan Annapoliksessa ja mietti muun muassa asevoimien palvelukseen menoa, kunnes hän löysi yksityisen, Floridassa sijaitsevan hitsauskoulun.


New Yorkin Trump Tower -pilvenpiirtäjässä roihuaa tulipalo - yksi kuoli, neljä loukkaantui iltalehti 07:52 08.04

New Yorkin 58-kerroksisessa Trump Tower -pilvenpiirtäjässä syttyi tulipalo lauantaina. Viranomaistietojen mukaan ainakin yksi ihminen on kuollut tulipalossa, kertoo amerikkalainen ABC News -uutiskanava. Trump Towerissa asunut henkilö kiidätettiin kriittisessä tilassa sairaalaan, jossa hänet myöhemmin todettiin kuolleeksi.


New Yorkin Trump Tower -pilvenpiirtäjässä roihuaa tulipalo - Trump perheineen ei ole rakennuksessa iltalehti 03:08 08.04

New Yorkin 58-kerroksisessa Trump Tower -pilvenpiirtäjässä syttyi tulipalo lauantaina. Viranomaistietojen mukaan ainakin yksi ihminen on loukkaantunut tulipalossa vakavasti, kertoo amerikkalainen ABC News -uutiskanava. Myös New Yorkin pelastuslaitos on tviitannut tiedon yhdestä loukkaantuneesta. Lisäksi ainakin kolme muuta ihmistä on loukkaantunut, mutta viranomaisten mukaan heidän vammansa eivät ole hengenvaarallisia.


111-vuotias amerikkalainen Merle on rautaisessa kunnossa - polkee joka päivä istuttavalla crosstrainerilla iltalehti 17:30 06.04

Päivänsankari juhli hiljattain merkkipäiväänsä bussiajelun ja kakkukahvien merkeissä. Tärkeän päivän juhlinta alkoi aikaisin maanantaina Illinoisissa. Merle Philipsin läheiset veivät syntymäpäiväsankarin bussiajelulle katsomaan hänen lempipaikkojaan. Tällaisia olivat muun muassa Philipsin entinen kotitalo, pelastuslaitos ja eläintarha. Ajelun jälkeen juhlintaa jatkettiin hoitokodissa, jossa Philips asuu. Yhteinen tila oli koristeltu juhlia varten. Sankari nautti olostaan, sillä paikalla oli paljon hänen läheisiään.


kahden sarjan tuplavoittajaksi lapsi on pitävät kokouksen soitti minulle” tiukan kuitin ”Emme

Uutiset