Nyt se tulee! Amazon-verkkokauppa Suomeen – mullistaa markkinan täysin? stara 08:00 14.03

Maailman suurimpiin lukeutuva Amazonin verkkokauppa on saanut länsimaissa vankan jalansijan,


WWF:n raportti karua luettavaa elämän hiipumisesta maapallolla MTV 00:01 14.03

WWF:n teettämän raportin mukaan jopa puolta kasvi- ja eläinlajeista voi vuosisadan loppuun mennessä uhata paikallinen sukupuutto Amazonin ja Galapagoksen kaltaisilla ainutlaatuisilla alueilla, jos kasvihuonekaasupäästöjen kasvua ei pystytä hillitsemään.


WWF:n huolestuttava raportti: Ilmanmuutos uhkaa jopa puolta kasvi- ja eläinlajeista luonnoltaan arvokkaimmilla alueilla iltalehti 22:37 13.03

Amazon, Madagaskar, Lounais-Australia... raportin mukaan nämä alueet kärsivät ilmastonmuutoksesta tuntuvasti. Kansainvälisen ympäristöjärjestö WWF:n teettämän raportin mukaan Amazonin alue, Miombon metsät eteläisessä Afrikassa ja Lounais-Australia kärsivät eniten ilmastonmuutoksesta. Jopa puolta Galapagoksen ja Amazonin kaltaisten luonnoltaan ainutlaatuisten alueiden kasvi- ja eläinlajeista voi uhata sukupuutto. Tutkijat selvittivät ilmastonmuutoksen vaikutuksia eri eläin- ja kasvilajeihin luonnoltaan monimuotoisimmilla ja eläimistöltään rikkaimmilla alueilla. Eläimiä ja kasveja oli lähes 80 000 ja alueita 35. Tutkimuksessa tarkasteltiin erilaisia ilmastoennustuksia: yhdessä ääripäässä on kasvihuonekaasupäästöjen kasvun tulevaisuus nykyisellä kulutuksella ja toisessa päästöjen rajoittaminen Pariisin ilmastosopimuksen tasolle.


Amazonin virtuaaliavustajalla karmiva nauru – tätä et haluaisi kuulla kotonasi stara 11:00 09.03

Lukuisat Amazonin Alexan käyttäjät ovat joutuneet viime päivinä virtuaaliavustajansa säikäyttämiksi.


Viihdelehti Stara.fi stara 11:00 09.03

Lukuisat Amazonin Alexan käyttäjät ovat joutuneet viime päivinä virtuaaliavustajansa säikäyttämiksi.


Mies auttoi naapuria – toimitti leipää UAV-lennokilla! stara 17:30 08.03

UAV-lennokit eivät toimi kuriireina ainoastaan Amazonin kaltaisille yrityksille. Eräs irlantilainen


Emmy-palkittu tähti sai kenkää Transparent-sarjasta häirintäsyytösten vuoksi – "Olen todella pettynyt" mtv 19:05 19.02

Näyttelijä Jeffrey Tambor joutuu jättämään Amazonin tuottaman televisiosarja Transparentin kesken. Miestä ei nähdä enää sarjan viidennellä kaudella.


Emmy-palkittu tähti sai kenkään Transparent-sarjasta häirintäsyytösten vuoksi – "Olen todella pettynyt" mtv 19:05 19.02

Näyttelijä Jeffrey Tambor joutuu jättämään Amazonin tuottaman televisiosarja Transparentin kesken. Miestä ei nähdä enää sarjan viidennellä kaudella.


Amazonin TV-mainos pani älykaiuttimet tilaamaan kissanruokaa stara 18:30 14.02

Amazon Echo -älykaiuttimen avulla käyttäjä voi esimerkiksi tilata kotiinsa tuotteita


Kohukirjan kirjoittaja: ”Donald Trumpilla on vähemmän uskottavuutta, kuin kenelläkään, joka on kävellyt maan päällä” uusisuomi 10:37 06.01

Presidentti Donald Trumpia käsittelevä kohukirja tuli perjantaina jakeluun Yhdysvalloissa ja osoittautui heti myyntimenestykseksi. Michael Wolffin kirjoittama Fire and Fury: Inside The Trump White House nousi välittömästi Amazonin best-seller-listan ykköseksi ja kirjan kerrotaan loppuneen aamulla useissa kivijalkakirjakaupoissa.


Maailman rikkaimmat rikastuivat biljoonalla vuonna 2017 - listan kärjessä Amazonin perustaja Jeff Bezos iltalehti 07:12 01.01

Maailman rikkaimmat henkilöt rikastuivat entisestään vuonna 2017. Maailman rikkain henkilö rikastui entisestään vuonna 2017 - yli nelinkertaisesti edellisvuoden voittoon nähden. Asiasta kertoo . Bloombergin miljardööri-indeksissä tapahtui 23 prosentin lisäys.


Uutiset