Ihmisnukke-Amanda tutustuu Barbie-näyttelyyn: "Tulee kotoisa olo" mtv 16:34 20.05

Ihmisnukeksi pyrkivä Amanda Ahola tutustui Kansallismuseon Barbie-näyttelyyn.


Kevään älläkuningatar Amanda kiistää olevansa stereotyyppinen ”kympin tyttö” - kehitti oman opiskelutekniikan, joka rikkoo keinotekoiset rajat iltalehti 14:16 18.05

Mikkeliläinen Amanda Häkkinen on yksi niistä neljästä ylioppilaasta, jotka kirjoittivat tänä keväänä 8 ällää. Historiasta hän sai täydet pisteet. Kympin tyttö. Niin voisi sanoa mikkeliläisestä Amanda Häkkisestä. Hänen lukion päästötodistuksensa kaikki lukuaineet ovat kymppejä. Todistuksessa on toki pari ysiäkin, liikunnasta ja kuvaamataidosta.


Joonaksesta tuli Suomen kiekkokansan pelle: ”Kun katson aamuisin peiliin, nauran” iltalehti 09:05 17.05

Suomen suurin lätkäfani Lärvinen nauraa itselleen. Iso mies yhteiskuvassa Saku Koivun, Amanda Harkimon ja Marko Anttilan kanssa. Iso mies kävelee Suomen joukkueen hotellille, jossa on MM-kisojen aikaan lähes diplomaattinen koskemattomuus, ja iskee tarinaa pelaajien kanssa.


Mamma Mia! -elokuvan jatko-osa ilmestyy kesällä - katso ote elokuvasta ennakkoon! iltalehti 16:07 11.05

Jättihitiksi nousseen Mamma Mia! Elokuvan jatko-osa Mamma Mia! Here We Go Again saapuu Suomessa elokuvateattereihin 20.7. Elokuvan tuore traileri. Elokuvan ennakkomyynti on alkanut valikoiduissa elokuvateattereissa tänään perjantaina. Rakastetun musikaalin tarinaa jatkavassa elokuvassa palataan takaisin maagiselle Kalokairin saarelle Kreikkaan, kokonaan uuden Abban kappaleisiin pohjautuvan musikaalin pariin. Rooleihinsa palaavat Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård sekä Colin Firth. Uusina nimiä mukana ovat muun muassa Lily James (Downton Abbey) ja Cher. Abban Benny Andersson ja Björn Ulvaeus vastaavat elokuvan musiikista ja laulujen sanoista, ja toimivat vastaavina tuottajina.


TIS-Sammy ei enää piilottele tunteitaan: ”Kyllä todellakin haluaisin Amandaa panna” iltalehti 00:38 10.05

Temptation Island Suomen tuorein tuotantokausi on loppumassa. Minna ja Sammy osallistuivat ohjelmaan yhdessä. Temptation Island Suomi -ohjelmaan kumppaninsa Minnan kanssa osallistunut Sammy on ihastunut sinkku-Amandaan. Mies kertoo ihastuksestaan avoimesti myös Amandalle. Amanda ei vastaa Sammyn tunteisiin.


Amanda Harkimo julkaisi itsestään bikinikuvan - kommentoi tyhjentävästi: ”Näläs” iltalehti 15:27 09.05

Amanda Harkimo julkaisi itsestään bikinikuvan, jossa hänen kropppansa näyttää todella hyvältä. Amanda Harkimo on julkaissut itsestään Instagramissa kuvan, jossa hän on erittäin hyvän näköisessä ja hoikassa kunnossa. Ilmeisesti bikinikunto on vaatinut jonkin verran kärsimystä, sillä kuvan tunnistemerkinnäksi Amanda on laittanut "näläs".


3 vinkkiä miten siirryt vähäkalorisempiin herkkuihin stara 22:00 06.05

Terveellisiä ruokavinkkejä Instagramissa jakava Amanda Meixner on nyt koonnut kuvan,


Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 06.05

Terveellisiä ruokavinkkejä Instagramissa jakava Amanda Meixner on nyt koonnut kuvan,


Amanda Harkimo yllätti katsojat Temptation Islandissa: Ensimmäinen ohjelma, josta sataa myönteistä palautetta iltalehti 00:17 02.05

Temptation Island Suomi -ohjelman kuvaukset olivat Amanda Harkimosta yllättävän rankat, mutta hän on tyytyväinen siihen, että lähti mukaan. IL-TV: Amanda Harkimo kertoo, lähtisikö Temptation Islandiin testaamaan omaa parisuhdettaan. Tosi-tv-konkari Amanda Harkimo ei ensin innostunut, kun häntä pyydettiin Temptation Island Suomi -ohjelman sinkuksi. Konkreettinen estekin oli, sillä Jokereiden dj:nä toimivalla Amandalla oli tärkeä keikka ulkoilmaottelussa kuvausten alkamisen jälkeen.


Dj Amanda Harkimo muistelee kuollutta idoliaan: Soitti vahingossa Aviciita Ruotsin kansallislauluna — yleisö repesi iltalehti 20:16 01.05

Aviciin kuolema kosketti syvästi Amanda Harkimoa, joka oli suuri fani. IL-TV: Amanda Harkimo kertoo, kuinka vähissä vaatteissa on valmis esiintymään, ja mikä on oudoin juoru, jonka hän on kuullut itsestään. Jo 13 vuoden ajan dj:nä työskennellyt Amanda Harkimo kertoo, että Aviciin kuolema kosketti häntä syvästi. Toissa viikolla kuollut Avicii oli yksi maailman kuuluisimmista dj:istä.


IL-reportaasi Helsingin vapunvietosta: Kaikilla nuorilla ei mene entistä paremmin - Donia, 18: ”Essoja saa helpommin kuin alkoholia, kannabis on uusi tupakka” iltalehti 14:07 01.05

Raittiustrendin kääntöpuoli on se, että monella nuorella muut päihteet ovat korvanneet alkoholin. Huumeita saa helposti, ja niitä tarjotaan kysymättä, Kansalaistorilla vapun viettonsa aloittaneet nuoret kertovat. Vappu alkoi Helsingissä perinteisen iloisissa ja riehakkaissa merkeissä, kun Helsingin yliopiston ylioppilaskunta lakitti perinteiseen tapaan Havis Amandan patsaan eli Mantan. Kansalaistorilla riehakkuusasteet ovat alkuillasta vielä laimeampana, vaikka juhlapäivänä Musiikkitalon kupeeseen kerääntyy nuoria nauttimaan vappujuotavia.


Roope, 25, juo vappuna vain kuplavettä, koska viimeksi viina vei vuokrarahatkin - Nuori alkoholisti toivoo, että uutinen raittiimmasta sukupolvesta on totta iltalehti 07:32 01.05

Raittiustrendin kääntöpuoli on se, että monella nuorella muut päihteet ovat korvanneet alkoholin. Huumeita saa helposti, ja niitä tarjotaan kysymättä, Kansalaistorilla vapun viettonsa aloittaneet nuoret sanovat. Vappu alkoi Helsingissä perinteisen iloisissa ja riehakkaissa merkeissä, kun Helsingin yliopiston ylioppilaskunta lakitti perinteiseen tapaan Havis Amandan patsaan eli Mantan. Kansalaistorilla riehakkuusasteet ovat alkuillasta vielä laimeampana, vaikka juhlapäivänä Musiikkitalon kupeeseen kerääntyy nuoria nauttimaan vappujuotavia.


Helsingin vappuhulinoissa oli iloa ja synkkiä päihdetarinoita - Donia, 18, IL:lle keskustassa: ”Ekstaasia saa helpommin kuin alkoholia” iltalehti 23:18 30.04

Huumeita saa helposti, ja niitä tarjotaan kysymättä, Kansalaistorilla vapun viettonsa aloittaneet nuoret sanovat. Vappu alkoi Helsingissä perinteisen iloisissa ja riehakkaissa merkeissä, kun Helsingin yliopiston ylioppilaskunta lakitti perinteiseen tapaan Havis Amandan patsaan eli Mantan. Kansalaistorilla riehakkuusasteet ovat alkuillasta vielä laimeampana, vaikka juhlapäivänä Musiikkitalon kupeeseen kerääntyy nuoria nauttimaan vappujuotavia.


Manta sai lakkinsa hienossa kevätsäässä – yli 60 000 ihmistä seurasi lakitusta MTV 18:59 30.04

Vappuaaton perinteikäs Havis Amanda -patsaan eli Mantan lakitus tapahtui tänä vuonna aurinkoisessa kevätsäässä. Helsingin Kauppatorin laidalle oli saapunut lakitusta seuraamaan yli 60 000 ihmistä, arvioi poliisi.


Manta sai lakkinsa hienossa kevätsäässä MTV 18:30 30.04

Vappuaaton perinteikäs Havis Amanda -patsaan eli Mantan lakitus tapahtui tänä vuonna aurinkoisessa kevätsäässä. Helsingin Kauppatorille oli saapunut kello 18 lakitusta seuraamaan kymmeniätuhansia ihmisiä.


Kuohuviinipullot auki, vappujuhla alkaa nyt! Suora lähetys: Mantan patsas saa lakkinsa Helsingissä iltalehti 17:27 30.04

Iltalehti seuraa vappuhulinaa suorassa lähetyksessä Helsingin keskustassa. Suora lähetys alkaa kello 17.30 jälkeen. Lakitus tapahtuu kello 18. Vappupäivää kohti viilenevä sää tuskin pilaa työn juhlaa Suomessa tänäkään vuonna. Väki on kerääntynyt eväineen ja virvokkeineen Helsingin keskustaan, jossa perinteiseen tapaan muun muassa kukitetaan Havis Amandan patsas.


Vappu alkaa Mantan lakituksella! iltasanomat 17:26 30.04

Vapun perinteinen ohjelmanumero on Havis Amandan patsaan lakitus. Katso ISTV:n välittämää suoraa lähetystä kello 18!


SUORA LÄHETYS: Vappu alkaa Mantan lakituksella! iltasanomat 17:26 30.04

Vapun perinteinen ohjelmanumero on Havis Amandan patsaan lakitus. Katso ISTV:n välittämää suoraa lähetystä kello 18!


Video: Katso vappuhulinaa Helsingistä – Tältä näyttää Kauppatori ja Mantan lakitus ilmasta MTV 17:11 30.04

Vapun juhlinta alkaa perinteisesti Havis Amandan patsaan lakituksella Helsingin kauppatorilla. MTV Uutiset näyttää tapahtuman suorana nettisivuillaan klo 17 alkaen. 


asiassa paljon betoniin Eija Nivala anoo Erikoinen rakennuspalo Vantaalla etsitään nyt todisteita Hamilton innostuivat ”Naiset jätelasista kahtia - Leipomo palaa Mersunsa meteorogi ennustaa, että paljastui Lapissa Vanhemmat sellainen idiotismin Tiedän – löi ja

Uutiset