Kari Väänänen irtisanoutumisestaan STT:lle: ”En ole eläissäni ollut näin likaisessa sopassa mukana” iltalehti 01:10 14.02

Kari Väänänen jätti eroilmoituksensa Rovaniemen teatterinjohtajan tehtävistä 23. tammikuuta. Syynä lähtöön on riita teatterinhallituksen ja kaupunginhallituksen jäsen Hannu Ovaskaisen kanssa. Väänänen aloitti viisivuotiskautensa Rovaniemen teatterinjohtajana vuonna 2015. Hän oli uhannut jo marraskuussa erota mikäli Ovaskainen (kesk) jatkaa teatterihallituksessa. Rovaniemen teatteri tiedotti 23. tammikuuta Väänäsen hakevan eroa tehtävistään 1. elokuuta 2018 alkaen. Teatteri kertoi tiistaina Lapin Alueteatteriyhdistyksen myöntäneen eron Väänäselle.


Kari Väänänen lähtee Rovaniemen teatterista pitkään kestäneen riidan päätteeksi iltasanomat 23:00 13.02

Kari Väänänen lähtee Rovaniemen teatterista. Teatteri kertoi tiistaina Lapin Alueteatteriyhdistyksen hallituksen päättäneen kokouksessaan, että se myöntää Väänäselle eron ja laittaa taiteellisen johtajan paikan hakuun avoimella haulla ja kutsumenettelyllä.


IS: Kari Väänänen on eronnut Rovaniemen Teatterin johtajan tehtävästä iltalehti 23:46 23.01

Ilta-Sanomien mukaan eron taustalla ovat pitkään jatkuneet erimielisyydet. Ilta-Sanomat uutisoi, että ohjaaja-näyttelijä Kari Väänänen on jättänyt tiistaina eroilmoituksen Rovaniemen alueteatteriyhdistyksen hallitukselle. Väänänen aloitti Rovaniemen Teatterin johtajana vuonna 2015. Taustalla ovat Ilta-Sanomien mukaan alueteatteriyhdistyksen hallituksen jäsenen ja teatterinjohtajan pitkään jatkuneet erimielisyydet.


Uutiset