Crazylandin Nivalaan perustanut Pasi, 50, rakensi raketin ja ”lensi” Suomen lipun kanssa kuuhun iltalehti 22:42 13.02

Erikoisten rakennelmien elämyspuisto alkoi muodostua, kun Pasi Keskisarja osti lentokoneen ja tajusi, että sille pitää rakentaa oma lennonjohtotorni. Suomen avaruusohjelma on polkaistu käyntiin Nivalan nummilla. Niin sanoo ainakin Pasi Keskisarja, 50, joka rakensi pellolleen Nivalan Maliskylään 11 metriä korkean kuuraketin ja "laukaisi" sen vuodenvaihteessa avaruuteen. - Aloitin viime syksynä omassa pajassani. Semmoinen ajatus tuli, että rakettia ei ole kovin monessa paikassa vielä nähtävänä, ja siitä se idea sitten lähti, Keskisarja kertoo luomisprosessista.


Tapio Suominen palaa töihin: ”Viimeinen sauma” iltalehti 07:50 30.01

Yleisradion urheiluselostaja ja -juontaja Tapio Suominen palaa töihin pitkän tauon jälkeen. - ..kolme kuukautta telakalla. Raju reissu, mutta nyt hyvä. Viikon kuluttua takaisin duuniin. Iso käsi työnantajalle, työyhteisölle. Arvelen, että viimeinen sauma, jonka ajattelin käyttää. 1.6.2018 tulee 30 vuotta siitä, kun aloitin Yle urheilussa - 1.6. 2030 ajattelin lopettaa.. Suominen kertoo Twitterissä. Konkaritoimittaja on kertonut avoimesti sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Suominen hakeutuikin loppuvuodesta hoitoon psykiatriselle osastolle, jossa hän sai sähköhoitoa.


Pekka Puskan vastine Iltalehden juttuun alkoholilain uudistuksesta iltalehti 18:02 13.01

Iltalehden artikkelissa 13.1. kirjoitettiin, että alkoholilakiäänestyksessä "käänsin takkini", kun toisessa käsittelyssä äänestin lain puolesta. Takinkääntäjät olivat kyllä muualla. Kun keväällä aloitin eduskunnassa, rupesin kovilla faktoilla haitoista vastustamaan hallituspuolueiden sopimusta vahvoista oluista ja limuviinoista. Paine minua kohtaan oli kova hallituspuolueiden sopimuksessa pysymiseksi.


Uutiset