Ihmisoikeuskouluttaja Natalia Kallio ei tahdo mainetta Alman tyttöystävänä: "Minua tarkastellaan paljon parisuhteeni kautta"

mtv 08:09 12.10

Feministisen runoteoksen julkaissut Kallio haluaa, että nainen nähdään yksilönä. 


Saudi-Arabian kruununprinssi selitti ensimmäistä kertaa toimittajamurhaa länsimedialle: En voi tietää hallinnon miljoonien työntekijöiden toimista

yle 20:57 30.09

Kruununprinssi Mohammad bin Salman sanoo ottavansa vastuun sauditoimittaja Jamal Khashoggin kuolemasta mutta kiistää määränneensä sen.


Saudi-Arabian kruunun­prinssiä tentattiin Jamal Khashoggin murhasta – ”Tämä oli virhe”

iltasanomat 14:00 30.09

Kruununprinssi Muhammed bin Salman kiistää CBS:n haastattelussa, että olisi määrännyt Khashoggia murhattavaksi.


Saudi-Arabian kruunun­prinssi puhui ensimmäistä kertaa roolistaan toimittaja Jamal Khashoggin murhassa – ”Se tapahtui minun vahtivuorollani”

iltasanomat 20:44 28.09

Veteraanitoimittaja Martin Smith sai kysyttyä Mohammed bin Salmanilta maailmaa kuohuttaneesta murhasta tavatessaan tämän kilpa-ajoissa. Kohtaaminen on osa tiistaina ensi-iltansa saavaa dokumenttia.


Töihin palanneessa Britannian parlamentissa käytiin kalmanhajuinen väittely – “Zombiehallitus “ja “kuollut parlamentti” ottivat mittaa toisistaan

yle 21:08 25.09

Uudet vaalit ja EU-eron lykkäys näyttävät entistä todennäköisimmiltä vaihtoehdoilta brexit-ratkaisujen puutteessa


Suomalainen Alma työsti Charlien enkelit -elokuvan tunnaria – esittäjinä Miley Cyrus, Ariana Grande ja Lana Del Rey

stara 12:00 14.09

Suomalaisen laulaja-lauluntekijä Alman kädenjälkeä kuullaan tulevassa Hollywood-elokuvassa. Hän on yksi


Saudi-Arabian kruununprinssin sisar sai tuomion Pariisissa – määräsi henkivartijansa sitomaan ja pieksemään putkimiehen

iltasanomat 17:54 12.09

Prinsessa Hassa bint Salman ei ollut paikalla oikeudessa, vaikka hänestä annettiin pidätysmääräys jo joulukuussa vuonna 2017.


Alma teki biisin kovalle kolmikolle – esittäjinä Ariana Grande, Miley Cyrus ja Lana del Rey: ”Perjantaista tulee kreisi”

iltalehti 23:51 10.09

Laulaja Alman sanoittama kappale julkaistaan perjantaina. Alma kertoo Instagramin tarinat-osiossa olleensa mukana sanoittamassa tulevan Charlie’s Angels -elokuvaa varten kappaleen Don’t Call Me Angel. Tämä sinällään on jo huima saavutus suomalaiselta lauluntekijältä, mutta vielä merkittävämmäksi asian tekevät kappaleen esittäjät.


Prinsessa Dianan kuolemasta 22 vuotta - Muistatko vielä Dianan viimeiset sanat? Palomies ei unohda kohtaamista sydänten prinsessan kanssa

iltalehti 22:42 31.08

Prinsessa Dianan kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta on tänään 22 vuotta. Prinsessa Dianan kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta on tänään 22 vuotta. Walesin prinsessa kuoli 31. elokuuta 1997 Ranskassa. Prinssi Williamin ja prinssi Harryn äiti oli kuollessaan vasta 36-vuotias. Dianan kuolemaan johti auto-onnettomuus, joka tapahtui Pont de l’Alman tunnelissa. Diana istui Henri Paulin kuljettaman auton takapenkillä egyptiläisen miesystävänsä, Dodi Al-Fayedin, kanssa. Oikealla etuistuimella istui Al-Fayedin henkivartija Trevor Rees-Jones.


Isac Elliotin ura hurjaan nousukiitoon – teki arvostetun sopimuksen: "Olemme valmiita näyttämään maailmalle, millainen kansainvälinen lahjakkuus hän on"

mtv 19:02 13.08

Isac Elliot pääsi samaan talliin Alman ja Sunrise Avenuen kanssa.


Neymarin sensaatiomainen siirto lähestyy – Barcelona tarjoaa PSG:lle nyt sadan miljoonan euron ja kahden supertähden jättipakettia

iltalehti 18:29 13.08

Barcelona ja PSG yrittävät päästä sopuun Neymarin paluusta Kataloniaan. Maialman kalleimman jalkapalloilijan Neymarin paluu Barcelonaan on vaikuttaa olevan asia, joka sopisi tällä hetkellä kaikille osapuolille, niin Barcelonalle, PSG:lle kuin pelaajalle itselleenkin. Kesällä 222 miljoonalla Pariisiin ostetun Neymarin siirtokorvauksesta ei ole kuitenkaan vielä päästy seurojen välillä yhteisymmärrykseen, sillä Barcelonalla ei ole käytössään vaadittavaa rahasummaa, ja PSG:tä ei toistaiseksi ole kiinnostanut vaihtokaupassa tarjotut pelaajat.


Saudi-Arabian prinssi Bandar bin Abdulaziz al-Saud kuoli

iltasanomat 11:46 29.07

Saudi-kuningas Salmanin isoveli oli kuollessaan 96-vuotias.


Alman ja Miley Cyrusin kappaleen musiikkivideolla nähty plusmalli nostatti myrskyn Twitterissä – ”Tämä ei ole tervettä”

iltasanomat 17:38 11.07

22-vuotias irlantilaismalli syytti Twitterissä musiikkivideon ihannoivan ylipainoa ja sai vihat niskoilleen.


Amerikkalais-Dj juhli viillisti Turussa – vietti aikaa Alman kanssa ja pulahti Aura-jokeen

mtv 18:30 09.07

Maailmankuulu Dj-tuottaja Diplo piti hauskaa Ruisrock-visiitillään.


Almalta poikkeuksellinen avautuminen pahasta olostaan - liikuttui ja haki sanoja Ruisrockin lavalla

iltalehti 22:12 05.07

Ruisrockin Rantalavalla perjantai-iltana esiintynyt Alma liikuttui poikkeuksellisella tavalla esityksensä loppupuolella. Syy laulajan liikutukseen löytyy kritiikistä, jota Alman, 23, ympärillä on ollut viime aikoina levyn myöhästymisestä johtuen. - Meistä jokainen on valmis sitten kun on valmis, Alma sanoi ja piti pienen tauon.


Alma paljastaa IL:lle miksi levy myöhästyi - ”Tämä oli täysin tietoinen valinta”

iltalehti 20:00 05.07

Alma kertoi Iltalehdelle Turun Ruisrockissa, miksi hänen levyään on jouduttu odottamaan niin pitkään. Harvan, jos kenenkään, suomalaisartistin levyä on odotettu yhtä kuumeisesti kuin Alman, 23, debyyttilevyä. –Kyllä se tulee! Joo-o, Alma nauraa Ruisrockin Rantalavan backstagella, siis rekkakontissa, joka on sisustettu nahkasohvalla ja pöydällä. Pöydän vieressä meikataan Alman sisarta Annaa.


”Kuumaa kamaa” – Miley Cyrus julkaisi vauhdikkaan kuvan Alman kanssa juhlinnan keskeltä: hehkuttaa kaksikon yhteistä kappaletta

iltasanomat 14:08 02.07

Miley Cyrus hehkuttaa hänen ja Alman yhteistä projektia.


Miley Cyrus ja Alma harvinaisessa yhteiskuvassa - Miley hehkuttaa yhdessä tehtyä feminististä kappaletta

iltalehti 12:31 02.07

Alma luo kansainvälistä uraa kovassa seurassa. Sekä yhdysvaltaislaulaja Mileys Cyrus että Suomen oma Alma ovat jakaneet Instagram-tileillään yheisotoksen. Alma kertoo somessa, että kuvan on napannut hänen Anna-siskonsa ja se on otettu Glastonbury Festival -tapahtumassa Britanniassa viime viikonloppuna. Heilahtaneessa kuvassa Miley suukottaa Alman poskea. Kuvatekstissä Alma hehkuttaa Mileyn olevan varsinainen rocktähti.


Anton Strålman vaihtaa seuraa Floridan sisällä

jatkoaika.com 10:12 02.07

Tampa Bay Lightningin luottopuolustajiin vuosia kuulunut Anton Strålman siirtyy paikalliskilpailijan leipiin.


Sara Kuivisto pinkoi kauden kotimaisen kärkiajan: "Harmi vaan, että oli aika tuulinen sää"

MTV 06:48 27.06

Sara Kuiviston juoksu kulki kepeästi 800 metrillä Puolan Goleniówissa. Hän oli neljäs kauden kotimaisella kärkiajalla 2.02,85. Kuiviston ennätys on viime kesänä Jyväskylän Kalevan kisoissa juostu 2.02,14. Goleniówissa juoksun voitti Kuuba Rose M. Almanza ajalla 1.59,04.


EM-paikka pysyi eväin koululaisille ja poika ilmestyi syttyivät tilalta

Hot topics