Sää Tampere: Lumikuuroja. Lämpötilat: ylin -11--9ºC, alin -13--11ºC. Yöllä lumikuuroja. Alin lämpötila -12ºC. Tuuli S ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 50%. Lunta kertyy alle 2 cm. 61.5 23.75 sää.tv 00:00 22.01

Sääennusteet suomesta ja maailmalta


Sää Turku: Osittain pilvistä. Lämpötilat: ylin -9--7ºC, alin -10--8ºC. Aluksi lumikuuroja. Alin lämpötila -9ºC. Tuuli SSW ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 50%. Lunta kertyy alle 2 cm. 60.45 22.2833333 sää.tv 00:00 22.01

Sääennusteet suomesta ja maailmalta


Sää Helsinki: Pilvistä. Lämpötilat: ylin -7--5ºC, alin -10--8ºC. Yöllä lumikuuroja. Alin lämpötila -9ºC. Tuuli NW ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 70%. Lunta kertyy alle 2 cm. 60.16666667 24.933333 sää.tv 00:00 22.01

Sääennusteet suomesta ja maailmalta


Barcelonan murskavoitolla harmaa sävy – kokenut puolustaja loukkaantui jälleen iltasanomat 23:59 21.01

Thomas Vermaelenin loukkaantuminen varjosti Barçan voittoa.


Lionel Messiltä ja Luis Suarezilta hirmushow – FC Barcelona mykistävässä iskussa La Ligassa MTV 23:49 21.01

Jalkapallosarja La Ligassa FC Barcelonan hyökkääjät Lionel Messi ja Luis Suarez pistivät show’n päälle myöhäisottelussa Real Betisiä vastaan. Barcelona nappasi jälleen voiton, kun Betis jäi jalkoihin lukemin 5-0.


AFP: Mahmud Abbas aikoo vaatia EU:ta tunnustamaan Palestiinan valtion iltalehti 23:48 21.01

Palestiinalaisten presidentti Mahmud Abbas aikoo vaatia Euroopan unionia tunnustamaan virallisesti Palestiinan valtion. Asiasta kertoo Palestiinan ulkoministeri Riad al-Malki AFP:n haastattelussa. Ulkoministeri sanoo Abbasin aikovan sanoa EU:lle, että unionin pitäisi suhtautua Palestiinan tunnustamiseen tapana vastata Donald Trumpille ja Yhdysvaltain hallinnolle.


Viiden maalin puoliaika - Barça murskasi Betisin iltalehti 23:45 21.01

FC Barcelona kasvatti liigajohtonsa jo yli kymmeneen pisteeseen. La Liga -viikonlopun tärkeimmät tulokset olivat Atléticon jääminen tasapeliin Gironaa vastaan ja Valencian tappio Las Palmasissa. Kierroksen päättäneessä sunnuntain iltamatsissa Barcelonalle tarjottiin siis mahdollisuus kasvattaa jo valmiiksi paksua liigajohtoaan entisestään. Avausjakso Sevillassa oli vielä varsin uneliasta futista, kun kotijoukkue Real Betis yritti yllättää Barcelona-puolustuksen sen omilla avuilla. Kaksi pallonhallintaan perustuvaa pelitapaa eliminoivat helposti toisensa, ja Benito Villamarínille tullut yleisö jäi janoamaan lisää vauhtia.


IS-raati ruoti illan vaalitentin: ”Alkaa keittää, potuttaa, kohta räjähtää, Niinistö-vaara!” iltasanomat 23:18 21.01

Ilta-Sanomien raati arvioi presidenttiehdokkaiden asiaosaamisen ja esiintymisen MTV3:n vaalipaneelissa. Raatiin kuuluivat IS:n toimituspäällikkö Timo Paunonen, erikoistoimittaja Seppo Varjus, politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala ja politiikan uutistuottaja Hanna Vesala.


Iltalehden perinteiset leijonat ja lampaat: ”Väyrynen elää rinnakkaistodellisuudessa” iltalehti 23:16 21.01

Presidenttiehdokkaat olivat sunnuntaina ensimmäistä kertaa koolla tuoreiden gallupien jälkeen. Sauli Niinistön kansansuosion lasku ei näkynyt Iltalehden raadin arvioissa, vaan Niinistö sai MTV:n tentistä ainoana vain leijonia. SAULI NIINISTÖ (kansanliike) Olli Ainola:


Suuri tulipalo Raaseporissa: Neljä rivitalon huoneistoa tulessa iltasanomat 23:14 21.01

Raaseporissa roihuaa suuri tulipalo. Paikalle on hälytetty yli kymmenen pelastuslaitoksen yksikköä.


Kova vääntö Suomen turvallisuudesta – Niinistöltä tiukka kuitti Väyryselle ja Vanhaselle: ”Ei pidä paikkaansa” iltasanomat 23:09 21.01

Syytökset lentelivät ja tunteet kuumenivat, kun presidenttiehdokkaat väittelivät turvallisuuspolitiikasta ja paperittomista.


Kaksi Suomen mieshiihtäjää pelasi itsensä ulos Koreasta - mitä käy päävalmentaja Reijo Jylhän pojalle Martille? iltalehti 22:53 21.01

Iltalehden asiantuntija Toni Roponen arvioi, että Lari Lehtonen ja Toni Ketelä ovat ulkona olympiakisoista. Vaikka kyse ei ole olympiamitalitason urheilijoista, Suomen hiihtopiireissä on hirmuinen kuhina, ketkä valitaan Korean olympiakisoihin. Mieshiihtäjät kävivät viikonloppuna Planican maailmancupissa armotonta keskinäistä karsintaa, ja sen seurauksena kaksi nimeä pelasi itsensä Iltalehden näkemyksen mukaan pihalle Koreasta. He ovat Lari Lehtonen ja Toni Ketelä.


Sama trendi toistuu Jokereilla – Jukka Jalonen pohti syitä: "Siinä se ero tulee" MTV 22:43 21.01

Jääkiekkoliiga KHL:ssä Jokerit on kokenut tällä kaudella jo peräti 18 maalin tappiota. Trendi on ollut toistuva varsinkin viime aikoina. Nykyisellä vieraskiertueella kaikki kolme ottelua ovat päättyneet Jokereiden maalin tappioon.


Autourheilupomon kova ennustus: F1-kisa Helsingissä ”on täysin realistinen ajatus” iltalehti 22:39 21.01

Kööpenhaminaan halutaan koko Skandinavian yhteinen GP. Miksei siis Helsingin GP olisi mahdollinen? Kööpenhamina on kovaa vauhtia tulossa mukaan F1-kalenteriin. Käytännössä koko keskustan nähtävyydet kiertävä katurata on jo esitelty sarjan omistavalle Liberty Medialle, ja sillä on voimakas Tanskan hallituksen tuki.


Iso rivitalopalo Raaseporissa, tuli levinnyt neljään huoneistoon MTV 22:35 21.01

Raaseporin Gumnäsintiellä syttyi illalla tulipalo kymmenen asunnon rivitalossa, kertoo Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos.


Rivitalo liekeissä Raaseporissa - neljä asuntoa palanut iltalehti 22:28 21.01

Tulipalossa on loukkaantunut yksi henkilö, mutta palo ei ole vaatinut kuolonuhreja. Uudellamaalla Raaseporissa palaa rivitalo. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 21:17 sunnuntaina illalla.


Uutiset