Italiassa kovia syytöksiä Kimi Räikkösen suosimisesta Alfalla – ”Kuinkakohan paljon tämä on maksanut tallille?”

iltasanomat 14:13 15.10

Kimi Räikkönen sai pehmeät renkaat alle, kun Antonio Giovinazzi jätettiin radalle kovilla, Motorsport harmittelee.


Hämmentynyt Kimi Räikkönen on ennätyksellisen surkeassa tilanteessa – melkein suomalaiskonkarin miljoonapalkan verran rahaa tiimin panoksena

yle 19:29 14.10

Kimi Räikkönen ei osaa sanoa, mistä Alfa Romeon vaikeudet johtuvat. Räikkönen ei ole ollut viiteen kisaan pisteillä.


Hämmentynyt Kimi Räikkönen on ennätyksellisen surkeassa tilanteessa – melkein suomalaiskonkarin miljoonapalkka tiimin panoksena loppukaudesta

yle 19:29 14.10

Kimi Räikkönen ei osaa sanoa, mistä Alfa Romeon vaikeudet johtuvat. Räikkönen ei ole ollut viiteen kisaan pisteillä.


”Annoin kyydin maanmiehelleni” – Kimi Räikkönen nauratti fanejaan yhteiskuvalla Valtteri Bottaksen kanssa

MTV 18:00 13.10

Kimi RäikkösenJapanin GP oli melko tuskainen, ja Alfa Romeon kuski jäi lopulta Suzukassa sijalle 14. Jäämiehellä riitti kuitenkin kisan jälkeen huumoria sosiaalisen median puolella.


Kimi Räikkönen happamana Alfa Romeon ongelmien jatkumisesta: “Paska – vaikea joskus ymmärtää"

MTV 14:58 13.10

Kimi Räikköstä korpesi viidettä kertaa ilman MM-pisteitä jääminen. Alfa Romeo oli myös Japanin Suzukassa tahmeassa vedossa.


"Paska” – Kimi Räikkösen kisaviikonloppu tiivistyi yhteen sanaan, Jäämies sivuutti jopa Mervi Kallion synttärionnittelut

iltalehti 10:57 13.10

Alfa Romeo pelasi rulettia rengasseoksilla. Kimi Räikkönen oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen Japanin GP-viikonloppuun. Suomalaiskonkari jäi 14. sijalle, ja Alfa Romeo tuhrasi kaksi kolmasosaa kisasta rengaskikkailuunsa.


Kimi Räikkösen umpisurkea saldo ihmetyttää, tallin katse kääntyi Antonio Giovinazziin – asiantuntijalta tiukka vaatimus italialaiselle: ”Täytyy olla parempi kuin Kimi”

iltalehti 18:10 12.10

Kimi Räikkösen saldo kesätauon jälkeen ajettuina neljänä GP-viikonloppuna on ollut surkea. Ensimmäistä kauttaan Alfa Romeolla ajavaa Räikköstä huonommin ovat kyseisellä ajanjaksolla sijoittuneet vain Williams-kuljettajat George Russell ja Robert Kubica. Räikkösen neljän pisteettömän kisan – mikä on suomalaisen pisin pisteetön putki sitten vuoden 2002 – taustalta löytyy virheitä niin itseltä, tallilta kuin muiltakin kuljettajilta.


Kommentti: F1-paikkajako käytännössä selvä kaudelle 2020 – Red Bullilla ja Alfa Romeolla enää vain tiedotus hoitamatta

MTV 12:30 12.10

Viimeiset tiedot F1-kauden 2020 kuskipaikoista ovat enää vain ilmoitusta vaille valmiita. Kiirettä talleilla ei ole, sillä kuljettajat ovat jo kiinnitettynä nykyisissä tehtävissään, kirjoittaa MTV Urheilun Antti Rämänen.


Kimi Räikkösen autossa jouduttiin ottamaan takapakkia – ongelman ratkaisu vaikeutui seuraavaksi tallikaverin vaikeuksien takia

MTV 10:11 12.10

Alfa Romeon heikko jakso elokuun kesätauon jälkeisissä F1-kisoissa on ottanut odotettua pitempään selvittää, mutta Kimi Räikkönen uskoo, että asiassa aletaan olla vähitellen voiton puolella.


Räikkösen ensi kauden tallikaveri ratkaistaan harkiten – Alfa Romeo-pomo näkee Antonio Giovinazzin nousseen Kimin tasolle

MTV 09:36 12.10

Ensimmäistä täyttä kauttaan Formula 1:ssä ajava Antonio Giovinazzi on tekemässä itsestään ykkösvaihtoehtoa Alfa Romeon kuljettajaksi myös ensi kautta ajatellen. Italialaiskuski on jo ainakin aika-ajovauhdissa yltänyt tallikaverinsa Kimi Räikkösen tasolle.


F1-markkinoilla yhä iso kysymysmerkki: mitä tapahtuu Kimi Räikkösen tallissa?

MTV 06:30 11.10

F1-kausi on kääntynyt hiljalleen loppusuoralle. Perinteiseen tapaan myös ensi kausi on ollut tapetilla, kun eri tallit ovat tehneet päätöksiä kuskirintamalla. Markkinoilla on yhä yksi iso kysymysmerkki: mitä Alfa Romeo tekee Kimi Räikkösen tallikaverin suhteen?


Iso uhka taustalla – Kimi Räikkönen murahti nykyformuloiden kyvyttömyydestä: ”Näyttää todella typerältä”

MTV 14:45 10.10

Japanin GP:n viikonloppu uhkaa mennä pahasti sekaisin, kun maahan on saapumassa supertaifuuni. Tämä saattaa siirtää lauantaina ajettavan aika-ajon toiselle päivälle. Alfa Romeon suomalaiskuski Kimi Räikkönen otti koko sääasian esille puhuessaan nykyisten F1-autojen kyvyttömyydestä.


Iso sääuhka taustalla – Kimi Räikkönen murahti nykyautojen kyvyttömyydestä: ”Näyttää todella typerältä”

MTV 14:45 10.10

Japanin GP:n viikonloppu uhkaa mennä pahasti sekaisin, kun maahan on saapumassa supertaifuuni. Tämä saattaa siirtää lauantaina ajettavan aika-ajon toiselle päivälle. Alfa Romeon suomalaiskuski Kimi Räikkönen otti koko sääasian esille puhuessaan nykyisten F1-autojen kyvyttömyydestä.


Kimi Räikkönen kertoo Alfa Romeon löytäneen jo syitä heikkoon vauhtiinsa – Japanin sääennusteesta haittaa kriittisessä vaiheessa

MTV 09:39 10.10

Kesätauon jälkeen onnahdellen F1-kisoissa esiintynyt Alfa Romeo on viikonloppujen välissä onnistunut tekemään löydöksiä heikon vauhtinsa taustoista, mutta Kimi Räikkösen mukaan tutkimustuloksia saadaan esiin vain ehjän ajopäivän kautta.


Yksi Kimi Räikkösen tallikaveriehdokkaista putosi laskuista – suuttui F1-tallin pompottelusta

MTV 07:39 10.10

Paikkaa F1-sarjassa odotellut ruotsalaiskuljettaja Marcus Ericsson on solminut sopimuksen IndyCar-sarjassa ajavan Chip Ganassi -tallin kanssa. Näin ollen Alfa Romeon varakuskina toimiva Ericsson voidaan laskea pois tiimin ensi kauden suunnitelmista.


AlfaTV:n suora lähetys: Heidi Pakarisen ja transmalli Elenan keskustelu lipsahti sukupuolen korjaukseen – uskonnollisella kanavalla pasmat sekaisin

iltalehti 19:18 09.10

Transmalli Elena Vikström väittää, että Alfa TV:n johto puuttui hänen haastatteluunsa, kun kauneusaiheinen keskustelu sivusi hänen transsukupuolisuuttaan. Keskustelu tuli kanavan johdolle yllätyksenä. Transmalli Elena Vikström kertoo Facebookissa saaneensa kutsun Alfa TV:n haastatteluun Kansan kesken -ohjelmaan. Kyseinen ohjelma tehdään suorana lähetyksenä. Tällä kertaa aiheena olivat kauneusleikkaukset, joita Elenalle oli tehty lukuisia.


Kimi Räikkönen on poikkeuksellisen syvässä aallonpohjassa – vastaavia vaikeuksia on nähty viimeksi yli 17 vuotta sitten!

iltalehti 14:52 08.10

Kimi Räikkösen tulokset eivät ole olleet viime aikoina lainkaan niin hyviä kuin tämän kauden ensimmäisellä puoliskolla. Ensimmäistä kauttaan Alfa Romeolla ajava Kimi Räikkönen aloitti vuoden 2019 neljän kisan mittaisella pisteputkella. Pääosa alkukaudesta meni MM-sarjan sijoilla 6–8, mikä oli alemman keskikastin autoksi arvioidulla Alfa Romeo C38:lla todella komea suoritus. Kun sarja vetäytyi elokuun alussa ajetun Unkarin GP:n jälkeen kesätauolle, Räikkösellä oli koossa 31 pistettä ja hänen nimensä löytyi MM-sarjan kahdeksannelta sijalta. Tallikaveri Antonio Giovinazzi oli saalistanut kauden 12 ensimmäisessä osakilpailussa vain yhden pisteen.


Kimi Räikkösen mainio alkukausi muuttui painajaiseksi – yhtä pahaa rämpimistä tapahtunut viimeksi 17 vuotta sitten

MTV 08:16 08.10

Formula ykkösten Alfa Romeon Kimi Räikkönen ajoi 12 ensimmäisessä osakilpailussa pisteille kahdeksan kertaa. Edelliset neljä GP:tä ovat olleet Jäämiehen omia sanoja lainaten painajaisia. 


Kimi Räikkönen säilyttänyt tyylinsä kauden haastavimmalla hetkellä – "Charles Leclerc voisi oppia tästä"

MTV 06:01 08.10

Kimi Räikkösen ja hänen edustamansa Alfa Romeon otteet F1-sarjassa ovat olleet viime aikoina heikkoja, mutta suomalaiskuljettaja on pitänyt vaikeuksien keskellä tiiminsä puolta. Esimerkiksi Ferrarin Charles Leclerc voisi imeä tästä oppia, näkee C Moren selostaja Niki Juusela. 


epäilty palo Hyviä uutisia EM-unelmille jätevesiputkessa odotti Luonnon­mukaisuutta kannattavat vanhemmat mitä he haluavat” teki 2–0-maalin Pohjanpalon tiesi mitä teki

Hot topics