Dennis Saikkonen palaa takaisin kotimaahansa jatkoaika.com 17:24 15.01

IPK:n pelaajisto kokee muutoksia jälleen. Aleksi Autiota korvaamaan tullut Dennis Saikkonen palaa kotimaahansa Sveitsiin. IPK:lla on vain yhden maalivahdin kanssa sopimus, eikä yhteistyöseura KalPan maalivahtitilanne mahdollista apuja.


Tällainen on Suomen kohutuin polvisuoja – Nuorten Leijonien sankari kaivoi koko Kanadan mykistäneen varusteen esiin iltasanomat 18:26 11.01

Aleksi Heponiemi esittelee varusteen, jonka kautta Suomelle huipputärkeä maali syntyi.


Liigassa jaettiin puolustajille pelikieltoja ? Yonkman ja Elorinne kokivat taklauksiensa seuraukset jatkoaika.com 14:57 05.01

JYPin Nolan Yonkman ja Tapparan Aleksi Elorinne on tuomittu pelikieltoihin päähän kohdistuneista taklauksista. Yonkman istuu neljä, Elorinne kaksi peliä sivussa.


Nuorten Leijonien kärki on viimein kärki: "Kun peli kulkee, pelistä nauttii" jatkoaika.com 09:00 05.01

Vaisusti turnauksen aloittaneet Rasmus Kupari ja Aleksi Heponiemi ovat nostaneet tasoaan selvästi. Tutkapari on pudotuspeleissä alkanut olla pelin ytimessä.


Paikallistaisto LeKin juhlaa – Lempäälässä kauden ennätysyleisö jatkoaika.com 21:15 29.12

Lempäälässä lähes 600 katsojaa pääsi todistamaan kuinka vahvasti kotikaukalossaaan esiintynyt LeKi kaatoi Kooveen selvin 5-2-lukemin. Illan pirteimpänä pelaajana hääri tehot 1+1 iskenyt puolustaja Aleksi Mäkelä.


Sophia-robotin hämmentävä katse ja hautajaisiin ilmestyvä veljeskunta – IS:n kuvaajat valitsivat vuoden parhaat otokset iltasanomat 15:00 29.12

Ilta-Sanomien kuvaaja Aleksi Jalava valitsi vuoden kiinnostavimmat kuvat ja videot. Juttusarjassa IS:n kuvaajat kertovat vuorollaan vuoden 2018 töistään.


Aleksis Kivi kuoli vain 38-vuotiaana, mutta miten? Historioitsija paljastaa, kuinka taudit ja mielisairaalan karut hoidot näännyttivät kirjailijan pala palalta iltasanomat 07:33 29.12

Kansalliskirjailija Aleksis Kivi oli pidetty muttei alkuunkaan karismaattinen mies, kertoo historioitsija Teemu Keskisarja, jonka kirja Kivestä perkaa kansalliskirjailijan vaiheet nuoruudesta kuolinvuoteelle.


Pikkuleijonien tehopakkaus Aleksi Heponiemi on valmis seuraavaan haasteeseen iltasanomat 13:50 25.12

Juonikas hyökkääjä janoaa nyt menestystä alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuista.


Salonen piti lupauksensa - "Siinä rupesi jo miettimään, että kohta pitäisi kihahtaa" jatkoaika.com 10:00 19.12

Jukuripuolustaja Aleksi Salosella oli JYPille kärsitystä 2-1-jatkoaikatappiosta huolimatta aihetta tyytyväisyyteenkin. Pitkässä tappioputkessa vaeltavan mikkeliläisryhmän pelillinen suoritus oli paras pitkään aikaan ja kauden maalitilikin aukesi.


Lapinlahden mielisairaalassa pahaa oloa ajettiin ulos elohopealla ja ulostuslääkkeillä – tältä näyttävät nykyään huoneet, joissa Aleksis Kivi menetti puhe- ja liikuntakykynsä iltasanomat 19:01 12.12

Merenrantaan rakennetussa Lapinlahden mielisairaalassa viipyivät niin Aleksis Kivi kuin Tapani Kansa. Nyt tiluksilla tehdään taidetta ja mielenterveystyötä sekä saunotaan ja kahvitellaan.


Iisalmessa merkittävää pelaajaliikennettä - Aleksi Autio purki sopimuksensa ja Juuso Walli sekä Kim Nousiainen IPK:hon jatkoaika.com 11:34 12.12

Mestiksessä alkukautensa vihkoon vetäneen IPK:n pelaajistoon isoja muutoksia. Ykkösmaalivahti Aution sopimus on purettu, mutta sisään tuli Juuso Walli ja Kim Nousiainen.


Ässävalmennus kehuu nuorta lupaustaan: "Näyttää kuin hän olisi pelannut 200 liigapeliä" jatkoaika.com 20:41 01.12

Vaikka Porin Ässillä on menossa vaikea kausi, tulevaisuuden näkymiä kirkastavat taustalla kehittyvät seuran omat juniorit. Aleksi Varttinen nousi Liiga-tasolle nopeammin kuin uskottiin.


Mestis-ottelun tilastoihin muutos - IPK:n maalivahti pääsi maalitilastoihin jatkoaika.com 20:32 01.12

Keskiviikkoisen IPK-Ketterä-ottelun tilastoihin tehtiin myöhemmin muutos, ja ottelun viimeinen maali merkittiin lopulta IPK:n maalivahdille Aleksi Autiolle.


Uutiset