Huh! Anthony Joshuan hurja treenivideo – inspiraatio lajilegendalta MTV 15:30 21.09

Anthony Joshua kohtaa lauantaina 22. syyskuuta Aleksander Povetkinin MM-titteliottelussa. Brittinyrkkeilijän valmistautuminen otteluun on ollut hurjaa luokkaa. Hän on jopa hakenut inspiraatiota harjoitteluun yhdeltä lajin suurimmista legendoista, Mike Tysonilta. 


NHL-tähti Aleksander Barkov on suklaa- ja irtokarkkijätkä iltasanomat 07:09 19.09

Panthersin sentteri lähtee NHL-kauteen uusin eväin.


Aleksander Barkov osasi aavistaa valinnan kapteeniksi: "Olen innoissani, enkä voi uskoa, että tämä on totta" MTV 13:16 18.09

NHL-seura Florida Panthers nimitti Aleksander Barkovin kapteenikseen maanantaina. Barkov on päässyt NHL-uransa alun kielimuurin yli ja toivoo, että joku voisi oppia myös hänen esimerkistään.


Kommentti: Miksi Aleksander Barkov oli täydellinen valinta kapteeniksi? MTV 20:30 17.09

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Florida Panthers kertoi maanantaina nimittäneensä Aleksander Barkovin seuran uudeksi kapteeniksi. Valinta on niin oikea kuin olla ja voi, kirjoittaa MTV Sportin Ilari Savonen.


Aleksander Barkov tunnelmoi upeaa kunniavalintaansa: "Tämä on unelmien täyttymys" MTV 18:02 17.09

NHL-seura Florida Panthers nimitti suomalaishyökkääjän Aleksander Barkovin seuran uudeksi kapteeniksi. Barkov on kautta aikojen historian kahdeksas suomalaiskapteeni NHL:ssä.


Komeaa kunniaa! Aleksander Barkov valittiin Floridan kapteeniksi iltasanomat 16:18 17.09

Suomalaistähti kipparoi jatkossa Florida Panthersia.


Huikeaa! Aleksander Barkovista Floridan kapteeni MTV 16:13 17.09

Suomalaishyökkääjästä Aleksander Barkovista on tehty NHL-seura Florida Panthersin uusi kapteeni. Panthers tiedotti asiasta maanantaina iltapäivällä.


NHL 65:00 -podcast – Haastattelussa Markus Granlund, Henrik Borgström ja Aleksander Barkov jatkoaika.com 12:00 31.08

Kesä lähenee loppuaan ja niinpä on myös aika puhaltaa hämähäkin seitit mikrofonista ja palata ääneen NHL 65:00 podcastin muodossa.


Tässä on Suomen seuraava NHL-superlupaus – Saku Koivulta suuret ylistykset: "Puhutaan kärkivarauksesta" MTV 06:00 24.08

Patrik Laine, Jesse Puljujärvi, Jesperi Kotkaniemi, Aleksander Barkov. Viime vuosien aikana suomalaispelaajia on varattu NHL:ään hyvin pienillä numeroilla. Nyt kärkivarausten joukkoon on nousemassa uusi nimi: Kaapo Kakko.


Teemu Selänne maalasi Ilja Kovaltshukin syötöstä – myös Aleksander Barkov ja Jari Kurri tempaisemassa kunnon hyväntekeväisyyspottia MTV 10:31 23.08

Teemu Selänne loisti tähtenä Venäjän Sotshissa keskiviikkoiltana pelatussa hyväntekeväisyysottelussa. Mukana oli poikkeuksellisen nimekäs porukka, joka keräsi suuren summan lasten sairaalalle.


Teemu Selänne maalasi Ilja Kovaltshukin syötöstä – myös Aleksander Barkov ja Jari Kurri tempaisemassa kunnon hyväntekeväisyyspotin MTV 10:31 23.08

Teemu Selänne loisti tähtenä Venäjän Sotshissa keskiviikkoiltana pelatussa hyväntekeväisyysottelussa. Mukana oli poikkeuksellisen nimekäs porukka, joka keräsi suuren summan lasten sairaalalle.


Selänne, Kurri ja Barkov matkasivat yksityiskoneella ja Rolls-Roycella mystiseen ystävyysotteluun – ”Ykkösketju on täällä” iltasanomat 12:50 22.08

Myös Aleksander Barkov on matkustanut Teemu Selänteen ja Jari Kurrin kanssa yksityiskoneella Venäjälle.


Patrik Laine ja Aleksander Barkov perustavat uuden hyväntekeväisyystapahtuman - "Teemme maskottihommia" jatkoaika.com 10:00 18.08

Ensi kesänä Nokialla pelataan Laineen ja Barkovin järjestämä golftapahtuma, jonka tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.


Aleksander Barkov katuu ylinopeussakkojaan: "En tiedä kannattaako näillä leijua" MTV 06:45 17.08

Jääkiekkoilija Aleksander Barkov sai elokuun alussa Pirkanmaan käräjäoikeudelta peräti 46 675 euron ylinopeussakot. Barkov myöntää, ettei tämä ole hänelle leikinaihe.


Aleksander Barkov saatetaan nähdä Vladimir Putinin järjestämässä jääkiekko-ottelussa – "Kerran elämässä voi päästä kokemaan sellaista" MTV 14:05 16.08

NHL:n Florida Panthersiä edustava Aleksander Barkov saatetaan nähdä Vladimir Putinin Venäjällä järjestämässä jääkiekko-ottelussa. MTV Sport kuulosteli mieheltä, nähdäänkö hänet Venäjällä.


Patrik Laine, Teemu Selänne, Aleksander Barkov – hyväntekeväisyysottelussa ennennäkemätön tähtiloisto MTV 12:28 10.08

Raumalla pelataan 17. elokuuta jääkiekon hyväntekeväisyysottelu, jonka päätähdet eivät jätä ketään kylmäksi. Mukana on suomalaisen jääkiekkoilun legendoja sekä nykyisiä supertähtiä. 


Ylinopeustuomion saanut Aleksander Barkov kommentoi nöyrästi yli 46?000 euron jättisakkojaan iltasanomat 15:31 04.08

Ylinopeutta ajanut NHL-tähti Aleksander Barkov sai liikenneturvallisuuden vaarantamisesta jättisakot.


Aleksander Barkoville jättisakot liikennerikkomuksesta: maksettavaa yli 46000 euroa MTV 16:17 03.08

Jääkiekkoliiga NHL:ssä pelaava Aleksander Barkov on saanut isot sakot Pirkanmaan käräjäoikeudelta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.


NHL-tähti Aleksander Barkoville jättisakot ylinopeudesta Suomessa: Yli 46?000 euroa iltasanomat 16:06 03.08

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut suomalaisen NHL-tähden Aleksander Barkovin liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.


NHL-tähti Aleksander Barkoville jättisakot ylinopeudesta Suomessa: Yli 46 000 euroa iltasanomat 15:56 03.08

Suomen kirkkaimpiin NHL-tähtiin kuuluva Aleksander Barkov on saanut jättisakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.


Helmen monimutkainen omistuskuvio Helmen tarkkailusta isku Eero Heinäluoma kirkkotuhosta ”Pohjois-Karjalan oloissa liekit, kun Jouni pidätettynä – ”Alkaa Tältä näyttää KRPn tuhoisasta sotilasparaati-iskusta Yhdysvaltain – uhkakuvat leijuvat – ”Totesin, että ”huomattavan määrän” materiaalia

Uutiset