Nuorten uintireissu päättyi tragediaan – 18-vuotias urheilulupaus hukkui USA:ssa

iltalehti 21:49 28.05

Sama koulu on kohdannut jo monta tragediaa. Yhdysvalloissa Alabaman osavaltiossa surraan 18-vuotiaan koripallolupauksen, Jamari Smithin traagista kuolemaa. Smith hukkui keskiviikkona. Paikallinen poliisi ja palokunta saivat keskiviikkoiltapäivänä ilmoituksen mahdollisesta hukkumistapauksesta Chewaclan luonnonpuistossa.


UFC-ottelija sai musertavan viestin: Viikkoja kadoksissa olleen tyttären jäänteet löytyivät tienposkesta

iltalehti 13:41 26.11

Viranomaistietojen mukaan vapaaottelija Walt Harrisin kadoksissa ollut tytär on löytynyt kuolleena. Alabaman osavaltiossa sijaitsevan Leen piirikunnan poliisi uskoo, että tienposkesta löytyneet jäänteet kuuluvat Harrisin tyttärelle Aniah Blanchardille. Poliisit löysivät myös Bouchardin nimissä olleen auton noin 80 kilometrin päästä Montgomeryn kaupungista. Auton oikean etupuolen lokasuoja oli vaurioitunut ja kylki oli naarmuilla. Virkavalta epäilee autosta löytyneen veren perusteella, että Bouchard on saanut kuolettavat vammat autossa ollessaan.


Tytärpuolen katoaminen sysäsi UFC-ottelijan painajaiseen – poliisin karmiva löytö tuhosi viimeisenkin toivon

MTV 08:50 26.11

Vapaaottelija Walt Harrisin painajainen näyttää toteutuneen, sillä Alabaman poliisi on löytänyt ihmisruumiin, jonka se uskoo olevan Harrisin kadonneeksi ilmoitettu tytärpuoli Aniah Blanchard. 


Hurrikaaniennusteesta syntyneen kiistan uusi käänne: Viranomainen alkoi tukea Trumpin virheellistä väittämää – meteorologit raivostuivat

yle 15:54 07.09

Yhdysvaltain presidentti ei ole myöntänyt, ettei hurrikaani Dorian aiheuttanut todellista uhkaa Alabaman osavaltiossa.


Hurrikaaniennusteesta syntyneen kiistan uusi käänne: Viranomaiset alkoivat tukea Trumpin virheellistä väittämää – meteorologit raivostuivat

yle 15:54 07.09

Yhdysvaltain presidentti ei ole myöntänyt, ettei hurrikaani Dorian aiheuttanut todellista uhkaa Alabaman osavaltiossa.


Hot topics