Trumpin tutkinut lääkäri: ”Presidentin terveydentila on erinomainen” iltalehti 23:24 16.01

Iltalehti seuraa presidentti Donald Trumpin terveystarkastuksen tuloksien julkistamista. Presidentti käyttää säännöllisesti kolesterolia alentavaa ja hiustenlähtöä estävää lääkitystä. Valkoisen talon lääkärin mukaan Trumpin yleinen terveydentila on erinomainen, joskin presidentti hyötyisi lääkärin mukaan vähärasvaisesta ruokavaliosta. 108 kg painava Trump haluaisi lääkärin mukaan pudottaa painostaan 4-6 kg. Presidentti myös vaati itse muun muassa Alzheimerin taudin toteamisessa käytettävää kognitiivista testiä. Lääkärin mukaan Trump suoriutui testistä erinomaisesti ja sai siinä normaalin tuloksen: 30/30. Lääkärin mukaan Trump halusi katkaista siivet hänen mielenterveyttään koskevilta huhuilta.


Nico Rosberg innostui: Keke-isän historiallinen menestysrata palaamassa F1-kalenteriin - ”Minun pitäisi palata kehiin!” iltalehti 22:08 16.01

Nico Rosberg vetäytyi ajohommista tuoreena F1-maailmanmestarina vain 31-vuotiaana. Kausi 2016 oli hurja kaksintaistelu Mercedes-kuskien Nico Rosbergin ja Lewis Hamiltonin välillä. Ikätoverit ottivat kauden aikana toisistaan mittaa sekä radalla että sen ulkopuolella. Mestaruus meni lopulta Rosbergille vain viiden pisteen erolla. Hamilton voitti päätösosakilpailun Abu Dhabissa, mutta Rosberg sinetöi ensimmäisen mestaruutensa kakkossijallaan.


Ole Einar Björndalen jätettiin kohun saattelemana ulos olympialaisista – KOK tarjoamassa legendalle takaportin kisoihin? iltasanomat 21:56 16.01

NRK:n mukaan Ole Einar Björndalenilla olisi sittenkin pieni mahdollisuus olympialaisiin.


Ole Einar Björndalen jätettiiin kohun saattelemana ulos olympialaisista – KOK tarjoamassa legendalle takaportin kisoihin? iltasanomat 21:56 16.01

NRK:n mukaan Ole Einar Björndalenilla olisi sittenkin pieni mahdollisuus olympialaisiin.


HS: Tukihenkilö piti liikuntarajoitteista naista vankina ja pahoinpiteli, tuomio aleni hovissa – uhri ja tekijä menivät kihloihin MTV 17:52 16.01

Helsingin hovioikeus tuomitsi avustettavaansa pahoinpidelleen ja kaltoin kohdelleen miehen ehdolliseen vankeuteen. Lisäksi miehelle määrättiin yhdyskuntapalvelua, kertoo Helsingin Sanomat.


Kielinaisena tutuksi tullut Sara Forsberg suuntasi Kambodžaan - upeat lomakuvat iltalehti 17:13 16.01

Kaikki vastaan 1 ja Talent Suomi -ohjelmista tuttu Sara Maria Forsberg on suunnannut Aasiaan. Laulaja on julkaissut lukuisia upeita kuvia lomamatkaltaan. Sara Forsberg on suunnannut Phnom Penhiin. Laulaja on julkaissut upean kuvan kattouima-altaalta. Kuvassa Forsberg ui hattu päässään turkoosissa vedessä. Reissua Aasiassa Forsberg on tehnyt jo päivien ajan. Ennen Kambodžaa Forsberg oli esimerkiksi Vietnamin Hanoissa. Sitä ennen Forsberg näki matkallaan Taipein Taiwanissa. Kuvien perusteella matka jatkuu edelleen.


Puoliso kuoli hapenpuutteeseen perheriidan seurauksena –? hovi alensi miehen tuomiota iltasanomat 15:02 16.01

Helsingin hovioikeus tuomitsi maanantaina 34-vuotiaan puolisoaan kuristaneen miehen pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta vuoden ja neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen.


Mies kuoli perheriidan seurauksena – hovi alensi miehen tuomion kahdeksasta vuodesta ehdolliseen MTV 14:39 16.01

Helsingin hovioikeus tuomitsi maanantaina 34-vuotiaan puolisoaan kuristaneen miehen pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta vuoden ja neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen.


Nainen kuoli perheriidan seurauksena – hovi alensi miehen tuomion kahdeksasta vuodesta ehdolliseen MTV 14:06 16.01

Helsingin hovioikeus tuomitsi maanantaina 34-vuotiaan puolisoaan kuristaneen miehen pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta vuoden ja neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen.


Nainen kuoli hapenpuutteeseen perheriidan seurauksena –? hovi alensi miehen tuomiota iltasanomat 13:58 16.01

Helsingin hovioikeus tuomitsi maanantaina 34-vuotiaan puolisoaan kuristaneen miehen pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta vuoden ja neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen.


Kaikkien aikojen talviurheilija sivuun olympialaisista - nyt puhuu Bjørndalen: ”Sitä on vaikea kuvitella” iltalehti 12:42 16.01

Ole Einar Bjørndalen, 43, jäi rannalle Pyeongchangin olympialaisista. Ampumahiihdon elävän legendan valitsematta jättäminen oli maanantaina iso uutinen Norjassa. Nyt kahdeksan olympiakullan ja 20 MM-kullan legenda on kommentoinut itse asiaa Norjan TV2:lle. Bjørndalen ei sulata ampumahiihtovalmennuksen ratkaisua.


Hovioikeus alensi nigerialaisnaisen ihmiskauppatuomiota MTV 11:40 16.01

Helsingin hovioikeus on alentanut nigerialaisen naisen saamaa ihmiskauppatuomiota. Hovioikeuden mukaan ei esitetty selvitystä siitä, että tuomittu, 42, olisi tehnyt rikokset osana järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaa.


Arvokisojen mitalirohmu Ole Einar Björndalen jäi ulos olympialaisista – Norjan urheilupomo joutui keskelle myrskyä: ”Hän ei sulattanut ratkaisua” iltasanomat 11:21 16.01

Talviurheilun menestyneintä sankarihahmoa Ole-Einar Björndalenia ei valittu Norjan joukkueeseen.


Sälenin turvallisuuskonferenssi pui terrorismia – Suomikin "kohonneen uhan" tasolla MTV 06:59 16.01

Ruotsissa Sälenin turvallisuuskonferenssissa käsitellään tänään Pohjoismaiden kokemuksia terrorismista. Terroriuhkien arvioidaan lisääntyneen viime vuosina, ja Suomikin on hiljattain nostanut terroriuhan riskiarvionsa tasolta "matala" tasolle "kohonnut". 


Sälenin turvallisuuskonferenssissa puhutaan terrorismiin varautumisesta iltasanomat 02:56 16.01

Ruotsissa Sälenin puolustus- ja turvallisuuskonferenssissa pohditaan tänään, miten hyvin pohjoismaiset turvallisuuspoliisit ovat varautuneet terrorismiin.


Video: Manchester United murskasi Stoken – Antonio Valencia taituroi upean maalin iltasanomat 00:00 16.01

Antonio Valencia palasi tyylillä ManU:n kokoonpanoon.


Ruotsalaiset närkästyivät - Roxetten hittimaakari Per Gessle teki euroviisukappaleen Norjalle! iltalehti 16:30 15.01

Roxette-yhtyeestä tuttua Per Gessleä on kosiskeltu jo vuosia Ruotsin Melodifestivaleniin. 1990 alussa per Gesslen ja Marie Fredrikssonin Roxette oli yksi maailman menestyneimmistä yhtyeistä, ja Gesslen kynästä syntyneet kappaleet olivat listaykkösiä ympäri maailmaa. Roxette on kuopattu, mutta duon hitit soivat edelleen radioissa. Ei siis mikään ihme, että häntä on useaan otteeseen kosiskeltu Ruotsin viisukarsintoihin, Melodifestivaleniin.


Salkkarit-kausi alkaa dramaattisesti – Tale ja Sanni päättävät kuunnella sydämensä ääntä mtv 16:01 15.01

Salattujen elämien edellinen kausi loppui jännittävään kohtaan ennen joulua. Mitä Sannin ja Jannen sekä Talen ja Tiinan välillä oikein on? 


Uutiset