Tänään tv:ssä: Palovammat veivät Ulrikan kasvot - Suomessa tarjottiin mielialalääkkeitä eikä psykologista apua iltalehti 06:12 20.12

Illan Akuutissa Ulrika Björkstam kertoo traumaattisen tarinansa lentokoneturmasta, jossa hän sai mittavia palovammoja kehoonsa. Ulrika Björkstam paloi pahasti työpaikkansa edessä jalkakäytävällä, kun lentokone melkein putosi hänen päälleen Meksikossa vuonna 2008. Onnettomuudessa kuoli 16 ihmistä. - Katsoin ylös taivaalle ja näin lentokoneen tulevan suoraan kohti. Katsoin uudestaan ja tajusin, että nyt mä kuolen tähän. Ehdin kääntyä. Ajatuksena oli juosta pakoon, Björkstam muistelee ohjelmassa.


Syövästä toipunut Jouko jätti lihan syömisen nähtyään salamipitsan jämät avannepussissaan iltalehti 07:37 13.12

TV1:n Akuutissa selvitetään, voiko ruokavaliolla estää sairauksia tai lievittää niiden oireita. Akuutissa tutustutaan espoolaiseen Jouko Niemiseen. Hän on muuttanut ruokavalionsa täysin saatuaan diagnoosin paksusuolen ja peräsuolen syövästä vuonna 2015. Mies söi ennen runsaasti prosessoitua punaista lihaa. Niemisellä oli avanne seitsemän kuukauden ajan, jotta suolisto tervehtyisi. Loppu lihan syömiselle tuli, kun hän näki, millaista jälkeä salamipitsasta tuli hänen avannepussiinsa.


Uutiset