Potkut saaneen Kauniit ja Rohkeat -tähden alamäki jatkuu: Poliisi löysi juopuneen näyttelijän viinipullojen täyttämästä autosta ilman housuja iltasanomat 23:18 25.02

Thorne Forresteria Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa näytellyt Winsor Harmon on pahassa alamäessä.


Ellen Jokikunnas inspiroitui uuden ohjelman kuvauksissa: ”Suomalaiset ovat ihmeellistä kansaa” iltalehti 22:45 25.02

Tähän aikaan ensi vuonna -ohjelmaa tehdään 14 muussakin maassa, mutta missään muualla osallistujat eivät ole saavuttaneet tavoitteitaan yhtä hyvin kuin Suomessa. IL-TV:n videolla Ellen Jokikunnas kertoo, mitä kaikkea on löytänyt. Ellen Jokikunnas on haastatteluhetkellä toipumassa intensiivisistä Tähän aikaan ensi vuonna -ohjelman kuvauksista.


Syyrian tulitauko on pelkkä tahra paperilla – verinen väkivalta jatkuu: ”Kellarit täynnä naisia ja lapsia” iltasanomat 22:33 25.02

Syyrian hallituksen joukot aloittivat Itä-Ghoutassa uuden hyökkäyksen vain tunteja YK:n tulitaukopäätöksen jälkeen.


Selviytyjistä ulos äänestetty Mariko pettyi takinkääntäjiin: ”Olisin ihan tosi paljon halunnut päästä loppuun asti” iltalehti 22:30 25.02

Sunnuntaina Selviytyjät Suomi -ohjelmassa Marikolle tuli täytenä yllätyksenä se, että hänen luottotyyppinsä äänestivät hänet ulos. Mariko kertoi tunnelmiaan Selviytyjät Suomi -ohjelman julkistamistilaisuudessa. Illan Selviytyjät Suomi -jakson heimoneuvostossa Mariko Pajalahdelle annettiin lähtöpassit. Marikon pudottaminen yllätti Katja Ståhlin lisäksi Juhana Helmenkalastajan ja Pajalahden itsensä. Kai Vaineen, Kalle Palanderin, Sara Chafakin ja Ilari Sahamiehen liitto hylkäsikin Marikon sisäpiiristään.


Onko 15 euroa tunnissa hyvä vai huono palkka? Ainakin se on Suomen yleisin tuntiliksa iltalehti 22:04 25.02

Muun muassa kuorma-auton kuljettajat, sairaanhoitajat ja lastentarhanopettajat tienaavat lisineen noin 15 euroa tunnilta. Suomalaisten yleisin tuntipalkka vuonna 2016 oli mukaan 15 euroa, kun tuntipalkkaan lasketaan mukaan kaikki lisät, ylityöansiot ja luontoisedut. Noin 140 000 palkansaajan tuntiansiot osuivat 15-15,99 euron väliin. Yleisin palkka ei tarkoita keskipalkkaa tai mediaanipalkkaa vaan sitä, missä ansioluokassa on eniten palkansaajia. Jos työntekijä tekee 15 euron tuntipalkalla perinteistä 7,5 tunnin työpäivää työkuukauden verran hän tienaa noin 2 500 euroa, joka oli suomalaisten yleisin palkka vuonna 2016.


Poliisioperaatio käynnissä Kotkassa, Baarin pihassa useita hälytysajoneuvoja - yksi otettu kiinni iltalehti 22:00 25.02

Paikalla on ainakin neljä poliisipartiota Kotkasta ja Kouvolasta sekä kaksi ensihoidon yksikköä. Poliisi kertoo, että yksi henkilö on otettu kiinni. Poliisilla on meneillään operaatio Kotkan Ristinkalliolla sijaitsevassa kiinteistössä, jossa sijaitsee muun muassa ravintola El Pörrö ja liikehuoneisto sekä kiinteistön viereisessä kerrostalossa. Tapahtumapaikka on Pahkakadulla. Paikalla on ainakin neljä poliisipartiota Kotkasta ja Kouvolasta sekä kaksi ensihoidon yksikköä.


Taitoluistelija Virtanen venyi Suomen ennätyspisteisiin – upea rajapyykki rikki MTV 21:52 25.02

Taitoluistelija Valtter Virtanen luisteli ennätyspisteensä 200,10 Challenge Cupin osakilpailussa Hollannissa. Virtanen ylitti ensimmäisenä suomalaismiehenä 200 pisteen rajan.


Taitoluistelija Virtanen venyi ennätyspisteisiin – rikkoi 200 pisteen rajan MTV 21:52 25.02

Taitoluistelija Valtter Virtanen luisteli ennätyspisteensä 200,10 Challenge Cupin osakilpailussa Hollannissa. Virtanen ylitti ensimmäisenä suomalaismiehenä 200 pisteen rajan.


Moniveto: Saadaanko Saksaan ylläriä? iltasanomat 21:36 25.02

Maanantai-illan Monivedossa haetaan kerrointa pelaamalla ainakin osittain saksalaista suurseuraa vastaan.


Poliisioperaatio käynnissä Kotkassa - Baarin pihassa useita hälytysajoneuvoja iltalehti 21:27 25.02

Paikalla on ainakin neljä poliisipartiota Kotkasta ja Kouvolasta sekä kaksi ensihoidon yksikköä. Poliisilla on meneillään operaatio Kotkan Ristinkalliolla sijaitsevassa kiinteistössä, jossa sijaitsee muun muassa ravintola El Pörrö ja liikehuoneisto. Tapahtumapaikka on Pahkakadulla. Paikalla on ainakin neljä poliisipartiota Kotkasta ja Kouvolasta sekä kaksi ensihoidon yksikköä.


Potkut saaneen Kauniit ja Rohkeat -tähden alamäki jatkuu: poliisi löysi juopuneen näyttelijän viinipullojen täyttämästä autosta ilman housuja iltasanomat 21:25 25.02

Thorne Forresteria Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa näytellyt Winsor Harmon on pahassa alamäessä.


OIympiakisojen topit ja flopit: Pärmäkoski ja Niskanen hiihtivät historiaan – suomalaisia tuumaustaukoja edessä MTV 21:19 25.02

Pyeongchangin talviolympialaiset ovat paketissa, ja on aika vetää koko kisojen antia yhteen. Suurimmat suomalaisonnistujat on helppo nimetä, mutta kuka yllätti ja ketkä epäonnistuivat pahimmin?


Anna Puu lomailee Malediiveilla - julkaisi lomakuvia paratiisisaarilta: ”Sunnuntaisuukkoja!” iltalehti 21:10 25.02

Laulaja Anna Puu lomailee parhaillaan Malediiveilla. The Voice of Finland -ohjelman tähtituomarinakin nähtävä laulaja Anna Puu viettää parhaillaan ansaittua talvilomaa auringossa. Hän kertoo Instagram-päivityksessään matkustaneensa Malediiveille, joka on talviaikaan haluttu lomakohde suomalaisten silmissä. Malediivien saariryhmä sijaitsee Intian eteläkärjen lounaispuolella, ja siellä lämpötila on tähän aikaan vuodesta noin +30 astetta. Anna Puu nauttii päivityksensä perustella lomasta täysin palkein.


Pääkirjoitus: Kansanvaltaa ei korjata vain rahalla iltasanomat 21:00 25.02

Kansanvallan peruskorjaus on komea nimi, jonka entiset ministerit Liisa Hyssälä (kesk) ja Jouni Backman (sd) antoivat Suomen itsenäisyyden juhlarahastolle Sitralle tekemälleen raportille, jossa etsitään lääkkeitä Suomen uudistamiselle.


Kaksi autoa kolaroi Etelä-Karjalassa - yksi loukkaantui vakavasti: ”Jalka oli virheasennossa ainakin” iltalehti 19:43 25.02

Valtatie 13 oli onnettomuuden vuoksi poikki, mutta on nyt avattu liikenteelle. Etelä-Karjalan Savitaipaleella valtatie 13:lla tapahtui noin kello 17:45 kahden auton välinen kohtaamiskolari. Autoissa oli yhteensä neljä henkeä. Kolme selvisi onnettomuudesta ilman vammoja, mutta yksi loukkaantui vakavammin ja hänet on toimitettu Etelä-Karjalan keskussairaalaan. Vakavammin loukkaantunut henkilö jouduttiin irrottamaan autosta. Hän oli pelastuslaitoksen päivystävän palomestari Petri Pätylän mukaan kuitenkin tajuissaan.


Kommentti: Nyt pitäisi hälytyskellojen soida ja lujaa – avoin kirje uudelle arkkipiispalle MTV 19:11 25.02

Ensi torstaina luterilaiselle kirkolle valittavan uuden arkkipiispan edessä on iso kivi käännettäväksi: mihin kirkkoa tarvitaan modernissa yhteiskunnassa, jossa ihmisiä kiinnostavat hengelliset kysymykset yhä vähemmän? Jos kirkko hukkaa lähivuosinakin aikansa riitelemällä homoparien kelvollisuudesta kirkkohäihin, myyntiin voidaan laittaa useampikin kylmenevä temppeli. Kirkon pitäisi tarjota toivoa ja lohtua ihmisen arkeen sekä olemassaolon kysymyksiin – kyselemättä uskon määrää.


Mika Kojonkoski: "Jos me oltaisiin DDR:ssä, se voisi olla toisenlaista" MTV 19:04 25.02

Norja saavutti Pyeongchangin olympiakisoista 39 ja Ruotsi 14 mitalia, kun Suomen mitalisaldo jäi kuuteen. Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Kojonkoski painottaa, että Norjassa menestystä on valmisteltu kolmisenkymmentä vuotta, kun Suomessa huippu-urheilyksikkö aloitti toimintansa viitisen vuotta sitten.


IL: Brother Christmasin yhteistyötahot harkitsevat jatkoa: "Jos ilmenee väärinkäytöksiä, yhteistyö pitää päättää" MTV 18:59 25.02

Myrskyn silmään Helsingin Sanomien artikkelin takia tänään joutuneen Brother Christmasin yhteistyötahot pohtivat parhaillaan kumppanuuden jatkamista. Asiasta uutisoi Iltalehti. 


Perintöriita Itävallassa: Mies surmasi lihakirveellä sisaruksensa ja haavoitti vakavasti 75-vuotiasta äitiään iltalehti 18:57 25.02

Tekijän 75-vuotias äiti taistelee hengestään. 51-vuotias mies on surmannut lauantaina siskonsa ja veljensä perintöriidan päätteeksi Itävallan Dollrathissa, maan kaakkoisosassa. Gerhard S. -niminen mies hyökkäsi lihakirveen kanssa 75-vuotiaan äitinsä Aloisian sekä kahden sisaruksensa kimppuun. Epäillyn 52-vuotias veli ja 56-vuotias sisko saivat hyökkäyksessä surmansa. 75-vuotias äiti taistelee hengestään sairaalassa, itävaltalainen Krone-lehti kertoo. Surmatyön tehtyään tekijä tappoi itsensä.


Uutiset