Aivoinfarktista toipuva Kaija Juurikkala kävelee jo tuettuna, puhekykykin edistynyt

iltalehti 05:29 29.07

Aivoinfarktista toipuvan ohjaaja-käsikirjoittaja Kaija Juurikkalan kuntoutus on edennyt nopeasti. Hän puhuu jo useamman sanan lauseita ja pystyy kävelemään tuettuna. – Mitäs mä nyt sanon, Kaija Juurikkala, 59, vastaa kesäkuulumisten tiedusteluun ja katsoo miestään Juuso Juurikkalaa neuvoa pyytäen. – Kerro, miten kesä on mennyt, Juuso vastaa.


Aivoinfarktin saaneen Kaija Juurikkalan tilassa kehitystä – Juuso-mies kertoo: ”Terapeutit ovat toiveikkaita”

iltalehti 08:33 12.07

Aivoinfarktista toipuva ohjaaja-taidemaalari Kaija Juurikkalan kuntoutumisessa tapahtuu kehitystä hitaasti, mutta varmasti, aviomies Juuso Juurikkala kertoo Italehdelle. Elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja ja taidemaalari Kaija Juurikkalan, 59, aivoinfarktista kuntoutumiseen tuli huhtikuussa takapakkia, kun hän sai epilepsiakohtauksia. Kaija Juurikkala sai joulukuussa 2017 aivoverenvuodon ja aivoinfarktin ja hänen vasen puoli kehostaan halvaantui ja menetti myös puhekykynsä. Viime syksynä Kaija pääsi muuttamaan Mikkelin Validia-taloon omaan asuntoon, mutta on yhä ympärivuorokautisessa hoidossa.


Vesa Keskisen Kaarina-äiti toipui vakavasta aivoinfarktista – pääsi kotiin kuntoutuksesta: ”Olisi saattanut olla kuoleman paikka”

iltasanomat 07:29 04.07

Vesa Keskinen auttoi Kaarina-äitiään toipumaan huhtikuussa saadusta aivoinfarktista. Ruokahuoltokin pelasi, kun Vesa hoiti äidilleen päivittäin ruuat kyläkaupan ravintoloiden keittiöistä.


Muistatko Naurun paikka -ohjelman Markus Kajon? Menetti vaimonsa sekä selvisi aivoinfarktista ja useista mahaleikkauksista: ”Koetetaan vaan pärjätä”

iltasanomat 19:27 15.06

Kirjailija ja juontaja Markus Kajo on selviytynyt vaimonsa menettämisestä, vakavasta aivoinfarktista sekä lukuisista mahaleikkauksista.


Armenia on vaarallinen autoja nyt eväin – lentokenttä­protestit KooKoolta kurdi­poliitikko teloitettu nauruun kesken pannaa potkivat sopuisasti 0–0 – keskellä tietä

Hot topics