Kommentti: Tämä ei unohdu, Valtteri Bottas! iltasanomat 09:32 17.03

Valtteri Bottas avasi F1-kauden aivan järjettömän kovalla suorituksella, kirjoittaa Ilta-Sanomien moottoriurheilutoimittaja Janne Aittoniemi.


Kommentti: Mitä ihmettä Ferrarilla tapahtui? iltasanomat 14:49 16.03

Ferrarin sukellus tuli yllätyksenä kaikille, kirjoittaa Ilta-Sanomien moottoriurheilutoimittaja Janne Aittoniemi.


Kommentti: F1-sarjan uusi pistesääntö olisi kannattanut jättää tekemättä – myös Kimi Räikkönen voi joutua pelinappulaksi iltasanomat 13:22 13.03

MM-piste F1-kisan nopeimmasta kierroksesta on jälleen yksi esimerkki huonosti suunnitelluista sääntömuutoksista, kirjoittaa Ilta-Sanomien moottoriurheilutoimittaja Janne Aittoniemi.


Kommentti: Mercedeksen uusi F1-auto on liian hidas – tekikö huipputalli suunnitteluvirheen? iltasanomat 13:18 22.02

Ferrari toi kauden ensimmäiselle testiviikolle selvästi paremman auton kuin Mercedes, kirjoittaa Ilta-Sanomien moottoriurheilutoimittaja Janne Aittoniemi.


Kommentti: Ruotsin MM-rallissa oli valitettavan vähän selkeitä suomalaisonnistujia iltasanomat 17:59 18.02

Yhdeksän suomalaiskuljettajaa lähti Ruotsin MM-ralliin, mutta kovin montaa onnistujaa ei kotimaahan palannut, kirjoittaa Janne Aittoniemi.


Kommentti: Kimi Räikkönen ei sittenkään aja Sauberilla – mitä se tarkoittaa? iltasanomat 10:50 02.02

On harmillista, että Sauberin nimi poistuu F1-sarjasta, mutta toisaalta: Alfa Romeo on yksi legendaarisimmista automerkeistä kilpa-autoilussa, kirjoittaa Ilta-Sanomien moottoriurheilutoimittaja Janne Aittoniemi.


Kommentti: Huhujen mukaan F1-sarja on myytävänä – näiden syiden takia fanien on toivottava, että 88-vuotias Bernie pysyy poissa iltasanomat 13:38 31.01

Huhujen mukaan Bernie Ecclestone haluaisi palata F1-pomoksi. Fanien on syytä toivoa, että se ei toteudu, kirjoittaa Janne Aittoniemi.


Kommentti: Järkevä veto Bottakselta – tehtävä Tunturissa onnistui F1-tähdeltä iltasanomat 18:34 26.01

Valtteri Bottas ajoi Tunturirallissa fiksusti ja järkevästi, kirjoittaa Ilta-Sanomien moottoriurheilutoimittaja Janne Aittoniemi.


Kommentti: Huippukuskit olisivat lyöneet Bottaksen ainakin seitsemällä minuutilla – silti tehtävä Tunturissa onnistui F1-tähdeltä iltasanomat 18:34 26.01

Valtteri Bottas ajoi Tunturirallissa järkevästi, mutta huipputaso on vielä kaukana, kirjoittaa Ilta-Sanomien moottoriurheilutoimittaja Janne Aittoniemi.


Kommentti: Huippukuskit olisivat lyöneet Bottaksen ainakin seitsemällä minuutilla – silti tehtävä Tunturissa onnistui iltasanomat 18:34 26.01

Valtteri Bottas ajoi Tunturirallissa järkevästi, mutta huipputaso on vielä kaukana, kirjoittaa Ilta-Sanomien moottoriurheilutoimittaja Janne Aittoniemi.


Kommentti: Huippukuskit olisivat lyöneet Bottaksen ainakin seitsemällä minuutilla iltasanomat 18:34 26.01

Valtteri Bottas ajoi Tunturirallissa järkevästi, mutta huipputaso on vielä kaukana, kirjoittaa Ilta-Sanomien moottoriurheilutoimittaja Janne Aittoniemi.


Kommentti: Valtteri Bottas pääsee ylivoimaisen auton rattiin iltasanomat 10:09 25.01

Valtteri Bottaksella on selvästi nopeimmalla autolla mahdollisuudet mihin vain, jos pysyy hän vain pysyy tiellä debyyttirallissaan, kirjoittaa Janne Aittoniemi.


Kommentti: Erotettu Ferrarin F1-pomo yritti pitää Kimi Räikkösen tyytyväisenä – potkut olisi pitänyt antaa Sebastian Vettelille iltasanomat 17:42 10.01

Sebastian Vettel teki viime kaudella enemmän virheitä kuin potkut saanut tallipäällikkö Maurizio Arrivabene, kirjoittaa Ilta-Sanomien moottoriurheilutoimittaja Janne Aittoniemi.


Kommentti: Valtteri Bottaksen paineet onnistua kasvoivat entisestään – tätä päätukijan lähtö tarkoittaa iltasanomat 20:08 09.01

Mitä paremmin Valtteri Bottas menestyy tänä vuonna, sitä pienempi merkitys tärkeän tukijan menettämisellä hänelle on, kirjoittaa Ilta-Sanomien moottoriurheilutoimittaja Janne Aittoniemi.


Kommentti: Ferrarin kaaos jatkuu – Kimi Räikkösen lähdöstä päättänyt ex-ylipäällikkö pudottelee päitä vielä haudan takaa iltasanomat 14:12 07.01

Ferrarin leirissä pidettiin mahdollisena, että Mattia Binotto lähtee tallista, jos häntä ei nosteta tallipäälliköksi, kirjoittaa Ilta-Sanomien moottoriurheilutoimittaja Janne Aittoniemi.


Kommentti: Michael Schumacherin pojasta voi tulla Kimi Räikkösen tallikaveri – mutta miten lahjakas hän on? iltasanomat 12:00 13.12

Michael Schumacherin poika Mick Schumacher nousee F1-sarjaan, mutta ei ole isänsä veroinen huippulahjakkuus, kirjoittaa Ilta-Sanomien moottoriurheilutoimittaja Janne Aittoniemi.


Kommentti: Fernando Alonson nimi on mustalla listalla – tästä syystä formulalegenda lähtee F1-sarjasta iltasanomat 10:15 26.11

Fernando Alonso ei enää pääse mihinkään huipputalliin. Siitä hän voi syyttää itseään, kirjoittaa Ilta-Sanomien moottoriurheilutoimittaja Janne Aittoniemi.


Kommentti: Valtteri Bottaksen keinot loppuvat Lewis Hamiltonin rinnalla iltasanomat 08:36 26.11

Valtteri Bottas näyttää erinomaisesti ajavan Lewis Hamiltonin vierellä huonommalta kuljettajalta kuin hän oikeasti on, kirjoittaa Janne Aittoniemi.


Kommentti: Nopein kuski ei voittanut rallin MM-titteliä iltasanomat 15:38 18.11

Nopein kuljettaja ei voittanut rallin maailmanmestaruutta tällä kaudella, kirjoittaa Ilta-Sanomien moottoriurheilutoimittaja Janne Aittoniemi.


Uutiset