Helsingin olympialaisten sankari kuoli – kiitteli taannoin suomalaisten suvaitsevaisuutta: ”Meitä mustia kohdeltiin todella hyvin”

iltasanomat 18:49 16.11

Aitajuoksija Harrison Dillard piti Suomesta, koska hän ei törmännyt siellä rasismiin.


Täysin tuntematon henkilö alkoi lahjoittaa tuhansia euroja, Oskari Mörö koki hämmentävän yllätyksen: ”Siistiä huomata, että ihmisillä on intoa auttaa”

iltalehti 22:41 05.11

Oskari Mörö sai yllättävää rahallista tukea itselleen tuntemattomalta lahjoittajalta. Aitajuoksija Oskari Mörö kertoo sunnuntaina julkaisemassaan Facebook-päivityksessä mieltä lämmittävästä tapauksesta. Eräs yleisurheilua tiiviisti seuraava henkilö otti muutama vuosi sitten Möröön yllättäen yhteyttä tämän managerin kautta ja kertoi, että haluaisi tukea lahjakkaan yleisurheilijan uraa. Henkilö lahjoitti Mörölle tuolloin 2 000 euroa. – Se on yksilöurheilun edustajalle iso summa leirejä, asumista, ravintoa, varusteita ja ylipäätään ammattimaisempaa toimintaa mietittäessä. Yksilöurheilijoilla tuen tarve on muutenkin eri luokkaa kuin joukkueurheilussa: ei olla seuralla töissä ja kääritä kuukausipalkkaa, Mörö kirjoittaa.


Joulun hyvä henki ilmestyi etuajassa suomalaiselle huippuyleisurheilijalle: "Vähän terveellistä ruokarahaa"

MTV 10:25 05.11

Aitajuoksija Oskari Mörö on joutunut sinnittelemään rahallisesti monen muun suomalaisen yleisurheilijan tapaan. Mörö sai yllättävän yhteydenoton, joka toi apua tilanteeseen. 


Terveysongelmista kärsivä Annimari Korte toimii inspiraationa nuorille – kertoo koskettavasta kohtaamisesta

mtv 13:01 27.10

Pika-aitajuoksija Annimari Korte saa paljon viestejä seuraajiltaan.


Annimari Kortteen kausi päättyi kritiikkiin - yksi kerta ulkona kavereiden kanssa riitti nollaamiseen: "Juhlimiseni jää kertaan vuodessa"

iltalehti 07:05 24.10

Huiman nousun yleisurheilun huipulle tehnyt Annimari Korte kertoo Iltalehdelle tulevaisuudensuunnitelmistaan. MM-kisoista palautunut aitajuoksija Annimari Korte, 31, on saanut hetken aikaa lepäillä kisojen jäljiltä. Arkeen paluu odottaa jo ensi viikolla, kun treenit lähtevät käyntiin. – Arki kuluu treenatessa, syödessä, nukkumisessa ja taas treenaamisessa, pika-aituri kuvailee.


Annimari Korte kommentoi puheistaan noussutta kohua: ”Kelpaako?”

MTV 12:08 07.10

Aitajuoksija Annimari Korte sanoo tarkoittaneensa MM-kisojen tavoitteiden saavuttamisella Dohan merkitystä välietappina matkalla ensi kesän Tokion olympiakisoihin.


Dohassa viritellään sinivalkoista paukkua: ”Jos tämä mahdollisuus realisoituu, se on suomalaiset mitalikahvit”

iltalehti 12:31 05.10

Aamulehden Tapani Salo ja Iltalehden Santtu Silvennoinen ennakoivat lauantain kisatapahtumia Qatarissa. Suomalaisista tulessa ovat naisaiturit, keihäsäijät, Taika Koilahti ja Kristiina Mäkelä. –?Paljon on pelissä. Kahdeksan suomalaista on kamppailemassa, tiivistää olennaisen Aamulehden urheilutoimittaja Tapani Salo. Naisaitajuoksijat Reetta Hurske, Nooralotta Neziri ja Annimari Korte ovat tuloslistalla Dohan 22 parhaan joukossa.


MM-alkueriin valmistautuvan Nooralotta Nezirin elämän varrelle on mahtunut surua ja epätoivoa: ”Olin niin loppu, että lyyhistyin radalle ja itkin”

yle 08:30 05.10

Lauantaina Dohan MM-kilpailuissa urakkansa aloittava aitajuoksija Nooralotta Neziri on nähty tänä vuonna hymyilevänä ja energisena urheilijana, mutta asiat eivät aina ole olleet yhtä hyvin. Elämän varrelle on mahtunut kuitenkin myös surua ja epätoivoa.


Annimari Kortteen uran piti olla ohi, kun valmentaja työnsi hänet pyörätuolissa lentokoneeseen – uskomaton taistelu huipentuu nyt: ”Onhan tätä äimistelty ihan hitosti”

iltalehti 07:21 05.10

Annimari Korte on tehnyt mahtavan nousun maailman huipun tuntumaan. Vauhti on kiihtynyt viime vuosina häkellyttävällä tahdilla. Aitajuoksija Annimari Kortteen nousu SE-naiseksi on ollut viime vuosien puhutuimpia suomalaisia yleisurheilutarinoita. Yksi huipennus tarinaan tulee lauantaina, kun Korte juoksee pika-aitojen alkuerissä elämänsä ensimmäisissä aikuisten MM-kisoissa.


Annimari Korte on tehnyt huiman nousun huipulle: asiantuntijat kertovat, mihin häkellyttävä tuloskehitys perustuu – ex-valmentaja teki viisi vuotta sitten raskaan virhearvion: ”Kuinka väärässä olinkaan”

iltalehti 07:21 05.10

Annimari Korte on tehnyt mahtavan nousun maailman huipun tuntumaan. Vauhti on kiihtynyt viime vuosina häkellyttävällä tahdilla. Aitajuoksija Annimari Kortteen nousu SE-naiseksi on ollut viime vuosien puhutuimpia suomalaisia yleisurheilutarinoita. Yksi huipennus tarinaan tulee lauantaina, kun Korte juoksee pika-aitojen alkuerissä elämänsä ensimmäisissä aikuisten MM-kisoissa.


Dohasta kuuluu kummia: viidenneksi sijoittunut aitajuoksija nousi MM-pronssille kahden protestin jälkeen

iltasanomat 22:29 03.10

Espanjan Orlando Ortega saa pronssimitalin Dohan MM-yleisurheilun miesten 110 metrin aitajuoksusta Espanjan tekemän protestin jälkeen.


Annimari Korte nautti mojitoja rannalla, kun 100 metrin aitojen MM-mitalit olivat edellisen kerran jaossa – "En uskonut, että ikinä urheilisin uudestaan"

yle 17:08 03.10

Nilkkaansa tiistain harjoituksissa kolhinut aitajuoksija Annimari Korte tavoittelee Dohan MM-kisoissa 12,8-alkuista aikaa.


Suomen aituritähdeltä selvä vaatimus itselleen: "Tai laulukuoro odottaa"

MTV 14:39 30.09

Aitajuoksija Elmo Lakka kiihdyttää ensi kertaa urallaan MM-tason arvokisoihin tänään Dohan Khalifa-stadionilla. Miesten 110 metrin alkuerät alkavat kello 20.05.


Suomen tähtiaiturin MM-unelma toteutuu uskomattomien käänteiden kautta – "Pieni meikäläinen ei varmasti osannut aavistaa, minkälaiseen ryöpytykseen pääsee mukaan"

MTV 18:00 24.09

110 metrin aitajuoksija Elmo Lakka pääsee mukaan yleisurheilun Dohan MM-kisoihin uskomattomien käänteiden ja veivailun kautta. Samalla toteutuu suuri unelma, josta 26-vuotias suomalaistähti ei pienenä poikana osannut vielä haaveillakaan. 


Suomen tähtiaiturin MM-unelma toteutui uskomattomien käänteiden kautta – "Pieni meikäläinen ei varmasti osannut aavistaa, minkälaiseen ryöpytykseen pääsee mukaan"

MTV 18:00 24.09

110 metrin aitajuoksija Elmo Lakka pääsi mukaan yleisurheilun Dohan MM-kisoihin uskomattomien käänteiden ja veivailun kautta. Samalla toteutuu suuri unelma, josta 26-vuotias suomalaistähti ei pienenä poikana osannut vielä haaveillakaan. 


Unitutkija paransi Annimari Kortteen yöunta – ongelmat alkoivat lapsuudessa: ”Koko ala-asteen menin itkien nukkumaan”

iltasanomat 16:34 23.09

Aitajuoksija Annimari Kortteen huipputulosten taustalla on monta tekijää, ja yksi niistä on pidemmät yöunet.


Suomi matkaa MM-Dohaan 21 urheilijan joukkueella - aitajuoksijat Lakka ja Mörö jäivät ilman kisalippua

yle 17:37 13.09

Elmo Lakka ja Oskari Mörö uskottiin saavan paikan MM-kisoihin tilastorankingin perusteella. Syytä epäämiseen ei vielä tiedetä.


Me Naiset: Annimari Korte romahti ennätysjuoksunsa jälkeen – turvautui psykologin apuun

iltasanomat 11:29 13.09

Dohan MM-kisoihin valmistautuva aitajuoksija Annimari Korte kertoo Me Naisten haastattelussa ennätysjuoksun aiheuttaneen pyörryttävän olon.


Posketon norjalaissuoritus: ”Aivan jäätävä, mieletön, kaikkien aikojen kovin aitakisa – uusi Norjan kuningas”

iltalehti 22:56 29.08

Norjan Karsten Warholm kiiruhti Zürichin Timanttiliigassa 400 metrin aidat aikaan 46,92. Norjalainen aitajuoksija Karsten Warholm on valtavassa kunnossa. Hän juoksi 400 metrin aidat aikaan 46,92 torstaina Zürichin Timanttiliigassa. Tulos on maailman kaikkien aikojen kakkosaika ja luonnollisesti Euroopan ennätys.


Reetta Hurskeelle raju tälli – käteen ilkeä vamma törmäyksessä: ”Olen aika hajalla”

iltalehti 18:46 25.08

Aitajuoksija Reetta Hurskeen kolari viikko sitten aiheutti oikeaan käteen nivelsiteen repeämän. Reetta Hurske kaatui viikko sitten Espoon GP-kisassa rajusti, kun satasen aitojen alkuerässä oli lähtösähläystä. Aitajuoksija meni nurin, hajotti kätensä ja sai polviin pintahaavoja.


79, upean yllätyksen huippuvireiselle Huuhkajien fanit pelaaja myönsi pelästyneensä tanskalaisille veisasivat pyynnöistä virtasi Huuhkajien juhlissa Yksin eläke­avauksensa kanssa

Hot topics