Australialaispoliisi kohtasi massiivisen pytonin - ”en jäänyt mittaamaan” iltalehti 17:33 13.12

Käärme tukki tien asutulla alueella. Kaksi Queenslandin poliisia oli yöllisellä partiomatkalla Cairnsin pohjoispuolella, kun tien tukki valtava pyton. - Voin varmuudella sanoa, että se oli ainakin viisi metriä pitkä, mutta se ei ollut sen tyyppinen matelija, että olisin jäänyt mittaamaan sitä, kertoo toinen poliiseista :lle.


Leijonapelaajilla viimeiset näyttöpaikat - illan Tshekki-ottelun ketjukokoonpano julki! iltalehti 15:53 13.12

Suomi kohtaa illalla Tshekin Prahassa. Tänään käynnistyvä EHT-tason turnaus on viimeinen näyttöpaikka ennen helmikuun talviolympialaisia Pyeongchangissa. Ottelussa riittää siis panosta ainakin yksittäisille pelaajille. Lauri Marjamäen johtama leijonavalmennus puolestaan haluaa varmasti saada Suomen peliä lähelle sille tasoa ja tyyliä, joilla Etelä-Koreassa kiekkoillaan.


Ravilähetykset jatkuvat C Morella ja Pelisilmä-ohjelma MTV3:lla MTV 14:15 12.12

MTV ja Veikkaus ovat sopineet suorien ravilähetysten jatkumisesta C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa ainakin vuosina 2018-2019. Suoria lähetyksiä on siten luvassa entiseen malliin kuusi kertaa viikossa ympäri vuoden.


Itävallassa suuri kaasuräjähdys – ainakin yksi kuoli ja kymmeniä loukkaantui MTV 14:13 12.12

Itävallassa on tapahtunut suuri kaasuräjähdys tänä aamuna. Vähän ennen yhdeksää aamulla paikallista aikaa sattuneessa räjähdyksessä on uutistoimisto AFP:n mukaan kuollut ainakin yksi ja loukkaantunut ainakin 18.


Vuoden naissolisti -Emma-ehdokkuuksissa erikoinen tilanne: vain Laura Voutilainen on julkaissut tänä vuonna albumin iltalehti 13:14 12.12

Emma-gaalassa artistit pääsivät tänä vuonna ehdolle, jos he ovat julkaisseet vähintään kolme kappaletta tai albumin. Vuoden naissolistin Emma-palkinnosta kisaavat tänä vuonna Evelina, Janna, Jenni Vartiainen ja Laura Voutilainen. Nelikosta ainoastaan Voutilainen on julkaissut kuluneen vuoden aikana kokonaisen albumin, joka kantaa nimeä Miks ei. Vain elämää -ohjelmassa alkuvuonna nähty Voutilainen on viimeksi saanut vuoden naissolistin Emman kahteen kertaan 1990-luvulla, vaikka on ollut sittemminkin ehdolla. - Aivan upeaahan se on, olen kuitenkin pyörinyt alalla 22 vuotta ainakin. Nämä tunnustukset, se että on mukana kahdessa kategoriassa, tuntuu tietenkin aivan upealta. Se, että mun tekemisillä on joku merkitys, antaa uskoa ja luottamusta tulevaankin. Toki yleisö ja fanikunta ovat olleet mukana tähänkin asti.


SK: Elokuva-alan seksuaalisesta häirinnästä puhuneita naisia on yritetty vaientaa asianajajan uhkauskirjeillä iltalehti 11:36 12.12

Kirjeissä ei paljasteta asianajajan päämiestä, mutta sanotaan, että tietojen levittäminen hänestä on kunnianloukkaus. Helsinkiläinen asianajotoimisto on lähestynyt kirjeellä elokuva-alalla ahdisteltujen ihmisten kertomuksia kerännyttä ohjaaja-näyttelijä Heidi Lindéniä, sekä ainakin yhtä asiasta baarissa keskustellutta elokuva-alan työntekijää. Kirjeissä lakimies sanoo päämieheensä kohdistuvien ahdistelusyytösten olevan perättömiä, ja toteaa moisten tietojen levittämisen täyttävän kunnianloukkauksen tunnusmerkit.


Itävallassa suuri kaasuräjähdys - ainakin 60 loukkaantunut iltalehti 11:09 12.12

Itävallassa on tapahtunut tuhoisa räjähdys.


Nimettömän elokuvamiehen asianajajalta vaientamiskirjeitä häirinnästä puhuneille naisille MTV 21:28 11.12

Elokuva-alalla toimivan miehen tai miesten asianajaja on lähettänyt seksuaalisesta häirinnästä puhuneille naisille kirjeitä, joissa vihjaillaan kunnianloukkauksella ja poliisitutkinnalla. Asianajotoimisto Dottirin lakimies, varatuomari Anna Kuusi on lähettänyt kirjeitä ainakin kahdelle naiselle.


Winnipeg Jetsille karmeita uutisia - miten käy Patrik Laineen tehopisteputken? iltalehti 20:06 11.12

Winnipeg Jets koki pahan takaiskun. Jets kohtaa Suomen aikaa maanantain ja tiistain välisenä yönä kotijäällään Vancouver Canucksin. Jets sai aamupäivän harjoituksissa todella huonoja uutisia, sillä puolustaja Dustin Byfuglien ei ole pelikunnossa. Valmentaja Paul Murice kertoi Byfuglienin kärsivän alavartalovammasta ja olevan sivussa ainakin pari viikkoa. Maurice toivoo Byfuglienin olevan pelikunnossa joulun jälkeen.


IL kysyi, ja eduskuntaryhmien puheenjohtajat vastasivat: Sopeutumiseläkejärjestelmän muuttamiseen on poliittista tahtoa iltalehti 16:21 11.12

Eduskuntaryhmien puheenjohtajat näyttävät vihreää valoa sopeutumiseläkejärjestelmän muuttamiselle. Ryhmäjohtajien mielestä ainakin kansalaisten oikeustajua koetteleva pääomatulokikkailu olisi syytä lopettaa. Eduskunnan puhemies Maria Lohela (sin) on kertonut keskustelevansa kaikkien eduskuntaryhmien kanssa vielä ennen joulua siitä, mitä kansanedustajien epäoikeudenmukaiseksi koetulle sopeutumiseläkejärjestelmälle pitäisi tehdä. Lohela on tilannut eduskunnan hallintoyksiköstä keskustelun tueksi.


Päivän ravivihje: Toto4, Seinäjoki 11.12. iltalehti 06:01 11.12

Aragorn Hoss yhä pankkina. Seinäjoen maanantairavien Toto4-vihjeysteemin varma on päätöskohteen Aragorn Hoss. Ruuna oli pankkina viime perjantainakin, jolloin se palasi lähes viiden kuukauden kilpailutauolta. Lähes joka kolmannen starttinsa voittanut Aragorn Hoss voitti niukasti Jokimaalla ennen 12-tempossa kirinyttä Millstone's Vividiä. On oletettavaa, että Riina Rekilän valmennettava on nyt tuon välistartin myötä vielä astetta terävämpi. Toto4-vihjerivi:


Suomen ylle saapuu kunnon myräkkä tiistaina - Keski-Suomeen jopa 15 senttiä lunta MTV 22:10 10.12

Huomenna maanantaina sää on vielä melko samanlainen kuin tänään sunnuntainakin. Tiistaina sen sijaan Suomen ylle saapuu myskytuulia ja lumi- ja vesisadetta. 


Suomen ylle saapuu kunnon myräkkä tiiistaina - Keski-Suomeen jopa 15 senttiä lunta MTV 22:10 10.12

Huomenna maanataina sää on vielä melko samanlainen kuin tänään sunnuntainakin. MTV Uutisten meteorologi Liisa Rintaniemi kertoo, että itärajan tuntumassa sataa huomenna lunta, länsirannikolla tulee vesi- tai lumikuuroja. Muualla on pääosin pilvioutaa. Etelässä mittari on nollassa, muualla on heikkoa pakkasta.


Ilmatieteen laitos ennustaa lumimyräkkää - tiistaina lunta voi sataa paikoin lähes 20 senttiä iltalehti 21:33 10.12

Ilmatieteen laitoksen mukaan maanantai on Suomessa suureksi osaksi välipäivä sateiden osalta, mutta tiistaina sateet tulevat niskaan. Suomeen saapuu tiistaina lounaasta sadealue, joka leviää maan etelä- ja keskiosaan. - Tiistaina sateet tulevat niskaan, sillä on tulossa voimakkaan näköinen sadealue. Se käynnistyy ensin lumisateena, mutta vaihtuu päivän edetessä vedeksi tai rännäksi ainakin Etelä-Suomessa, kertoo metereologi Jesse Heikkilä.


Voi ei! NHL-tähdelle karseita loukkaantumisuutisia – ”Tuntuu hirveältä – hän on ollut NHL:n top... suomikiekko 20:45 10.12

St. Louis Blue sai sunnuntai-iltana surkeita uutisia loukkaantumistuvalta. Bluesin tähtihyökkääjä Jaden Schwartzin odotetaan olevan sivussa kaukaloista ainakin seuraavan kuuden viikon ajan, jonka jälkeen hänen tilannetta...


Uutiset