Poliisilla suuri operaatio Oulun Kaijonharjussa – lukuisat aseistetut poliisit etsivät henkilöä iltasanomat 20:38 18.07

Aseistettuja poliiseja on hälytystehtävissä Oulussa.


Tänään tv:ssä Ruotsin kruununprinsessa Victorian syntymäpäivät – juhlakonsertissa mukana myös Isac Elliotille musiikkia tehnyt artisti iltalehti 08:03 14.07

Ruotsin kruununprinsessa Victorian syntymäpäiviä juhlistetaan konsertilla Borgholmissa. Naapurimaamme kruununprinsessa Victoria täyttää tänään 42 vuotta. Onnea! Syntymäpäivien kunniaksi Öölannin Borgholmissa järjestetään juhlakonsertti, jossa esiintyvät esimerkiksi Lina Hedlund, Rickard Söderberg, Isaac \& The Soul Company ja Arja Saijonmaa. Saijonmaa on Mikkelissä syntynyt laulaja ja näyttelijä. 70-luvulta lähtien Saijonmaa on tehnyt suurimman osan taideurastaan Ruotsissa.


Tiktakista tuttu Petra juhli syntymäpäiväänsä – poseeraa uimapuvussa paratiisimaisemissa iltalehti 20:41 11.07

Laulaja täytti 34 vuotta. Supersuositusta Tiktak-yhtyeestä soolouralle lähtenyt Petra Gargano juhli torstaina syntymäpäiväänsä. Päivän kunniaksi hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän paistattelee auringossa paratiisirannalla. Kuvan voit nähdä myös täältä. – Tänään on mun syntymäpäivä... mä rakastan synttäreitä!!! Aijon leijua koko päivän tän kuvan fiiliksissä ja se on helppoa, kun aamu alkoi pojan lahjalla ja laululla. Kiitos ihanat onnitteluista, muusikko hehkuttaa onnellisena kuvatekstissä.


Oulun Kaijonharjussa näyttävä poliisioperaatio – liittyy aamupäivän ammuskeluun iltasanomat 17:42 09.05

Miestä ammuttiin torstaina aamupäivällä Oulun Puolivälinkankaalla. Tekijä on yhä karkuteillä.


Hongkongissa pahenevan MM-kisoissa jysähti Piskon Pouta pitää hätäkokouksen tuhansia luita – haltuunotetun

Uutiset