Sarjakakkaaja piinaa oululaisessa uimahallissa: ”Joku on huomannut, että siellä on python altaan pohjassa” iltalehti 17:00 26.04

Uimahallissa on aiemmin ollut myös sarjakiuaspissaaja, mutta hänet saatiin kiinni. Sarjakakkaaja piinaa Oulussa sijaitsevaa Raksilan uimahallia ja sen isoa 50 metrin allasta. Viimeisen kuukauden aikana joku on käynyt toimittamassa tarpeensa altaaseen jo kolme kertaa. Ketään ei ole vielä saatu kiinni itse teossa tai muutenkaan. Uimahallin isännöitsijä Jari Leviäkangas uskoo, että kyseessä on yksittäinen henkilö, ei alati vaihtuva kakkaaja.


Sarjakakkaaja piinaa oululaista uimahallia: "Tekijä jää varmasti kiinni" – Samassa hallissa vieraili aiemmin kiukaallepissaaja MTV 16:37 26.04

Oululaisella Raksilan uimahallilla on kiusallinen ongelma. Aikuisten altaan kohteekseen ottanut sarjakakkaaja on iskenyt kuukauden sisällä jo kolmesti.


Uusi hanke tavoittelee ihmisiä, joilla on kohonnut riski kohdella lapsia seksuaalisesti - herättänyt runsaasti kiinnostusta iltalehti 15:58 26.04

Hankkeen kohderyhmänä ovat myös ne, jotka ovat huolissaan omista fantasioistaan, mieltymyksistään tai toiminnastaan. SeriE on Sexpon ja Kriminaalihuollon tukisäätiön käynnistämä kolmivuotinen hanke. Sen tavoitteena on seksuaalirikosten ennaltaehkäisy. Hankkeessa tarjotaan tukipalvelua henkilöille, joilla on kohonnut riski syyllistyä erityisesti lapsiin ja nuoriin kohdistuvaan seksuaaliseen kaltoinkohteluun. Hankkeessa pyritään tavoittamaan erityisesti nuoria, jotka ovat huolissaan omista fantasioistaan, mieltymyksistään tai toiminnastaan. - Hanke on käynnistynyt nopeasti, tällaista vauhtia ei ole ollut koskaan aiemmin muissa hankkeissa. Tarve tiedolle ja avulle on suuri, ja asiakkaita on alkanut tulla runsaasti jo ennen kuin hanke saatiin virallisesti käyntiin, Sexpon toiminnanjohtaja Tommi Paalanen kertoo tiedotteessa.


IL seuraa Turun iskun käräjiä: Nyt on poliisin puheenvuoro - näin puukottajan surmajuoksu pysäytettiin Puutorille iltalehti 08:30 26.04

Iltalehti seuraa torstain istuntoa Turun oikeustalolla. Turun elokuisen joukkopuukotuksen oikeuskäsittely jatkuu Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Oikeus kokoontuu yhä Turun vankilassa siitä huolimatta, että syytetty Abderrahman Bouanane ei kykene osallistumaan pääkäsittelyyn tällä viikolla. Aiemmin tällä viikolla oikeus on kuullut henkilötodistajia, jotka osuivat iskun silminnäkijöiksi ja olivat esimerkiksi auttamassa uhria tai jahtaamassa surmaajaa. Viikon viimeisenä käsittelypäivänä torstaina äänessä ovat tilanteessa olleet poliisimiehet sekä lääkäri, joka hoiti haavoittuneita tapahtumapaikalla.


Ruotsin jääkiekkoliigan pelaaja lopettaa uransa sukupuolenkorjauksen takia iltalehti 07:56 26.04

Ruotsin naisten jääkiekkoliigan Leksandin pitkäaikainen maalivahti lopettaa jääkiekkouransa harvinaisesta syystä. Denise Reuterströminä aiemmin tunnettu 21-vuotias veräjänvartija kertoi päätöksestään ja suuresta elämänmuutoksestaan Instagram-tilillään. Reuterström kertoi, että taustalla on sukupuolenkorjaus ja hänen etunimensä on tästä päivästä alkaen Leon. - Pitkän selvittelyn ja odotuksen jälkeen aloitan uuden pitkän matkan, jotta saan tulla ihmiseksi joka olen - mutta valitettavasti ilman jääkiekkoa. Lisäksi, nimeni on nyt Leon ja kyllä, olen transsukupuolinen! Reuterström päätti päivityksensä.


Mikä Patrik Lainetta vaivaa? Ei ilmestynyt harjoituksiin lainkaan iltasanomat 20:57 25.04

Winnipegin suomalaistähti oli jo aiemmin jättänyt kahdet harjoitukset kesken. Keskiviikkona häntä ei nähty treeneissä ollenkaan.


Uskomaton tilanne tänään tv:ssä: Toimittaja vierailee salaisella klinikalla Suomessa - Valviran toiminta säikäytti lääkärit iltalehti 16:05 25.04

Salainen klinikka esitellään Spotlightissa Teemalla & Femillä. Iltalehti on kertonut Olli Polon tilanteesta aiemminkin. Professori Olli Polo on hoitanut Suomessa eniten krooniseen väsymysoireyhtymään sairastuneita potilaita. Hän kertoo tilanteestaan tänään Spotlightissa toimittaja Stefan Brunow'lle.


”On sääli, että sen täytyy loppua tällä tavalla” - Kela älähti, kun kansainvälinen media uutisoi näyttävästi Suomen perustulokokeilun ”keskeyttämisestä” iltalehti 10:11 25.04

Suomen perustulokokeilun lässähtämisestä uutisoi muun muassa New York Times. Monissa kansainvälisissä medioissa on hiljattain uutisoitu, että Suomi olisi keskeyttämässä perustulokokeilun. Uutisissa annetaan ymmärtää, että kokeilu osoittautui epäonnistuneeksi ja se ollaan lopettamassa aiemmin kuin oli tarkoitus. Esimerkiksi New York Timesissa Kelan tutkimusryhmän johtaja, professori Olli Kangas avaa päätöksen taustoja:


Pohjois-Korean Kim Jong-un yllätti myötätuntoisella eleellä – muuttuuko julman itsevaltiaan julkisuuskuva? iltasanomat 01:41 25.04

Suljetun diktatuurin johtaja kuvattiin tilanteessa, jollaisessa häntä ei ole koskaan aiemmin nähty.


Maailmankuulu alastonmaalaus huutokaupataan: Taideteoksen ennakkoarvo korkeampi kuin yhdenkään aiemmin MTV 23:22 24.04

Amedeo Modiglianin Nu couché -alastonmaalaus tulee huutokaupattavaksi, ja sen hinnan odotetaan nousevan yli 150 miljoonaan dollariin, kertoo The Guardian.


SM-liigan finaalissa koettiin harvinainen hetki – tällaista Jukka Rautakorpea ei ole aiemmin kuultu iltasanomat 23:17 24.04

Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi oli pelin jälkeen huojentunut mies.


Tutkijat: Uranus haisee mädille kananmunille - eli ihmisen suolikaasuille iltalehti 23:05 24.04

Haju johtuu planeetan yllä olevista pilvistä, joiden haistelu saisi ihmiset nyrpistämään neniään. Tuoreen tutkimuksen mukaan Uranus-planeetta haisee mädille kananmunille - tai kuten esimerkiksi verkkolehti asian ilmaisee, pieruille. Hajun lähde ovat planeetan pilvet, jotka koostuvat rikkivedystä. Tutkijat ovat jo aiemmin epäilleet planeetan ilmakehän koostuvan ammoniakista ja rikkivedystä. Nyt rikkivedylle on saatu vahvistus, kun planeettaa tutkittiin Havaijilta käsin kahdeksanmetrisellä teleskoopilla, jolla nähtiin auringonvalon taittuminen Uranuksen pilvissä.


Prinssi Harry ja Meghan-rakas käyttävät toisistaan lempinimiä iltalehti 22:45 24.04

Toukokuussa häitään juhliva kihlapari on toisilleen Haz ja Meg. tietää kertoa, että prinssi Harry, 33, ja kihlattu Meghan Markle, 36, käyttävät toisistaan lempinimiä. Prinssi yritti saada rakkaansa huomion Invictus Games -urheilutapahtuman aikana lauantaina Lontoossa. Hänen kuultiin huutavan monta kertaa Meg, ennen kuin Meghan kääntyi. Aiemmin tässä kuussa Meghanin vanha ystävä Gina Nelthorpe-Cowne paljasti, että näyttelijä kutsuu tulevaa aviomiestään lempinimellä Haz.


Kalastajat raivostuivat: Tenon lupakauppa kaatui taas ja moni jäi ilman lupia - ”Ei voi olla totta” iltalehti 19:05 24.04

Viranomainen: ”Ei ollut samanlainen farssi kuin viime vuonna.” Suuren ja mahtavan lohijoen Tenon kalastusluvat tulivat taas tänään myyntiin. Ensin tulivat myyntiin Suomen kiintiöön kuuluvat 5500 venelupaa. Viranomainen vakuutteli Iltalehdessäkin aiemmin, että tänä vuonna kauppa toimii paremmin kuin viimeksi, joka oli ensimmäinen kerta. Toisin kävi.


Mies puukotti aikuisen poikansa kuoliaaksi – oli aiemmin soittanut hätäkeskukseen pojan väkivaltaisuuden takia MTV 18:55 24.04

Aikuisen poikansa kuoliaaksi puukottanut mies tuomittiin taposta kahdeksaksi vuodeksi vankilaan. Oikeuden mukaan MarkkuTapio Karjalainen, 61, löi poikaansa veitsellä 12 kertaa tämän vuoden helmikuussa Puolangalla.


Mestis saa uuden pomon – jätti aiemmin Espoo Unitedin MTV 16:51 24.04

Olli Arosta tulee suomalaisen jääkiekon toiseksi korkeimman sarjatason Mestiksen uusi johtaja. Aro, 38, aloittaa tehtävässä ensi viikon keskiviikkona, 2. toukokuuta.


Tiedotteen julkaisua lykättiin - nyt Omanin poliisi vahvistaa: ”Aviciin kuolemaan ei liity rikosta” iltalehti 16:38 24.04

Omanin poliisi vahvistaa, ettei EDM-tähti Aviciin kuolemaan liity rikosta. EDM-tähti, DJ Avicii löydettiin kuolleena viime viikon perjantaina iltapäivällä Omanin Masqatissa sijaitsevasta Muscat Hills resortissa. Poliisi on alusta lähtien epäillyt, ettei Aviciin kuolemaan liity rikosta. Omanin poliisi on nyt tiedottanut aiheesta. Tiedotteessa vahvistetaan se, ettei Aviciin kuolemaan liity rikosta. Expressenin mukaan tiedote oli tarkoitus julkaista jo aiemmin, mutta jostain syystä sen julkaisua lykättiin.


Mies selvisi hain puremasta – joutunut aiemmin myös karhun ja kalkkarokäärmeen puremaksi stara 16:30 24.04

Villillä luonnolla on selkeästi jotain 20-vuotiasta Dylan McWilliamsia vastaan. Yhdysvaltojen


Syyte: nuori mies yritti raiskata naisen törkeästi – tappoi aiemmin abiturientin iltasanomat 16:17 24.04

Vuonna 1994 syntynyttä nuorukaista syytetään jälleen vakavista rikoksista. Miehen kontolla on aiemmin tuomio taposta, ryöstöstä ja neljästä laittomasta uhkauksesta.


- 1 - Kotkaniemen peli Ääneen pääsevät hanke tavoittelee ihmisiä, huonoksi ideaksi huuteluiden huhuilta ja tekijän tyhjästä Kärppien agitaattori kertoo, kolmanneksen Kukkonen kohtaavat luku kertoo MM-kisaisäntä päätetty jo muttereita neljällä maalilla! nousee nousevan auringon Oudosti liikehtinyt Pekka Rinne! Rinne! tyttö ilmoitettiin vauvaa yhä sivussa yötä, kesti ”Prässissä teen toistoja ”Tavoitteet ovat korkealla”

Uutiset