Kentän kingi! Puljujärvi mätti NHL-uransa ennätyspisteet iltalehti 07:36 21.01

Jesse Puljujärvi johdatti Edmonton Oilersin 5-2-voittoon Vancouver Canucksista. Suomalainen teki ottelussa maalin ja syötti kaksi, vaikka jääaikaa kertyi vain 12.28. Puljujärvi ei ole kertaakaan aiemmin tehnyt NHL:ssä kolmea pistettä yhdessä illassa. Pisteiden lisäksi nuorukaisen tehotilastoon merkittiin mehevä lukema +3.


Mikko Penttilä tekee Putous-historiaa: "Näin ei ole tehnyt kukaan aiemmin!" mtv 07:11 21.01

Näyttelijä Mikko Penttilän yhdeksännen Putous-kauden sketsihahmo on nähty ohjelmassa aiemminkin.


Eturivin julkkikset kokoontuivat Tavastialle kannustamaan Pekka Haavistoa - tiukat turvatoimet Vastarintaliikkeen aiemmin aiheuttaman häiriön vuoksi iltalehti 22:14 20.01

Loppuunmyyty presidentinvaalien tukikonsertti oli kerännyt Kamppiin valtavan määrän kaiken ikäistä yleisöä, artisteja ja erilaisia julkisuuden henkilöitä. Helsingin Tavastia-klubi täyttyi lauantai-iltana ihmisistä, kun presidenttiehdokas Pekka Haaviston tukikonsertti "Siksi Pekka" nostatti lavalle yksitoista kotimaisen musiikin eturivin artistia. Illan aikana esiintyivät esimerkiksi Scandinavian Music Group, Vesta, Olavi Uusivirta, Paperi T ja Vesala. Tapahtuman 700 ennakkolippua oli myyty hetkessä loppuun, ja ihmiset saapuivat paikalle hyvissä ajoin. Jo hieman seitsemän jälkeen paikalla oli lähemmäs 600 ihmistä.


Tämä lentäjä on sankari! Uskomaton laskeutuminen myrskyssä videolle stara 22:00 20.01

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Keski-Eurooppaa on riepotellut poikkeuksellisen raju myrsky,


Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 20.01

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Keski-Eurooppaa on riepotellut poikkeuksellisen raju myrsky,


Fazerin, Reenpään ja Erkon sukujen päämiehiä mukana – tuore dokumentti kertoo, miten venäläiset riisuttiin aseista Tammisunnuntaina iltasanomat 21:40 20.01

Tammisunnuntai 1918 -dokumenttielokuvan tekijät käyttivät aiemmin pimentoon jääneitä muistiinpanoja.


Remu Aaltosen viimeinen keikka alkoi vauhdikkaasti - kitarasoolo ja ilotulitus! iltalehti 20:26 20.01

Remu Aaltosen Last Call -keikka on alkanut Helsingin Jäähallissa. Remu Aaltonen kehotti jo aiemmin Iltalehden haastattelussa ihmisiä varautumaan jäähyväiskeikalle tietyin varustein. - Ottakaa kypärä mukaan, Aaltonen kehotti ennen jäähyväiskeikkaansa.


Taas historian lehdet havisevat lotossa – lähetysaika muuttuu tänään MTV 14:31 20.01

Lotto arvotaan MTV3-kanavalla tänään ensimmäistä kertaa aiemmin kuin ennen. Lähetysaika muuttuu niin, että Lotto, Jokeri ja Lomatonni esitetään heti Kymmenen uutisten jälkeen kello 22.10. 


Lotto arvotaan tänään totuttua aiemmin - myös peliaika lyhenee iltalehti 08:23 20.01

Aikaistuksen taustalla on MTV:n mukaan katsojien palaute. Tästä lauantaista alkaen Lotto arvotaan MTV3:lla entistä aikaisemmin. Loton lisäksi myös Jokeri ja Lomatonni tulevat jatkossa heti Kymmenen uutisten jälkeen jo kello 22.10. Samalla lähetysaika lyhenee, ja vierailijat jäävät tyystin pois. Inserteissä tutustutaan silti edelleen Veikkauksen edunsaajiin.


Kateellinen kilpaileva yrittäjä ja toinen mies tunkeutuivat yöllä kotiin astalon kanssa - syytteet törkeästä rikoksesta iltalehti 23:18 19.01

Mikkelin käräjäoikeus käsittelee Iltalehden aiemmin kertomaa tapausta. Tapaus juontaa juurensa Etelä-Savon heinäkuiseen yöhön vuoteen 2015. Kaksi miestä juopotteli samassa paikassa puhuen pahaa kolmannesta miehestä, käy ilmi haastehakemuksesta.


Oletko nähnyt tätä naista? Muistisairas Eeva on edelleen kateissa Polvijärvellä - Poliisi pyytää vihjeitä iltalehti 22:41 19.01

Poliisi epäilee Eeva Laukkasen kadonneen perjantaiaamuna kotoaan. Poliisi tiedotti aiemmin tänään etsivänsä Pohjois-Karjalan Polvijärvellä kadonnutta muistisairasta naista. Nyt poliisi on julkistanut kadonneen nimen ja antanut hänen kuvansa jakoon. 76-vuotias Eeva Laukkanen on kadonnut perjantaiaamuna kotoaan Polvijärveltä. Poliisin mukaan Laukkanen on noin 170 senttimetriä pitkä, hoikka ja hänellä on tummat hiukset.


Poliisi julkaisi kuvan Pohjois-Karjalassa kadonneesta – oletko nähnyt Eevaa? MTV 22:36 19.01

Itä-Suomen poliisi tiedotti aiemmin tänään muistisairaasta nainesta, joka on kateissa Polvijärvellä Pohjois-Karjalassa. Nainen on edelleen kateissa.


Poliisi julkaisi kuvan Pohjois-Karjalassa kadonneesta - oletko nähnyt Eevaa? MTV 22:36 19.01

Itä-Suomen poliisi tiedotti aiemmin tänään muistisairaasta nainesta, joka on kateissa Polvijärvellä Pohjois-Karjalassa. Nainen on edelleen kateissa.


Sarjakärki lähes vaivoin voittoon - "Meillä oli hirveää sekoilua" jatkoaika.com 22:03 19.01

Keuruulla perjantai-illassa mentiin kolme erää täyttä vauhtia. KeuPalle kovaksi luuksi jo aiemmin osoittautunut RoKi taisteli loppuun asti, mutta joutui lopulta taipumaan kotijoukkueelle lukemin 5?3.


Niinistön somenäkyvyys on omaa luokkaansa, mutta Huhtasaari ja Väyrynen kirivät - perää pitävät Vanhanen ja Torvalds iltalehti 18:47 19.01

Näkyvyys sosiaalisessa mediassa on aiemmin heijastellut myös vaalituloksia. Presidenttiehdokkaiden näkyvyys sosiaalisessa mediassa ei jakaudu lainkaan tasaisesti ehdokkaiden kesken. EzyInsights -analyysiyrityksen tutkijan ja data scientist Varpu Rantalan keräämä data osoittaa, että istuva presidentti Sauli Niinistö on pitänyt pintansa somenäkyvyyden ylivoimaisena kärkihahmona.


Oikeus hylkäsi todistuksen Auerin tulonmenetyksistä - Todistaja oli tuomittu talousrikoksista vain viikkoa aiemmin iltalehti 18:42 19.01

Varsinais-Suomen käräjäoikeus määräsi Anneli Auerin maksamaan valtion oikeudenkäyntikuluja yli 17 000 euroa perjantaina ja hylkäsi suurimman osan Auerin korvausvaatimuksista. Oikeus hylkäsi kokonaan Auerin todistelun tulonmenetyksistä, koska Auerin liiketoimista todistanut yrityskauppa-asiantuntijana toimiva mies on saanut tuomion törkeästä velallisen epärehellisyydestä, kirjanpitorikoksista ja rekisterimerkintärikoksesta. Oikeus kuuli yrityskauppa-asiantuntijaa Auria koskevassa oikeudenkäynnissä 13. joulukuuta. Mies oli tuomittu vain viikkoa aiemmin ehdolliseen vankeuteen ja liiketoimintakieltoon Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Tuomio ei ole lainvoimainen.


Yökerhossa tyrmättyä vapaaottelutähteä epäillään pahoinpitelystä - kuka aiheutti auenneen ylähuulen? iltalehti 13:22 19.01

Syyttäjä hakee Tom Niinimäelle sakkorangaistusta sekä häntä lyöneelle miehelle vähintään kuuden kuukauden vankeusrangaistusta. Kuten Iltalehti aiemmin uutisoi, UFC-ottelija Tom Niinimäki oli osallisena väkivaltaisessa välienselvittelyssä Turussa keväällä 2017. Päähän kohdistuneen lyönnin voimasta tajuntansa menettänyt Niinimäki kuljetettiin tilanteesta ambulanssilla jatkotutkimuksiin. Tapauksen haastehakemuksesta ilmenee, että myös Niinimäkeä epäillään asiassa pahoinpitelystä.


Oikaisuja juttuun Utsjoen palveluneuvojasta iltalehti 13:07 19.01

Iltalehden perjantaina Utsjoen palveluneuvoja Raimo Länsmanista oli virheitä. Jutussa väitettiin aiemmin virheellisesti, että elinkeinosihteeri ja palveluneuvoja Länsman hoitaisi myös oikeusapua Utsjoella. Todellisuudessa Länsman on Utsjoen kunnan poliisi, maistraatti, Kela ja te-toimisto.


Piristynyt Pelicans yrittää jatkaa liitoaan - riittääkö JYP:n koneessa bensa? jatkoaika.com 11:44 19.01

Liigan keskikastissa painiva Pelicans ja ylempään keskikastiin kuuluva JYP kohtaavat jälleen perjantaina. Joukkueet iskevät yhteen viiden viikon sisään jo kolmannen kerran, ja aiemminsta keskinäisistä mittelöistä kumpikin on mennyt hurrikaanipaitojen nimiin selvin numeroin 4?1 ja 5?2.


Uutiset