Sebastian Aholle vakavat vammat hirmutaklauksesta – seuralta tuore ilmoitus jatkosta iltasanomat 08:04 16.01

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Aholla on diagnosoitu aivotärähdys ja alavartalovamma.


Sebastian Aholle vakavat vammat hirmutaklauksesta – toistaiseksi sivussa otteluista iltasanomat 04:32 16.01

NHL-joukkue Carolinan suomalaishyökkääjä Sebastian Aholla on diagnosoitu aivotärähdys ja alavartalovamma, kertoo Carolina Hurricanes Twitterissä.


Sebastian Aholla pahat vammat, teloja ei saa mitään rangaistusta iltalehti 02:55 16.01

Carolina Hurricanesin suomalaistähti loukkaantui pahasti sunnuntaina. Hurricanesin Sebastian Aho loukkaantui sunnuntain ottelussa Calgary Flamesia vastaan, kun Flamesin puolustaja Mark Giordano taklasi olkapäällään Ahoa päähän. Lisäksi kaksikon polvet kolahtivat pahasti yhteen. Hurricanes tiedotti maanantaina, että Aho sai aivotärähdyksen ja alavartalovamman. Hurricanesin tiedotteen mukaan Aho joutuu olemaan pois kaukalosta määrittelemättömän pituisen ajan.


Sebastian Aholla huima putki päällä NHL:ssä: viime viikkojen kovin maalintekijä ja pistemies! iltalehti 09:22 13.01

Sebastian Ahon 1+1 tehopistettä olivat laiha lohtu, kun Carolina Hurricanes hävisi kotikaukalossaan Washington Capitalsille 3-4, mutta Aholla itsellään kulkee. Sebastian Aho syötti Washington Capitalsia vastaan Carolina Hurricanesin 1-0-maalin avauserässä ja teki 2-2-tasoituksen toisessa erässä. Molemmat olivat ylivoimamaaleja. Carolina siirtyi kolmannen erän alussa 3-2-johtoon Jeff Skinnerin osumalla, mutta Washington paineli päätöserän viimeisillä minuuteilla takaa ohi.


Näkökulma: Trump osoitti jälleen oveluutensa ja pelisilmänsä iltalehti 07:40 11.01

Trump luovii erinomaisesti tietään ulos paljastuskirjan aiheuttamasta imagotappiosta, kirjoittaa Iltalehden ulkomaantoimittaja Jaakko Isoniemi. Vajaan viikon ajan Donald Trumpista on revitty Yhdysvalloissa poikkeuksellisen paljon huumoria ja rapa on roiskunut, kun poliitikot, kommentaattorit, media ja sosiaalista mediaa käyttävä kansa ovat kukin omalla tahollaan käsitelleet vastikään julkaistua paljastuskirjaa Trumpin ensimmäisestä vuodesta. Etuajassa viime viikolla julkaistu kirja Fire and Fury: Inside the Trump White House maalasi presidentistä kuvan miehenä, joka ei alun perin edes halunnut presidentiksi eikä edelleenkään kykene pitämään lankoja käsissään, kun avustajat kilpailevat vallasta ja Valkoisen talon ovet käyvät kuin saluunassa. Jotkut kyseenalaistivat jopa presidentin mielenterveyden ja älykkyyden, eikä ihme, sillä kirja sisälsi melko raakaa kuvailua Trumpin tavasta hoitaa asioita.


TE: Sinisiä yhdistää ainakin yksi asia – ”Halla-aholla on toinenkin asia, josta voi puhua” uusisuomi 16:30 16.12

Sininen tulevaisuus -puoluetta yhdisti lauantaina pidetyssä puoluekokouksessa ainakin yksi asia: nyrpeä suhtautuminen Jussi Halla-ahon johtamiin perussuomalaisiin eli ”persuihin”.


Gladiaattorit-kilpailijalta raju tunnustus: ”Kännipäissään tatuoitiin kaverin kaa...” iltalehti 09:55 09.12

Nelosen suositussa Gladiaattorit -kisassa tunnelma tiivistyy, sillä illan jaksossa kilpaillaan viimeisistä finaalipaikoista. Illalla finaalipaikasta areenalla taistelevat ensihoitaja Johanna Lähteinen, yrittäjä Janica Timonen, palomies Joonas Mäkipelto ja liikuntaneuvoja Jori Kota-Aho. Mäntsäläisellä Kota-Aholla on tunnustus juontaja Heikko Paasoselle. Kota-Aho on vuosia sitten lyönyt vetoa ystävänsä kanssa ja lopputulos löytyy hänen pakarastaan.


Sebastian Aholla huippuilta – maaliverkot tötterölle kahdesti iltasanomat 08:03 08.12

Carolina Hurricanesin suomalaistähti tehoili vieraskaukalossa.


Korpisalo keräsi ylistystä – Aholla ja Teräväisellä hyytävä ilta iltasanomat 08:51 02.12

Columbuksen suomalaisvahti jatkaa voittojen tiellä.


Amsterdamissa asuntoja vuokrataan nyt sillä ehdolla, että niissä valmistetaan vain länsimaista ruokaa iltalehti 20:47 29.10

Kantahollantilaiset ovat valittaneet etnisten ruokien hajusta. Osa vuokranantajista Amsterdamissa on ryhtynyt vaatimaan vuokralaisiltaan, että he tekevät kotonaan vain länsimaisia ruokia. Vaatimuksen taustalla on virallisesti kantahollantilaisten naapurien valitukset siitä, että maahanmuuttajien ruuanlaittotottumukset aiheuttavat sietämättömiä hajuhaittoja koko talossa. Monien mielestä kysymys on puhtaasti rasismista.


Uutiset