Hoitokodin huoneessa yli 40 astetta: Ruotsalainen Curt, 88, kuoli – perhe vaatii selvitystä iltasanomat 09:43 01.08

Kuolleen lapsenlapsi kertoo Aftonbladetille, että hänen isoisänsä kunto heikkeni kuumuudessa.


Pikapalaveri ennen MM-finaalia - pelaajille annettiin tarkat ohjeet, miten toimia tappion myötä iltalehti 20:18 20.05

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF antoi Ruotsin ja Sveitsin pelaajille tarkat ohjeet siitä, miten hävinneen joukkueen pitää toimia MM-finaalin jälkeen. Aftonbladetin mukaan IIHF piti eilen illalla ylimääräisen puhuttelun molempien joukkueiden pelaajille koskien palkintojenjakoseremoniaa. - Nyt kaikki tietävät, miten pitää käyttäytyä. Missä meidän pitää seistä ja missä järjestyksessä kaikki tapahtuu. Erityisesti sitä painotettiin, että pelaajien on pidettävä mitaleita kaulassa. Lisäksi kerrottiin, miten kauan heidän pitää olla jäällä pelin jälkeen, Ruotsin joukkueen manageri Lars-Henry Köhler kertoi Aftonbladetille.


Aftonbladet: Yrsa Stenius on kuollut MTV 13:07 20.05

Toimittaja ja kirjailija Yrsa Stenius on kuollut. Steniuksen perhe vahvisti asian sanomalehti Aftonbladetille. 73-vuotias Stenius kuoli kotonaan Tukholmassa viikonloppuna.


Tre Kronorille järkyttävän epäonninen takaisku - kahden pelaajan MM-kisat ohi iltalehti 09:49 14.05

Peräti 20 NHL-miehen tähdittämä Tre Kronor sai taivaalleen synkkiä pilviä, kun selvisi että Elias Petterssonin ja Erik Gustafssonin MM-turnaus on paketissa. Pettersson ja Gustafsson loukkaantuivat Sveitsi-ottelussa. Kuin äärimmäisen epäonnen täydennykseksi, molempien pelaajien turnauksen päättää tasan sama vamma: murtunut peukalo. - Tämä on epätodennäköistä ja ikävää, joukkueen lääkäri Björn Waldebäck sanoi Aftonbladetille.


Leijonien sokkitappio Tanskalle kylvää kauhua Ruotsissa asti: ”Toivottavasti emme kohtaa heitä” iltalehti 10:21 10.05

Suomen 2-3-MM-tappio Tanskan käsissä varasti isohkot otsikot myös armaassa länsinaapurissa. Muun muassa jättilehdi Aftonbladet tituleerasi Suomen tappiota vapaasti käännettynä "superjytkyksi". Vaikka Tanska tänä päivänä onkin NHL-vahvikkeineen aivan vakavasti otettava MM-kiekkomaa, on tulos silti melkoinen yllätys. - Meille tanskalaisille on aivan valtava juttu lyödä huippumaa, joka on tähän saakka ollut turnauksessa fantastinen, apuvalmentaja Heinz Ehlers sanoi Aftonbladetille.


Turistin yhteiskuva nauravan Aviciin kanssa viikkoa ennen kuolemaa leviää ympäri maailmaa - ”Avicii meni melkein shokkiin” iltalehti 17:40 23.04

Omanissa syntymäpäiviään viettäneen Kelly Leen yhteiskuva Aviciin kanssa on levinnyt ympäri maailmaa. Omanissa syntymäpäiviään juhlinut eteläafrikkalainen Kelly Lee huomasi suosikkinsa Aviciin Masqat Hills Resortissa Omanissa toissa viikolla. - Sanoin ystävälleni, että et usko tätä, mutta luulen, että tuo tuolla on Avicii, Kelly kertoo Aftonbladetille.


Saara Aallon Monsters-biisin tekijä kommentoi viisukohua: ”Tämä ei todellakaan ole ok” iltalehti 18:18 16.04

Maanantaina uutisoitiin, että Suomea Euroviisuissa edustavan Saara Aallon biisintekijät eivät pääse Ylen kustantamina Lissaboniin. Nyt Linnea Deb on julkaissut pitkän kannanoton aiheeseen Facebookissa. Saara Aallon Monsters-viisun takaa löytyy ruotsalaispariskunta Linnea ja Joy Deb. Tänään julkisuuteen levisi tieto siitä, ettei pariskunta pääsisi viisumatkalle mukaan Saaran kanssa. Linnea Deb kertoi Aftonbladetille tilanteen tuntuvan todella pahalta. Hän koki, ettei Yle arvosta biisintekijöitä, ja sanoi yhteistyön loppuvan tähän.


Ylellä ei ole varaa lennättää Saara Aallon biisintekijöitä viisuihin – hittinikkari Aftonbladetille: ”Emme enää työskentele Ylen kanssa” iltasanomat 10:00 16.04

Saara Aallon Monsters -kappaleen tekijää Linnea Debiä ei nähdä Lissabonissa, sillä Yle ei ole suostunut maksamaan viisukonkarin lentoja ja majoitusta.


Useita ihmisiä jäänyt moottorikelkan alle Ruotsissa iltalehti 15:29 05.04

Poliisi, ambulanssi ja tunturipelastajat ovat matkalla onnettomuusalueelle lähellä Lofsdalenia Ruotsissa. - Saamiemme tietojen mukaan moottorikelkka on ajanut usean ihmisen päälle, poliisin johtokeskuksen Marie Andersson sanoi Aftonbladetille. Poliisi sai hälytyksen 13.29 Ruotsin aikaa.


Neljä kuoli trooppisen hirmumyrskyn kourissa Fidzillä - Hilma, 19, Aftonbladetille: ”Painajaismainen kokemus” iltasanomat 13:34 02.04

Neljä ihmistä on kuollut Josie-nimisen trooppisen syklonin pyyhkäistyä Tyynellämerellä sijaitsevan Fidzin saarivaltion ylitse viikonloppuna.


7 viikkoa merellä kysyttiin Airiston Helmen poliisiautoon – sakot kontolleen, Salon Perniöntiellä tulipaloon ja uudelleenrakennus uusi syysmyrsky virkarikoksesta – taustalla

Uutiset