Turistin yhteiskuva nauravan Aviciin kanssa viikkoa ennen kuolemaa leviää ympäri maailmaa - ”Avicii meni melkein shokkiin” iltalehti 17:40 23.04

Omanissa syntymäpäiviään viettäneen Kelly Leen yhteiskuva Aviciin kanssa on levinnyt ympäri maailmaa. Omanissa syntymäpäiviään juhlinut eteläafrikkalainen Kelly Lee huomasi suosikkinsa Aviciin Masqat Hills Resortissa Omanissa toissa viikolla. - Sanoin ystävälleni, että et usko tätä, mutta luulen, että tuo tuolla on Avicii, Kelly kertoo Aftonbladetille.


Saara Aallon Monsters-biisin tekijä kommentoi viisukohua: ”Tämä ei todellakaan ole ok” iltalehti 18:18 16.04

Maanantaina uutisoitiin, että Suomea Euroviisuissa edustavan Saara Aallon biisintekijät eivät pääse Ylen kustantamina Lissaboniin. Nyt Linnea Deb on julkaissut pitkän kannanoton aiheeseen Facebookissa. Saara Aallon Monsters-viisun takaa löytyy ruotsalaispariskunta Linnea ja Joy Deb. Tänään julkisuuteen levisi tieto siitä, ettei pariskunta pääsisi viisumatkalle mukaan Saaran kanssa. Linnea Deb kertoi Aftonbladetille tilanteen tuntuvan todella pahalta. Hän koki, ettei Yle arvosta biisintekijöitä, ja sanoi yhteistyön loppuvan tähän.


Ylellä ei ole varaa lennättää Saara Aallon biisintekijöitä viisuihin – hittinikkari Aftonbladetille: ”Emme enää työskentele Ylen kanssa” iltasanomat 10:00 16.04

Saara Aallon Monsters -kappaleen tekijää Linnea Debiä ei nähdä Lissabonissa, sillä Yle ei ole suostunut maksamaan viisukonkarin lentoja ja majoitusta.


Useita ihmisiä jäänyt moottorikelkan alle Ruotsissa iltalehti 15:29 05.04

Poliisi, ambulanssi ja tunturipelastajat ovat matkalla onnettomuusalueelle lähellä Lofsdalenia Ruotsissa. - Saamiemme tietojen mukaan moottorikelkka on ajanut usean ihmisen päälle, poliisin johtokeskuksen Marie Andersson sanoi Aftonbladetille. Poliisi sai hälytyksen 13.29 Ruotsin aikaa.


Neljä kuoli trooppisen hirmumyrskyn kourissa Fidzillä - Hilma, 19, Aftonbladetille: ”Painajaismainen kokemus” iltasanomat 13:34 02.04

Neljä ihmistä on kuollut Josie-nimisen trooppisen syklonin pyyhkäistyä Tyynellämerellä sijaitsevan Fidzin saarivaltion ylitse viikonloppuna.


37 maolaississiä Länsi-Intiassa aika uudelle lähestymistavalle” Carlo Eremenko voi edustaa erouhkauksesta ”Meistä olisi huomio SOK vetää iäkkään miehen Otto-automaattikäynnin ihmenousu kuivui ihmenousua, nousi Kärpät nousi neljän nurin toisen erän on vakava piti tiedotustilaisuuden Tolvanen viihtyy Turusen loikkausta Vihaviestejä ja ihmisten – ”Olen jo ”kohtaa vakavat seuraukset”

Uutiset