Tänään tv:ssä: Ronja Salmi haastaa kristillisen tukiryhmän: ”Miksi halutaan kannustaa siihen, että lapsi tulisi äidiksi?”

iltalehti 11:33 21.04

Illan Mitä mietit, Ronja Salmi? -ohjelmassa pureudutaan abortin anatomiaan. Suomessa on saanut lain mukaan tehdä abortin 50 vuoden ajan. Abortteja tehdään nykyään vähemmän kuin koskaan. Kuitenkin raskauden keskeytyksen kokee lähes 25 ihmistä päivässä. Ronja Salmi selvittää ohjelmassaan abortin kulun aina terveyskeskuksen ajanvaraamisesta lääkkeellisen raskaudenkeskeytyksen tekemiseen. Hän tapaa naisia, jotka ovat päätyneet tekemään abortin. 27-vuotias Alma teki abortin kolme vuotta sitten ja hän kokee tehneensä oikean ratkaisun. Abortin jälkeen Alma kuitenkin sairastui masennukseen. Hän otaksuu, että kehon hormonaaliset muutokset laukaisivat taudin.


Mistä maailma puhuu -podcast: Miksi Italiassa tehdään niin vähän abortteja?

yle 09:52 18.03

Joissain Etelä-Italian maakunnissa lähes kaikki lääkärit kieltäytyvät abortin tekemisestä, Ylen Italian-toimittaja Jenna Vehviläinen kertoo.


Trump puhui abortinvastaisessa mielenosoituksessa Washingtonissa

iltasanomat 00:33 25.01

Samaan aikaan kun senaatissa käsiteltiin virkarikossyytteitä presidentti Donald Trumpia vastaan osallistui hän vain muutaman korttelin päässä abortinvastaiseen mielenosoitukseen.


Trump puhuu abortinvastaisessa mielenosoituksessa Washingtonissa – suora lähetys juuri nyt

iltasanomat 19:38 24.01

Samaan aikaan kun senaatissa käsitellään virkarikossyytteitä presidentti Donald Trumpia vastaan osallistuu hän vain muutaman korttelin päässä abortinvastaiseen mielenosoitukseen.


Mies raiskasi naisen, joka tuli raskaaksi

iltasanomat 15:16 09.01

Uhri joutui tekemään abortin.


TIS-Vilma julkaisi hehkeän raskauskuvan itsestään – kertoo saaneensa rajua palautetta: "Voin maksaa sun abortin"

mtv 13:04 29.12

Temptation Island Suomi -sarjan kaunotar odottaa ensimmäistä lastaan.


Raskaana oleva TIS-Vilma saa karmivaa vihapostia: ”Voin maksaa sun abortin”

iltalehti 10:01 27.12

Temptation Island Suomesta tutuksi tullut Vilma kertoo Instagramissaan ja blogissaan järkyttävistä viesteistä, joita hän on raskausuutisensa jälkeen saanut. Temptation Island Suomesta tuttu pari, Vilma ja Juuso, kertoivat joulun Iltalehdessä vauvanodotuksestaan. Vilma julkisti raskautensa myös sosiaalisessa mediassa jouluna. Vaikka kyse on iloisesta asiasta, Vilma on saanut myös negatiivista palautetta. Siitä hän kertoo Instagramissaan:


Kymmenettuhannet osallistuivat abortin vastaiseen mielenosoitukseen Slovakiassa

iltasanomat 02:28 23.09

Tuoreen mielipidemittauksen mukaan vain vajaa 12 prosenttia kansasta haluaa tiukentaa aborttilainsäädäntöä.


Hot topics