Lomalle Thaimaahan? Älä rahoita norsujen kiduttamista stara 08:40 17.06

Lukemattomat suomalaiset käyvät vuosittain nauttimassa lomailusta Aasian maissa. Erityisesti Thaimaa


Viihdelehti Stara.fi stara 08:40 17.06

Lukemattomat suomalaiset käyvät vuosittain nauttimassa lomailusta Aasian maissa. Erityisesti Thaimaa


60-kiloinen koira puri kolmea naista Vihdissä, järsi myös hihnat poikki - hovioikeus ei määrännyt lopetettavaksi iltalehti 21:18 28.05

Turun hovioikeus on kumonnut Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden päätöksen, jolla käräjäoikeus oli määrännyt vihtiläisen miehen kaukaasianpaimenkoiran lopetettavaksi. Turun hovioikeuden mukaan eläimen määrääminen lopetettavaksi ei ole rangaistus. Se on turvaamistoimi, jolla ehkäistään vaarallisia eläimiä vahingoittamista ihmisiä. Hovioikeus toteaa kyseisen koiran olevan suurikokoinen ja voimakas. Tällaisen koiran vartiointi edellyttää erityistä huolellisuutta.


5 asiaa, joita ei ehkä kannata kertoa työntekijöille iltalehti 10:35 26.05

Yhdysvaltalainen työelämäasiantuntija on sitä mieltä, ettei omista poliittisista tavoitteista tai urapyrkimyksistä kannata kertoa työntekijöille, koska se laittaisi heidät hankalaan asemaan. Työelämän asiantuntija listaa asioita, joita esimiehen ei kannata kertoa työntekijöille. Monet niistä perustuvat luottamuksellisuuteen.


Yrittäjäasiantuntija: Sote-kriitikoiden kannattaisi miettiä, mitä lakiesityksen kaatumisesta seuraisi - ”Kuntakentällä alkaisi kilpajuoksu, jossa voittajina ovat suuret terveysjätit” iltalehti 19:51 20.05

Sote- ja maakuntauudistuksen päätöksenteko lähestyy ja kritiikki kasvaa, mutta pk-yrittäjät puolustavat sitkeästi hallituksen sote-esitystä. Sote-päätöksenteon hetken lähestyessä myös kritiikki kasvaa, viimeksi eilen pääkaupunkiseudun kaupungit julkaisivat yhteislausuman, jonka mukaan sote- ja maakuntauudistusta ei pidä hyväksyä. Myös eduskunnassa oppositiopuolueet vastustavat kovaan ääneen hallituksen ajamaa sotea. Sen sijaan pk-yrittäjien etua ajava Suomen Yrittäjät puolustaa hallituksen sote- ja maakuntauudistusta sitkeästi - syitä löytyy useita.


Rahamies maalissa – Leijonien vastustajalle maksetaan "ihan mahdotonta palkkaa" MTV 16:39 05.05

Osa Aasian liigan joukkueista on miljonäärien leikkikaluja, luonnehtii Ari-Pekka Siekkinen. Sarjan ylivoimaisesti parhaiten palkattu pelaaja on Etelä-Korean maajoukkuevahti Matthew Dalton.


Maalivahtilegenda Siekkinen avaa: nämä kolme asiaa sinun tulee tietää Etelä-Korean kiekosta MTV 12:50 05.05

Leijonien MM-kisojen avausvastustaja Etelä-Korean joukkue koostuu lähes täysin Aasian liigaa pelaavista pelaajista. Samaa sarjaa pelaavan japanilaisjoukkue Nikko Ice Bucksin valmentaja Ari-Pekka Siekkinen tuntee hyvin Korean pelaajat.


CNBC: Kiina asensi ohjuksia Etelä-Kiinan merelle iltalehti 09:47 03.05

Kiina on vienyt ohjuksiaan saarille, joita myös Vietnam ja Taiwan pitävät ominaan. Kiina on asentanut ilmatorjuntaohjuksia ja risteilyohjuksia kolmeen paikkaan Etelä-Kiinan merellä, kertoo amerikkalainen yhdysvaltalaisiin tiedustelulähteisiin vedoten. Kanavan mukaan ohjukset on viety Spratlysaarille, joita useat muutkin Aasian maat kuten Vietnam ja Taiwan pitävät ominaan. Kiinan viranomaiset eivät ole vahvistaneet CNBC:n tietoja. Kanavan mukaan ohjukset on asennettu viimeisen 30 päivän sisällä. Kyseessä olisi ensimmäinen kerta, kun Kiina vie kiistellyille saarille ohjuksia.


Maailman sotilasmenot kääntyivät jälleen nousuun Aasian maiden siivittäminä MTV 06:36 02.05

Maailman yhteenlasketut sotilasmenot kääntyivät viime vuonna jälleen nousuun Aasian maiden siivittäminä, käy ilmi rauhantutkimusinstituutti Siprin selvityksestä.


Perhettä odotti olohuoneessa yllätys – iso varaani tuli kuokkimaan stara 18:00 29.04

Aasian maissa erilaiset liskot ja varaanit ovat melko arkipäiväinen näky


Vielä on koittava aika, kun kiekkoaurinko nousee nousevan auringon maassa jatkoaika.com 13:07 26.04

Japanilainen jääkiekko oli vuosituhannen vaihteessa jokakeväinen näky päätason MM-kisoissa. Japani pääsi Aasian kiintiön kautta mukaan vuosina 1998-2004, ja oli tuohon aikaan Aasian paras jääkiekkomaa. Kun kiintiö poistui, ei Japani enää paikkaansa päätasolla onnistunut säilyttämään.


Koira skootterin kyydissä kypärä päässä – istui kuin ihmismatkustaja stara 17:00 25.04

Aasian maissa on totuttu näkemään sekavia tilanteita liikenteessä, kun teillä


Helsinki pyörii veikkauksissa Kim Jong-unin ja Trumpin tapaamispaikaksi – saapuisiko diktaattori junalla halki Aasian? iltasanomat 07:01 20.04

Asiantuntija: Tapaamispaikka ei ole historiallisen tapaamisen visaisin kysymys.


New Yorkin ex-pormestari liittyi Trumpin lakitiimiin - presidentillä edessään lukuisia haasteita iltalehti 03:04 20.04

Trumpin asianajaja Jay Sekulow tiedotti tiistaina, että entinen New Yorkin pormestari Rudy Giuliani on liittynyt presidentin henkilökohtaiseen lakitiimiin. Rudy Giuliani toimi New Yorkin pormestarina 1994-2001. Hän on presidentti Donald Trumpin pitkäaikainen ystävä. Lisäksi tiimiin liittyivät Jane Serene Raskin ja Marty Raskin, joiden erikoisalaa ovat niin sanotut valkokaulusrikokset. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta tänä vuonna, kun Trumpin henkilökohtainen lakitiimi on kokenut kokoonpanomuutoksia. Ryhmää aiemmin luotsannut pääasianajaja John Dowd erosi tehtävistään 22. maaliskuuta. Lehtitietojen mukaan syynä olivat Dowdin ja Trumpin erimielisyydet siitä, kuinka paljon presidentin pitäisi tehdä yhteistyötä erikoissyyttäjä Robert Muellerin johtaman Venäjä-tutkinnan kanssa. Sen jälkeen Valkoisella talolla on ollut vaikeuksia löytää ryhmään uusia jäseniä.


Silta kuin tosielämän Amazing Racesta – moni putoaa veteen! stara 22:00 14.04

Verkossa on nähty monia esimerkkejä siitä, että toisinaan Aasian maissa


Tältä näyttää jätteiden tuhoamilla suosikkirannoilla – Kaakkois-Aasian maissa suljetaan jo rantoja turisteilta iltasanomat 15:14 06.04

Merien saastuminen jätteistä ja muoviroskista on johtanut suomalaisillekin tuttujen lomarantojen sulkemiseen.


Muovijäte saastutti lomaparatiisin rannat – Boracayn saari suljetaan stara 09:30 06.04

Boracayn saari on kuulunut Kaakkois-Aasian rakastetuimpiin matkakohteisiin. Nyt Filippiinit ovat


Suomeen kohdistuu koulutusmatkailubuumi: Erityisesti Aasiasta halutaan tulla oppimaan, miten meillä opitaan iltalehti 12:41 04.04

Erityisesti Aasian maista halutaan tulla tutustumaan suomalaiseen koulutukseen. Nyt on syntymässä aivan uudenlainen matkailun muoto. Suomalainen koulutusjärjestelmä tunnetaan maailmalla nykyaikaisista opetussuunnitelmista ja erinomaisista oppimistuloksista. Menestys on tuonut Suomeen uuden, kansainvälisen matkailijatyypin: Suomen koulutusjärjestelmästä kiinnostuneet matkailijat. Koulutusjärjestelmiä uudistetaan parhaillaan monessa maassa ja digitaalisuus muuttaa oppimista kaikkialla. Koska Suomessa tehdään koulutusta toisin kuin muualla, meiltä halutaan oppia.


Jopa puolet tämänpäiväisistä Euroopan lennoista saattaa myöhästyä tietokonevian takia iltalehti 17:35 03.04

Finavian mukaan kotimaan sisäiset lennot sekä Suomen ja Aasian väliset lennot sujuvat normaaliin tapaan. Jopa puolet tämänpäiväisistä lennoista saattaa myöhästyä tietokonevian takia. Myöhästyneiden lentojen määrä on noin 15 000. Asiasta kertoo Eurooppalainen lennonjohtokeskus Eurocontrol. Vikaa korjataan parhaillaan. Finavia kertoo verkkosivuillaan, että kotimaan sisäiset lennot sekä Suomen ja Aasian väliset lennot sujuvat normaaliin tapaan.


Färsaarten laskeutui moottori Lotta Lepistö ”Olen pääsivät vapaaksi sukulaiset tyrmistyivät Suomeen ”Voi useampikin YK-järjestö 68 miljoonaa – kemikaaleilla puhdistettu ”Äidin poismeno

Uutiset