Rikosepäilty Jori Lehterä poissa Philadelphian kokoonpanosta MTV 18:08 27.09

Huumerikosepäilty Jori Lehterä ei ole jääkiekon NHL-seura Philadelphia Flyersin julkistamassa aamujäiden kokoonpanossa.


Lauri Marjamäki täynnä itseluottamusta illan trilleriin: ”Onneksi en ole Sveitsin valmentaja” iltalehti 15:23 17.05

Lauri Marjamäki johtaa Leijonat Sveitsin kimppuun kello 21.15 Suomen aikaa alkavassa MM-puolivälierässä. Aamujäiden jälkeen median haastatteluringistä esitettiin Marjamäelle kysymys, mihin iskisit Leijonien pelissä, jos olisit Sveitsin valmentaja. - Onneksi en ole, hän sanoi merkityksellisesti.


Miro Heiskanen ottaa rennosti pelipäivänä – "Muutamalla äijällä on pleikkari, mutta minä en ainakaan pelaa" MTV 14:28 17.05

Miro Heiskanen tunnetaan pelaajana, joka ei turhia stressaile. HIFK-puolustaja oli hyvin rennolla meiningillä myös torstaina Leijonien aamujäiden jälkeen.


Leijonia kehunut Sveitsin NHL-tähti revittiin pois median edestä – pelaaja itsekin hämmentyi MTV 13:18 17.05

Sveitsin NHL-tähtipuolustaja Roman Josi olisi varmasti halunnut jutella enemmänkin suomalaismedian kanssa torstain aamujäiden jälkeen.


Philadelphia Flyersin treeneissä erikoinen tilanne: romuluinen puolustaja jyräsi ykkössentterin telakalle - ”En nähnyt häntä” iltalehti 21:19 17.04

Philadelphia Flyersin aamujäillä nähtiin ikävä tilanne. Flyersiä läheltä seuraava kiekkotoimittaja Dave Isaac kertoo USA Todayn sivuilla, että Radko Gudas jyräsi Sean Couturierin. Phillyn ykkössentteri loukkaantui tilanteessa niin pahasti, että hän tarvitsi apua päästäkseen pois jäältä. - En nähnyt häntä. Hän ei nähnyt minua, Gudas kommentoi tilannetta aamujäiden jälkeen.


kapteeni kerää kehuja kunnianhimoisia suunnitelmia tappelun johtaneen Jamal

Uutiset