Miro Aaltonen kentän tehomies – KHL:n yllätysjoukkue möyhensi SKA:n Pietarissa

iltalehti 20:25 22.09

KHL:n läntistä konferenssia johtaa syksyn yllätysjoukkue. Vitjaz Podolsk on aloittanut kauden upeasti, sillä joukkue on voittanut yhdeksästä pelistään kahdeksan ja hävinnyt vain kerran. Sunnuntaina Vitjaz nappasi ison päänahan kaatamalla mahtiseura SKA:n tämän kotijäällä Pietarissa.


Aalto-yliopiston professori nimitteli yliopistoa kritisoineita opiskelijoita – ”Me-too -kahelit voisivat mennä muualle opiskelemaan”

iltasanomat 16:11 21.09

Yliopiston provostin mukaan yliopistolla on "tarve tarkastella kriittisesti toimintakulttuuria".


Aalto-yliopiston professori nimitti yliopistoa kritisoineita opiskelijoita "kaheleiksi" ja "dissidenteiksi" – kutsuu kommentteja ironiaksi

yle 16:06 21.09

Yliopiston provostin mukaan yliopistolla on "tarve tarkastella kriittisesti toimintakulttuuria"


Saara Aallolta yllättävä avautuminen – tilittää avoimesti pettymystään: "Olen ihan sekaisin juuri nyt"

mtv 08:57 19.09

Saara Aalto vuodattaa pahaa oloaan sosiaalisessa mediassa.


Saara Aallolta poikkeuksellinen someavautuminen pettymyksistä ja turhautumisesta: ”Yritän keksiä, mitä tekisin elämälläni”

iltalehti 07:37 19.09

Laulaja Saara Aalto jakaa elämäänsä someseuraajilleen. Kansainvälisestikin tunnettu laulaja Saara Aalto kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään kokemistaan pettymyksistä. Hän vertaa viikkoa vuoristorata-ajeluun. Hän kertoo, että suurin osa pettymyksistä jää laulajan omaksi tiedoksi. – On vaikea kuulla jatkuvasti ”ei” ja jatkaa itseensä uskomista, laulaja kertoo Instagramissa.


Saara Aalto julkaisi yllättäen suoran tilityksen – avautuu Instagramissa kohtaamistaan jatkuvista pettymyksistä: ”Mitä oikein teen elämälläni?”

iltasanomat 22:14 18.09

Saara Aalto kirjoittaa Instagram-tilillään musiikkimaailman haastavuudesta.


IL-analyysi: Mitä ihmettä Ollille ja Katjalle tapahtui? Ensitreffit alttarilla -kirous iski jälleen – ahdistus uhkaa pilata unelmaparin rakkauden

iltalehti 22:02 17.09

Iltalehden viihdetoimittajat analysoivat Ensitreffit alttarilla -ohjelman häämatkajakson. Ensitreffit alttarilla -parit lähtivät tiistain jaksossa häämatkalle. Katjan ja Ollin matkakohteena toimi Praha, Ville ja Anniina matkasivat Budapestiin ja Heidi ja Oskari Pariisiin. Iltalehden viihdetoimittajat Miia Vatka, Julia Aalto-Setälä ja Sami Koski analysoivat yllä olevalla videolla parien mahdollisuudet rakkauteen häämatkan jälkeen.


Long Play: Aalto-yliopiston muodin koulutuksessa nöyryyttämistä ja haukkumista – Dekaani pyytää nimettöminä esiintyneitä opiskelijoita ottamaan yhteyttä

yle 17:46 17.09

Long Play -julkaisu kertoo Aalto-yliopiston lehtorin, muotisuunnittelija Tuomas Laitisen epäasiallisesta käytöksestä.


Kelan pääjohtajaksi hakee 40 ihmistä – joukossa tanssija ja rahtimies

iltasanomat 17:20 17.09

Nykyinen pääjohtaja Elli Aaltonen jää eläkkeelle ensi vuoden alussa.


Näkökulma: Kuka määrittää kiusaamisen ja huumorin välisen rajan? Huuma-kohu ei laantunut yhdessä yössä

iltalehti 10:33 16.09

Lämminhenkiseksi luonnehdittu Huuma -viihdeohjelma palasi televisioon lauantaina. Poikkeuksellinen tilanne ohjelmassa herätti katsojien huomion, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Julia Aalto-Setälä. Viikonloppuna otsikoihin nousi Huuma-ohjelman paluu ja erityisesti ohjelman Lue huulilta -osio, jossa Jukka Hildén vieraili. Duudsoneista tuttu Hildén läpsäytti alkajaisiksi juontaja Roope Salmista jalkojen väliin ja matki ohjelmaan osallistuneen Unton elekieltä. Lisäksi hän vitsaili miehen mahdollisesta lääkityksestä. Näet klipin täältä. Unto ei ole julkisuuden henkilö. Hildenin käytös ohjelmassa nosti somekohun, johon hän vastasi Twitterissä ihmettelemällä, mitä nykyään voi sanoa, kun kaikki on väärin jonkun mielestä. Mies myös jatkoi vastailemalla, että kyse ei ole kiusaamisesta, vaan hyväntuulisesta vitsailusta.


Kun ihminen kuolee, viimeisenä toimii kuuloaisti: Laura Arpiainen suunnittelee tiloja, joissa on hyvä kuolla

iltasanomat 10:02 14.09

Käyttäjät unohtuvat usein suunnittelussa, sanoo Aalto-yliopiston sosiaali- ja terveysalan rakentamisen professori Laura Arpiainen.


Kylmät väreet tuntuivat Juhamatti Aaltosen iholla – kuittasi maalivahdin huiman esityksen tyylilleen uskollisena: ”Niinhän sen pitääkin tehdä”

iltalehti 22:32 13.09

Juhamatti Aaltonen odotti kauden alkua samalla tavalla kuin nuorena poikana. Kiekkotaikuri Juhamatti Aaltonen on nähnyt pitkällä ja menestyksekkäällä urallaan yhtä sun toista. Joku kyynikko voisi todeta, että Aaltonen on pelannut jo niin kauan, ettei mikään tunnu enää miltään. Mutta. Kuinka väärässä sellainen ihminen voikaan olla.


HIFK koki sysimustan minuutin – mestarisuosikki tyrmättiin kauden avauksessa, Juhamatti Aaltonen iski heti

iltalehti 21:02 13.09

Pelicans ohitti Atte Engrenin kahdesti 38 sekunnin sisällä. SM-liigakausi pyörähti toden teolla käyntiin perjantaina, kun kiekko putosi jäähän kuudella paikkakunnalla. Kierroksen ainoasta nollapelistä vastasivat Pelicans ja Tomi Karhunen. Lahteen siirtynyt torjuja nollasi mestarisuosikkeihin lukeutuvan Helsingin IFK:n. Pelicans vei ottelun maalein 3–0.


HIFK:ta kiusaa ilkeä mörkö – sitten esiin astui Juhamatti Aaltonen

MTV 20:35 13.09

Lahdessa HIFK on luonut melkoisen määrän huippuluokan tekopaikkoja ottelussa Pelicansia vastaan. Perjantai-illan ilkeä mörkö on ollut Tomi Karhunen ja hänen hanskakäsi.


Pekka Mattila ampuu täyslaidallisen pääministeri Rinteen Postin palkkapuheille – Paatero saa kiitosta linjauksistaan

yle 17:22 12.09

Aalto-yliopiston työelämäprofessori on mukana ryhmässä, joka julkaisee lähipäivinä tutkimuksen hyvästä hallinnosta.


"Vaistoihinsa luottava Trump luo tilaisuuksia, jotka jäävät käyttämättä" – Upin Mika Aaltola arvioi presidentin ristiriitaisuutta

yle 20:22 11.09

Ohjelmajohtaja Mika Aaltolan mukaan on syytä varautua uusiin näytöksiin Trumpin valmistautuessa vaalivuoteen.


Kärppien Lasse Kukkonen kuittaa Pelicansin Juhamatti Aaltoselta saamansa ärsyttäjätittelin: ”Yritetään pitää siitä kunniasta kiinni”

iltalehti 19:09 11.09

Lasse Kukkonen on palannut Kärppien kapteeniksi vuoden tauon jälkeen. Pelicans-tähti Juhamatti Aaltonen vastasi Telia TV:n SM-liigakautta ennakoivassa ohjelmassa kysymykseen sarjan ärsyttävimmästä pelaajasta nimeämällä sellaiseksi Lasse Kukkosen. – On kyllä iso kunnia, jos Juhis on niin sanonut, Kukkonen kuittasi liigakauden avaustilaisuudessa Helsingissä keskiviikkona.


Upin uusi johtaja on Mika Aaltola – valinta ratkesi vasta tiukan äänestyksen jälkeen

yle 17:28 11.09

Instituutin hallituksessa on viime kuukausina väännetty nimityksestä.


Tokioon iski hirmumyrskyn jälkeen helleaalto – laajat sähkökatkot pahentavat tukaluutta

yle 09:54 11.09

Sähköt ovat edelleen poikki noin puolesta miljoonasta kodista.


farmijoukkueeseen – Itä-Saksan juhlittu

Hot topics