Kalifornian maastopaloissa ainakin kolme kuollutta – tilanteen odotetaan pahenevan MTV 07:06 28.07

Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltiossa riehuu useita maastopaloja. Uutistoimisto AP:n mukaan paloissa on kuollut ainakin kolme ihmistä.


Räjähdys Yhdysvaltain suurlähetystön edessä Pekingissä – ihmisiä loukkaantunut MTV 09:25 26.07

Kiinassa Pekingissä on sattunut räjähdys Yhdysvaltain Kiinan-suurlähetystön lähellä. Uutistoimisto AP:n mukaan räjähdyksessä on loukkaantunut ihmisiä.


AP: NHL-seuran johtohahmo pidätettiin – epäillään ahdistelusta MTV 18:58 01.06

Yhdysvaltalaisen uutistoimiston AP:n mukaan NHL-seura Ottawa Senatorsin apulaistoimitusjohtaja Randy Lee on pidätetty Buffalossa. Lee’tä epäillään ahdistelusta.


Pohjois-Korean ydinkoealue on purettu ”valtavalla räjäytyksellä” – ”Puusta tehty tarkkailukoppikin meni aivan päreiksi” iltasanomat 13:59 24.05

AP:n ja Sky Newsin mukaan Pohjois-Koreassa sijaitseva Punggye-rin ydinkoealue on saatu purettua.


Mediat: Pohjois-Korean ydinkoealue on purettu iltasanomat 13:59 24.05

AP:n ja Sky Newsin mukaan Pohjois-Koreassa sijaitseva Punggye-rin ydinkoealue on saatu purettua.


Puukkohyökkäystä Pariisissa tutkitaan terroritekona - yksi kuollut, neljä haavoittunut, poliisi ampui hyökkääjän iltalehti 07:44 13.05

Uutistoimisto AP:n mukaan terroristijärjestö Isis on ottanut iskun nimiinsä. Isis ottaa iskun nimiinsä. CNN-raportti. Veitsimies hyökkäsi ohikulkijoiden kimppuun Pariisin keskustassa lähellä oopperataloa lauantaina.


Pohjois-Korea purkaa ydinkoealueensa - järjestää ”seremonian” toukokuun lopulla iltalehti 16:48 12.05

Uutistoimisto AP:n mukaan Pohjois-Korea on ilmoittanut purkavansa ydinkoealueensa. Pohjois-Korean ulkoministeriö ilmoitti lauantaina, että testausalueen rakennukset puretaan ja tunnelit räjäytetään. "Purkamisseremonia" tapahtuu AP:n mukaan 23.-25. toukokuuta.


Syyrian palkkasotureista kirjoittanut venäläistoimittaja kuoli pudottuaan parvekkeelta iltalehti 22:25 15.04

Syyriassa kuolleista venäläisistä palkkasotureista kirjoittanut toimittaja on kuollut. Kuoleman syy on epäselvä, kertoo AP. Syyriassa kuolleista venäläisistä palkkasotureista kirjoittanut venäläistoimittaja on kuollut, kertoo AP. Uutismedia Novy Den kertoo, että heidän toimittajansa Maxim Brodin on kuollut sairaalassa sunnuntaina. Hänen kerrotaan pudonneen parvekkeeltaan viidennestä kerroksesta Jekaterinburgissa. AP:n mukaan kuoleman syy on vielä epäselvä. Venäläiset mediat ovat kertoneet poliisin sanoneen, että toimittajan asunto oli lukittu sisältäpäin.


Yleisurheilun olympiavoittaja kärysi dopingista iltalehti 15:50 11.04

Miesten moukarin olympiakultaa Lontoossa 2012 voittanut Unkarin Krisztian Pars on kärynnyt dopingista, kertoo uutistoimisto AP. Pars on saanut kilpailukiellon, joka ulottuu ensi vuoden heinäkuuhun saakka. Alkava yleisurheilukausi jää siis kokonaan väliin. Unkarilaisheittäjä antoi positiivisen näytteen kotikaupungissaan 13. tammikuuta. AP:n mukaan näyte sisälsi kiellettyä ainetta, joka ei kuitenkaan paranna suorituskykyä. Aineen laatua ei ole tarkennettu. Kiellettyihin ja suorituskykyä parantamattomiin aineisiin lukeutuvat esimerkiksi useat huumausaineet, jotka on kielletty urheiluhengen vastaisina.


Rasmus Ristolaisen joukkuekaveri avautui poikkeuksellisella tavalla: ”Meille häviäminen on ok” iltalehti 07:48 10.04

Buffalo Sabresin Ryan O'Reilly ei pystynyt peittelemään masennustaan, kun joukkue jäi koko NHL:n viimeiseksi. Tähtisentterin mukaan joukkueen ajatusmaailmaan on iskostunut se, että "häviäminen on ihan ok". - Se on päässyt kaikkien meidän peliin. Ja kyllä, se on pettymys. Se on surullista, O'Reilly sanoo suoraan AP:n mukaan.


Hai hyökkäsi suppailevan miehen kimppuun Havaijilla - haukkasi kädestä ja jalasta iltalehti 17:05 02.04

Ranta, jolla on onnettomuus tapahtui, on suljettu. 25-vuotias mies loukkaantui vakavasti, kun hai hyökkäsi hänen kimppuunsa lauantaina Havaijillla turistien suosimalla Kukio Beachilla. Uutistoimisto AP:n mukaan mies oli aamupäivällä sup-lautailemassa isänsä kanssa lähellä rantaa, kun hai yhtäkkiä tarttui häneen kiinni. Hai puri miestä oikeaan käteen ja jalkaan. Mies kuljetettiin rannalta helikopterilla paikalliseen sairaalaan. Hänen tämänhetkisestä tilastaan ei ole tietoa.


Pahamaineisen ”Beatles”-nelikon jäsenet eivät kadu Isisiin kuulumista – vähättelivät julmuuksia AP:n haastattelussa iltasanomat 20:37 31.03

Tammikuussa Syyriassa kiinni jääneet lontoolaiset Alexanda Kotey ja El Shafee Elsheikh eivät usko saavansa reilua oikeudenkäyntiä.


Kaksi lentokonetta törmäsi toisiinsa lentokentällä Israelissa iltalehti 16:49 28.03

Törmäyksen syytä ei vielä tiedetä. Videolla näkyvät törmäyksen aiheuttamat vauriot. Kahden lentokoneen peräpäät törmäsivät toisiinsa Ben Gurionin kansainvälisellä lentoasemalla Israelissa keskiviikkona. Uutistoimisto AP:n mukaan törmäyksessä ei loukkaantunut kukaan, mutta kumpikin lentokone sai vaurioita.


AP: Poptähti Princen kuolemansyyksi varmistui fentanyylin yliannostus iltalehti 00:24 28.03

Prince Rogers Nelson menehtyi vajaa vuosi sitten. Hän oli kuollessaan 57-vuotias. CNN:n julkaisema päiväämätön video Princestä esiitymässä. Uutistoimisto AP:n haltuunsa saama toksikologinen raportti pop-tähti Princen kuolemansyytutkimuksesta osoittaa pitävästi, että hän menehtyi fentanyylin yliannostukseen.


Kuvat ja video: Kauppakeskus roihahti liekkeihin Venäjällä – Yli 50 kuollut, useita kateissa, uhreista suuri osa lapsia MTV 07:35 26.03

Venäjällä Siperiassa syttyneessä kauppakeskuksen tulipalossa on kuollut ainakin 53 ihmistä ja ainakin 12 ihmistä on yhä kateissa, kertoo Venäjän valtiollinen uutistoimisto AP:n mukaan.


Kuvat ja video: Kauppakeskus roihahti liekkeihin Venäjällä – 48 kuollut, useita kateissa, uhreista suuri osa lapsia MTV 07:35 26.03

Venäjällä Siperiassa syttyneessä kauppakeskuksen tulipalossa on kuollut ainakin 48 ihmistä ja ainakin 16 ihmistä on yhä kateissa, kertoo Venäjän valtiollinen uutistoimisto AP:n mukaan.


kokeilu jatkuu ensi lyödä koko oikeuteen – kuka puukon ja – ”Mutta

Uutiset