Auto ajoi neljän päälle New Yorkissa - yksi kuollut iltalehti 14:25 03.12

Poliisin mukaan kyse ei ole terrori-iskusta. Poliisi etsii autoilijaa, joka ajoi päin neljää ihmistä New York Cityssä sunnuntaina. Yksi uhreista on kuollut, kolme vakavasti loukkaantunut, kertoo uutistoimisto AP. AP:n saamien poliisitietojen mukaan auton kuljettaja ajoi ihmisiä päin Queensin kaupunginosassa noin kello 4.45 aamulla paikallista aikaa.


Oppositiojohtaja Navalnyin kampanjapäällikkö joutuu vankilaan iltalehti 17:31 01.12

Venäjän oppositiojohtajan, presidentiksi halajava Aleksei Navalnyin kampanjapäällikkö Leonid Volkov pidätettiin perjantaina Nizhny Novgorodissa Venäjällä. Uutistoimisto AP:n mukaan kampanjapäällikköä syytetään kampanjointia koskevien lakien rikkomisesta, ja hän joutuu vankilaan noin kuukaudeksi. Navalnyin mukaan Volkovin vankilatuomio vaarantaa pahasti hänen kampanjointiaan.


BBC: Somalian pommi-iskussa kuollut yli 200 ihmistä iltalehti 07:17 16.10

Presidentti syyttää iskusta al-Shabaab-terroristijärjestöä Somalian lauantaisessa pommi-iskussa on poliisin mukaan kuollut ainakin 230 ihmistä, uutisoi BBC. Lisäksi satoja on haavoittunut. Uutistoimisto AP:n mukaan Somalian hallitus on puolestaan kertonut, että kuolonuhreja on ainakin reilut 270 ja haavoittuneita noin 300. Rekkaan pakatut pommit räjähtivät lauantaina Safari-hotellin sisäänkäynnin tuntumassa maan pääkaupungissa Mogadishussa. Hotelli romahti räjähdyksen voimasta, mikä aiheutti tuhoa myös hotellin ympärillä.


Uutiset