Näin Usain Bolt aloitti jalkapallotreenit ammattilaisjoukkueessa – vihjeitä sopimuksesta? "Olisi upeaa, jos hän saisi siirrettyä sitä pelaajiimme" MTV 16:51 21.08

Pikajuoksulegenda Usain Bolt aloitti tiistaina 32-vuotissyntymäpäivänään jalkapalloharjoitukset Australian pääsarjajoukkuejoukkue Central Coast Marinersin kanssa. Bolt säväytti vähemmän yllättäen juoksuosuuksilla, mutta syöttöharjoitteissa jamaikalaisella ilmeni Australian yleisradioyhtiö ABC:n mukaan hienoisia vaikeuksia.


Miljardööri julistautui uuden ”avaruusvaltion” Asgardian johtajaksi – järjesti erikoisen seremonian hulppeassa palatsissa iltasanomat 04:42 27.06

ABC:n mukaan Igor Ashurbeyli vannoo, että hänen suunnitelmastaan tulee totta 25 vuoden sisällä.


Venäläismiljardööri julistautui uuden ”avaruusvaltion” Asgardian johtajaksi – järjesti erikoisen seremonian hulppeassa palatsissa iltasanomat 04:42 27.06

ABC:n mukaan Igor Ashurbeyli vannoo, että hänen suunnitelmastaan tulee totta 25 vuoden sisällä.


Sotkamon ABC:n polttoainekatastrofin syy selviämässä: "Logistisessa ketjussa on monta tekijää" MTV 21:20 26.06

Viikko sitten Sotkamon ABC-automaattiasemalla täytettiin polttoainesäiliöitä Oulusta tulleen säiliöauton tuomisilla. Jossakin kuitenkin tapahtui virhe, joka sekoitti dieselit ja bensiinit. Polttoaineet päätyivät toistensa säiliöihin.


Polttoainetta tielle rekan tankista Forssassa – haittaa liikennettä Kakkostiellä MTV 16:55 05.06

Forssassa Kakkostiellä siivotaan parhaillaan tielle vuotanutta polttoainetta. Vuoto havaittiin paikallisen ABC:n kohdalla ja polttoaine on peräisin rekan tankista, kertoo Kanta-Hämeen pelastuslaitos. Torjuntatyöt ovat käynnissä.


Katso video: Poliisi ampui hirven keskellä aamuruuhkaa Hyvinkäällä iltalehti 13:52 30.05

Poliisi joutui ampumaan hirven keskiviikkoaamuna Hyvinkäällä. Iltalehden lukija kuvasi videon kello seitsemän jälkeen keskiviikkoaamuna, kun hän oli ajamassa etelään päin Hyvinkäältä. Videolla näkyy, kuinka poliisi ampuu hirven pistoolin näköisellä aseella. Lukijan arvion mukaan eläin oli loukkaantunut. Tapahtumapaikka on noin kilometrin päässä Hyvinkään ABC:n rampilta.


104-vuotias australialaismies matkusti Sveitsiin kuolemaan - puhuu tänään vielä medialle ennen kuolemaansa iltalehti 17:54 09.05

Miehen mukaan hän ei halunnut matkustaa, mutta Australian laki ei sallinut hänelle eutanasiaa kotimaassaan. 104-vuotias australialainen kasvitieteilijä David Goodall matkusti Sveitsiin kuolemaan, koska häntä kiellettiin etsimästä apua avustettuun itsemurhaan Australiassa. - En halua mennä Sveitsiin, sanoi Goodall ABC:n haastattelussa viikko sitten ennen viimeistä matkaansa. Hän kuitenkin koki olevansa pakotettu reissuun, koska Australian lakijärjestelmä ei salli hänen tehdä eutanasiaa kotimaassaan.


30-vuotias mies kateissa Mäntyharjulla - etsittiin koko yö tuloksetta iltalehti 08:06 28.04

Poliisi sai perjantaina kello 20.30 ilmoituksen Mäntyharjun Käävänkylästä kadonneesta 30-vuotiaasta miehestä. Viimeinen näköhavainto polkupyörällä liikkuneesta miehestä tehtiin noin kello 15.00 Tuohikotin ABC:n pohjoispuolella Mikkelintiellä. Itä-Suomen ja Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen partiot, vapaaehtoinen pelastuspalvelu ja Rajavartiolaitoksen helikopteri etsivät miestä yön ajan Tuohikotin ja Käävänkylän alueella, mutta kadonnutta ei aamuun mennessä löydetty. Etsintöjä jatketaan lauantaiaamuna.


Kolme kuollut ja useita loukkaantunut ampumisessa Nashvillessa - ampuja oli lähes alasti iltalehti 14:30 22.04

Poliisi etsii yhä epäiltyä ampujaa, joka hyökkäsi aamuyöllä vohveliravintolaan Yhdysvalloissa Nashvillessa. Kolme ihmistä on kuollut ja useita on loukkaantunut ampumavälikohtauksessa vohveliravintolassa Yhdysvalloissa Nashvillessa. Ampuminen alkoi noin kello 3.30 sunnuntaiaamuna paikallista aikaa. ABC:n mukaan Nashvillen poliisi on kertonut kolmen ihmisen kuolleen ja neljän ihmisen loukkaantuneen ampumavälikohtauksessa.


Trumpin haastanut pornotähti: ”Minua ei enää kiusata” - julkaisi piirroskuvan uhkailijamiehestä iltalehti 20:10 17.04

Stormy Daniels sanoo olevansa kyllästynyt uhkailuun ja pelotteluun. Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin oikeuteen haastanut aikuisviihdetähti Stormy Daniels sanoi tiistaina ABC-kanavan haastattelussa olevansa kyllästynyt uhkailuun. - Olen kyllästynyt minuun kohdistuvaan uhkailuun, pelotteluun ja siihen, että te sanotte pilaavanne elämäni ja vievänne kaikki rahani ja kotitaloni, Daniels sanoi ABC:n The View -ohjelmassa.


Hollywood-hurmuri Richard Gere menee naimisiin 33 vuotta nuoremman Alejandra Silvan kanssa iltalehti 09:58 15.04

Richard Gere aikoo mennä kolmannen kerran naimisiin. 68-vuotias Richard Gere ja Alejandra Silva,35, tapasivat, kun Gere oli vielä naimisissa Carey Lowellin kanssa. Espanjalaisen ABC:n mukaan kolme vuotta yhdessä ollut pari menee naimisiin pienissä häissä viides toukokuuta.


Uutiset