Lähde: Mestarien Liigan finaali siirretään pois Turkista

iltalehti 13:28 30.05

UEFA:n huolena on maan koronavirustilanne. Jalkapallon Mestarien liigan loppuottelulle etsitään uusi isäntä, uutisoi New York Times. Koronavirus on siirtänyt Istanbulissa Turkissa pelattavaa finaaliottelun alkuperäisestä ajankohdastaan toukokuun lopulta elokuulle, mutta lisäajan aikana ottelulle kartoitetaan myös uutta pelipaikkaa.


Hongkongin viimeinen brittikuvernööri Reutersille: Kiinan presidentti Xin motiivina on huoli kommunistisen puolueen asemasta

yle 11:14 30.05

Trump: Hongkongin erityisasemaa esimerkiksi kaupassa aletaan purkaa. Kiinan mukaan USA:n toimet on "tuomittu epäonnistumaan".


NBA:n suunnitelmista tihkuu uuttaa tietoa – pelit jatkuisivat myöhään kesällä

MTV 09:56 30.05

Koripallon NBA:n komissaari Adam Silver kertoi perjantaina joukkueiden omistajille, että sarja pyrkii jatkumaan 31. heinäkuuta.


Trump kertoi USA:n katkaisseen suhteet Maailman terveysjärjestöön ja arvosteli taas Kiinaa

yle 22:22 29.05

Trumpin mukaan Kiina painosti WHO:ta johtamaan maailmaa harhaan koronakriisissä.


Lucy Hale testasi lemmikkinsä kärsivällisyyttä – suloinen lopputulos videolla

stara 22:20 29.05

Yhdysvaltalainen näyttelijä Lucy Hale tuli monille tunnetuksi hänen roolistaan Valehtelevat


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:20 29.05

Yhdysvaltalainen näyttelijä Lucy Hale tuli monille tunnetuksi hänen roolistaan Valehtelevat


Kommentti: Suomalaispelaajien joukkuekaveri sanoi ääneen vaietun totuuden – Italian Serie A:n päättäjät unohtivat moraalin ja kumarsivat rahalle

yle 11:51 29.05

Päätöstä sarjakauden jatkosta määritti luonnollisesti tuttu kolmen t:n lista: terveys, turvallisuus ja talous. Vaikka toisin on väitetty, kolmas kohta painoi vaakakupissa eniten, kirjoittaa Mitri Pakkanen.


USA:n kiekkopomo tutkinnan kohteena – taustalla seksuaalista hyväksikäyttöä

iltalehti 19:27 28.05

USA Hockeyn puheenjohtajan toimet päätyivät tutkinnan kohteeksi, kertoo The Athletic. USA Hockeyn puheenjohtajan Jim Smithin toimet seksuaalista hyväksikäyttöä koskevassa tapahtumasarjassa ovat päätyneet USA:n SafeSportin tutkintaan. Asiasta kertoo The Athletic -verkkojulkaisu. Smith toimi useissa eri tehtävissä Illinoisin Amateur Hockey Associationissa (AHAI) ja oli AHAI:n puheenjohtaja 1985–88, kun juniorivalmentaja Tom Adrahtasin väitettiin käyttäneen lukuisia Chicagon alueen junioripelaajia seksuaalisesti hyväkseen.


Arsenal irtisanoi autistisen valmentajan – sai muhkeat sakot

iltalehti 10:01 28.05

Erottaminen tapahtui jo vuonna 2014, mutta FA antoi tuomionsa tällä viikolla. Lontoon suurseura Arsenal on saanut 50 000 punnan eli reilun 55 000 euron sakot, kun seuran naisjoukkue irtisanoi autistisen juniorivalmentajan Englannin jalkapalloliiton FA:n sääntöjen vastaisella tavalla. Seura kielsi syyllistyneensä irtisanomisessa laittomuuksiin, mutta ulkopuolinen tutkijataho totesi Arsenalin kohdelleen valmentajaa ”huonommalla tavalla kuin miten he olisivat kohdelleet häntä, jos hänellä ei olisi kyseistä kehityshäiriötä.”


Punatähtiset Suhoi Su-35 -hävittäjät tulivat aivan USA:n laivaston koneen siivelle – katso video

iltasanomat 09:45 28.05

Kaksi Venäjän asevoimien Suhoi Su-35 -hävittäjää lensi tiistaina aivan USA:n laivaston P-8A-tiedustelukoneen viereen Välimerellä. Video näyttää, että koneet olivat todella lähellä toisiaan. Yhdysvaltojen 6. laivasto ei pitänyt kohtaamista turvallisena eikä ammattimaisena.


Painoa 148 kiloa, mittaa 200 senttiä, kenkä 51,5 – tämän takia 16-vuotias porilaispoika on saanut USA:n huippuyliopistot peräänsä

iltasanomat 07:00 28.05

Jenkkifutiksen porilainen huippulupaus kertoo suunnitelmistaan uudessa Urheilulehdessä.


Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo: Hongkong ei ole enää autonominen

yle 21:08 27.05

Erityishallintoalue saattaa menettää USA:n myöntämät edut kaupankäynnissä.


Korona jakaa Yhdysvallat tavalla, joka nolottaa jopa ammattisijoittajaa: Miljoonat jäävät työttömiksi samalla, kun varakkaiden osakesalkut lihovat

yle 17:47 27.05

USA:n talous on ennennäkemättömässä syöksykierteessä. Yhdeksässä viikossa on tullut 39 miljoonaa työtöntä.


Aki Riihilahti uskoo: Suomessakin pelattavat euro-ottelut mullistuvat tällä kaudella – ”Onko se hyvä vai huono, siihen mä en ota kantaa”

MTV 13:14 27.05

HJK:n toimitusjohtaja ja Euroopan seurajoukkueiden yhteistyöjärjestön ECA:n varapuheenjohtaja Aki Riihilahti uskoo, että europelien karsinnat on pakko pelata yksittäisinä otteluina aikatauluhaasteiden vuoksi.


Poliisi ei kuunnellut hätähuutoja – kylmäverinen teko keskellä katua herätti raivon USA:n supertähdissä: ”Mikä helvetti maassamme on vialla?”

iltalehti 12:00 27.05

Yhdysvalloissa kuohuttaa tapaus, jossa poliisi aiheutti kuolettavat vammat mustalle miehelle keskellä katua. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Yhdysvalloissa keskustelu poliisiväkivallasta käy jälleen kuumana, kun Minnepolisin poliisin jäsen aiheutti kuolettavat vammat kiinniottamalleen George Floyd -nimiselle miehelle.


Floridalaisen tuomarin päätöksellä voi olla ratkaiseva vaikutus USA:n vaaleihin – Yli miljoona vankia sai äänioikeuden

yle 08:41 27.05

Floridan on arvioitu olevan ensi vaalien niinsanottu tärkein vaa'ankieliosavaltio.


NBA suunnittelee jatkavansa kautta heinäkuun lopulla – Lauri Markkasen Chicagon kohtalo auki

yle 20:53 23.05

Yksityiskohtaista suunnitelmaa NBA:n pelien jatkumisesta odotetaan ensi viikonloppuna.


Kim Jong-unin terveydentila puhuttaa – diktaattorin tavanneelta legendalta vihje, jota seurata: ”Jokin on vialla, jos näet hänen siskonsa TV:ssä”

iltalehti 14:51 23.05

Dennis Rodman kertoo olleensa yhteyksissä Pohjois-Koreaan. Viisinkertainen NBA:n mestari Dennis Rodman on ollut Pohjois-Korean diktaattorin Kim Jong-unin ystävä jo vuosia. Koripallolegenda säikähti huhtikuussa, kun Kimin epäiltiin olevan kuollut tai vegetatiivisessa tilassa. Huhut eivät pitäneet paikkaansa, sillä Kim palasi julkisuuteen vappupäivänä, kun valtionmedia jakoi maailmalle kuvia Kimistä avaamassa lannoitetehdasta.


Katso jalkapallon MM-finaalia 2015: USA ja Japani vastakkain

yle 14:13 23.05

Ylen Futiskesässä on tänään vuorossa naisten MM-kisojen loppuottelu vuodelta 2015. USA:n ja Japanin välistä finaalia voit seurata kello 15 alkaen TV2:ssa, Areenassa tai tämän jutun kuvaa klikkaamalla.


"Tämä virus on vakava asia" – Entinen NBA:n tähtisentteri Patrick Ewing sairaalaan

yle 09:44 23.05

NBA:ssa 1980- ja 1990-luvuilla loistanut Patrick Ewing on eristettynä sairaalassa.


Hot topics