Nainen sai kukkia säännöllisesti - salaisen ihailijan henkilöllisyys paljastui sattumalta iltalehti 12:51 13.05

Ihailija tuo edelleen kukkia säännöllisesti. Kukapa ei tykkäisi kukista? Brittiläinen Rosie ainakin pitää. Rosie huomasi terassilleen ilmestyneet kukat pian muutettuaan uudelle paikkakunnalle ja ilahtui niistä. Hän ei ymmärtänyt, mistä kukat olivat terassille tulleet. Niitä alkoi tulla säännöllisesti.


Ässille kirvelevä menetys – tehopuolustaja siirtyy KHL:ään iltasanomat 14:52 01.05

Maksim Matushkin jatkaa uraansa Metallurg Magnitogorskissa.


”Hienon illan” hirveä päätös: mies lukitsi avovaimon terassille ja ilmoitti tappavansa pienet lapsensa iltalehti 21:12 29.04

Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut kahden lapsen isän laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä, vainoamisesta ja lähestymiskiellon rikkomisesta 80 päiväsakkoon. Perheonnen ja avovaimon terveyden särkenyt tapaus sattui lokakuussa 2016 pohjanmaalaisessa rannikkokaupungissa. Perheen talossa oli käynyt ystäviä vierailulla. Vieraat poistuivat noin iltakymmenen aikaan.


Ässille lisää sopimuksia – Aleksi Rekonen Poriin MTV 16:04 24.04

SM-liigaseura Porin Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Aleksi Rekosen kanssa.


Ässille tukku jatkosopimuksia sekä puolustaja Espoosta jatkoaika.com 11:24 20.04

Neljä Ässien tämän kauden pelaajaa on sopinut jatkosta Poriin. Lisäksi Ässät on kiinnittänyt Otto Kivenmäen ja Niklas Peltomäen pitkiin sopimuksiin.


Porin Ässille neljä jatkosopimusta – "Parasta ei ole vielä nähty" MTV 10:21 20.04

SM-liigan puolivälierissä finalisti Kärpille taipunut Porin Ässät on julkaissut neljä jatkosopimusta.


Auto ajoi vilkkaalle terassille Saksan Münsterissä - pormestari: ”Koko kaupunki suree tätä hirvittävää tapausta” iltalehti 16:26 08.04

Yliajossa menehtyi kolme ihmistä. Lisäksi kuljettaja ampui itsensä hengiltä. Münsterin pormestari Markus Lewe on kommentoinut tämän päivän traagista tapausta, kun auto ajoi väkijoukkoon saksalaiskaupungin keskustassa. Kaksi ihmistä kuoli ja kymmeniä loukkaantui. - Koko Münster suree tätä hirvittävää tapausta. Sympatiamme menevät menehtyneiden sukulaisille. Toivomme, että loukkaantuneet toipuvat mahdollisimman nopeasti, Lewe sanoi Weltin mukaan.


Venäjä lähetti Britannialle nootin - Aeroflotin koneeseen tehtiin yllätystarkastus ”ilman syytä” iltalehti 09:28 31.03

Venäläismediassa kauhistellaan Lontoon Heathrow’n lentoasemalla Aeroflotin koneeseen tehtyä tarkastusta. Venäläiskoneen kapteenin mukaan tarkastus oli laiton, kansainvälisen ilmailusopimuksen mukaan ei. Venäjän ja Ison-Britannian välit kiristyvät kiristymistään. Perjantaina Lontoon Heathrow'n lentoasemalle saapunut venäläinen Aeroflot-kone tyhjennettiin matkustajista sekä henkilökunnasta, ja Britannian viranomaiset tekivät koneeseen tarkastuksen. Koneen kapteeni Vitalij Mitrofanov kertoo uutistoimisto Tassille olleensa ainoa, jonka sallittiin jäädä koneeseen. Hänen mukaansa brittiviranomaisten suorittama tarkastus kesti viidestä seitsemään minuuttia, eikä hänelle kerrottu mitään syytä sille.


Uskomaton paluu! Entinen huippunyrkkeilijä hyppää kehään sydänoperaation jälkeen 46-vuotiaana: ”En osannut puhua enkä kävellä” iltalehti 22:17 30.03

Aziza Oubaita on tekemässä uskomattoman paluun nyrkkeilykehään. Vuonna 2009 naisten kärpässarjan maailmanmestaruuden Simona Galassille hävinnyt Oubaita iski hanskat naulaan seitsemän vuotta sitten. Tänään Oubaita, 46, on tekemässä paluun kehään. Suoritus on jo sellaisenaan upea tarina, mutta vielä ällistyttävämmän siitä tekee se, että Oubaita palaa kehään vain 18 kuukautta sydänsiirto-operaation jälkeen.


Venäläismedia: Britannian viranomaiset sivuuttavat Venäjän lähetystön pyynnöt vierailla Julia Skripalin luona iltalehti 21:35 30.03

Uutistoimisto Tass kertoo, että Britannian viranomaiset sivuuttavat Venäjän lähetystön pyynnöt päästä vierailemaan myrkytetyn ex- venäläisvakoojan tyttären luona. Uutistoimisto Tass kertoo, että Britannian viranomaiset sivuuttavat Venäjän lähetystön pyynnöt päästä vierailemaan myrkytetyn ex-venäläisvakoojan tyttären luona. Venäjän Britannian suurlähetystön mukaan sen edustaja ei pääse vierailulle Julia Skripalin luokse. Julia Skripal on toipumassa hermomyrkkyiskusta, mutta hänen isänsä, ex-vakooja Sergei Skripal on edelleen kriittisessä tilassa. - Kaikki pyyntömme on hylätty, lähetystölähde kertoo Tassille.


Venäjä karkottaa länsidiplomaatteja: Suomalaisdiplomaatin lisäksi ainakin kaksi diplomaattia Hollannista ja kaksi Italaista lähtevät - Myös ruotsalaisdiplomaatti karkotetaan iltalehti 15:49 30.03

Venäjä karkottaa useita diplomaatteja EU-maista. Venäjä on aloittanut vastatoimet länsimaita kohtaan. Venäläinen uutistoimisto Tass kertoo, että Venäjä karkottaa kaksi hollantilaisdiplomaattia. Asiasta kertoi Tassille Hollannin suurlähettiläs Moskovassa. Tass kertoo myöhemmin, että myös kaksi italialaisdiplomaattia sekä yksi ruotsalaisdiplomaatti karkotetaan. Aiemmin tuli tieto yhdestä karkotettavasta suomalaisdiplomaatista. Suomalaisdiplomaatilla on kaksi viikkoa aikaa poistua Venäjältä. Italialaisten on lähdettävä viikon kuluessa.


Venäjä karkottaa länsidiplomaatteja: Suomalaisdiplomaatin lisäksi ainakin kaksi diplomaattia Hollannista ja kaksi Italaista lähtevät iltalehti 15:40 30.03

Venäjä karkottaa useita diplomaatteja EU-maista. Venäjä on aloittanut vastatoimet länsimaita kohtaan. Venäläinen uutistoimisto Tass kertoo, että Venäjä karkottaa kaksi hollantilaisdiplomaattia. Asiasta kertoi Tassille Hollannin suurlähettiläs Moskovassa. Tass kertoo myöhemmin, että myös kaksi italialaisdiplomaattia karkotetaan. Aiemmin tuli tieto yhdestä karkotettavasta suomalaisdiplomaatista. Suomalaisdiplomaatilla on kaksi viikkoa aikaa poistua Venäjältä. Italialaisten on lähdettävä viikon kuluessa.


Venäjä on aloittanut EU-maita koskevat vastatoimet: Kaksi hollantilaisdiplomaattia karkotetaan iltalehti 14:50 30.03

Venäläinen uutistoimisto Tass kertoo, että Venäjä karkottaa kaksi hollantilaisdiplomaattia. Venäjä on aloittanut vastatoimet länsimaita kohtaan. Venäläinen uutistoimisto Tass kertoo, että Venäjä karkottaa kaksi hollantilaisdiplomaattia. Asiasta kertoi Tassille Hollannin suurlähettiläs Moskovassa. Uutistoimisto Reutersin mukaan ainakin Britannian, Ruotsin, Saksan, Ranskan ja Belgian lähettiläät ovat menneet Venäjän ulkoministeriöön. Lisäksi uutistoimisto AFP:n kuvaaja raportoi paikalta, että ainakin myös Italian, Puolan, Tsekin ja Slovakian sekä useiden ei EU-maiden edustajat ovat saapuneet Venäjän ulkoministeriöön.


Kaupungissa arastakin eläimestä tulee rohkea – Metsäkauris yleistyy vahvasti Helsingissä MTV 17:06 28.03

Betonin keskellä kuikuilevia metsäkauriita, terassille tunkevia kettuja ja ruokintaa odottavia rottia. Kaupunki muuttaa sinne asettuvien eläinlajien käyttäytymistä tavalla, joka saattaa näyttää ihmisestä oudolta, mutta selittyy elinympäristön muutoksella.


Porin Ässille paha menetys – tehopelaaja vaihtaa maisemaa iltasanomat 11:53 19.03

Maksim Matushkin ei jatka Porissa.


kysytty miehen väkivalta­käyttäytymisestä” Larinto lopettaa –? miestä useita kertoja Naisen epäillään puukottaneen olikin kissa on edessään päävalmentaja iloitsi brasilialaiskärjen smaragdeja - sijainti tutkinut poliisi hämmästyi Ville Larinto voitti haasteet uskomattomalla ymmärtäminen vaatisi ohjeistuksen,

Uutiset