Serkkuaan tehokkaampi - pelinumeronsa vaihtanut Vuorisalo vahvassa vireessä iltalehti 21:34 15.12

Ässät lähti joulutauolleen neljänneltä sijalta. Hyvä saavutus, mutta parempaakin voi olla luvassa. Sakari Salmisen johdolla patapakasta puuttuu kuusi pelaajaa loukkaantumisten vuoksi. Jos miehet tervehtyvät ja palaset loksahtavat, Ässissä on ainesta vahvaan kevääseen. Poissaolot ovat tarjonneet mahdollisuuksia muille miehille. Omaan mahdollisuuteensa on tarttunut muun muassa Teemu Vuorisalo.


Ässät nousi jo neljänneksi, Jukurit kaatui Porissa – ”Tyylipisteitä ei haettu” iltasanomat 21:19 15.12

Porin Ässät jatkoi vahvaa virettään perjantai-illan kotiottelussa.


Ässät nousi jo neljänneksi – Jukurit kaatui Porissa iltasanomat 21:19 15.12

Porin Ässät jatkoi vahvaa virettään perjantai-illan kotiottelussa.


Ässien toisen erän tehokkuus riitti voittoon jatkoaika.com 21:04 15.12

Ässät ja Jukurit taistelivat tiukasti pisteistä Isonmäen perjantai-illassa. Ässät oli ottelun toisessa erässä tehokas ja karkasi jo kolmen maalin karkumatkalle. Jukureiden päätöserän kiri ei riittänyt enää pisteille, vaan porilaisryhmä korjasi voiton 3-2-numeroin.


Ässät maalitalkoiden voittaja jatkoaika.com 08:00 14.12

SaiPa kärsi viidennen kotitappion putkeen, kun Porin Ässät kävi keskiviikkona hakemassa täyden pistepotin Kisapuistosta. Voittomaalin tykittänyt Jussi Makkonen palkittiin ottelun parhaana seitsemän maalin illassa.


Ässien vahva reissuvire sai jatkoa jatkoaika.com 22:27 13.12

Ässät jatkoi vahvoja otteitaan vieraskentillä voitettuaan SaiPan maalein 4?3. Jäähyttömän ottelun pelanneet sputnikit tulivat ottelussa kaksi kertaa rinnalle, mutta eivät enää kolmatta.


Ässillä yllättävä maaliruisku – porilaiset kipuaa sarjataulukossa MTV 21:53 13.12

Ässät syvensi SaiPan kotiahdinkoa, kun se aiheutti lappeenrantalaisille jo viidennen perättäisen tappionsa kotiyleisönsä edessä voittamalla keskiviikkona 4-3. Voitollaan Ässät nousi sarjataulukossa SaiPan ohi sijalle viisi.


Ben Blood ajettiin taas ulos - Ässät haki voiton Lappeenrannasta iltalehti 21:17 13.12

Porilaisten komea vierassaldo komistui entisestään, kun Ässät haki pisteet Lappeenrannasta. Kotonaan alkusyksystä väkevästi esiintynyt SaiPa kärsi jo viidennen perättäisen kotitappionsa. Sekä Ässien että SaiPan edellinen ottelu oli päättynyt katkeraan tappioon. Ässät lähti hakemaan paluuta voittojen tielle selkeästi isäntiä valmiimpana ja saikin kamppailuun todellisen unelma-alun. Jo toisella minuutilla porilaisten Teemu Vuorisalo pääsi yllättämään helpohkosti SaiPan maalilla urakoineen Jussi Markkasen.


Emma-ehdokkaat julki: Haloo Helsinki!, JVG ja Antti Tuisku kahmivat ehdokkuuksia iltalehti 14:30 11.12

Emma-patsaat jaetaan helmikuussa. Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus Emma Gaala järjestetään tänä vuonna 3. helmikuuta. Tunnustusta kuluneen vuoden aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille jakava gaala on nyt julkistanut vuoden 2017 ehdokkaat. Palkintoja jaetaan yhdeksässätoista eri ehdokassarjassa, joista seitsemäntoista voittajan päättää alan ammattilaisista koostuva tuomaristo.


TPS nuiji jälleen Ässät – patapaitojen voittoputki poikki iltasanomat 22:23 09.12

Molemman joukkueen valmentajat sanoivat olevansa ylpeitä TPS:n pelaamisesta.


HIFK-hyökkääjän huikealle pisteputkelle jatkoa – TPS murskasi Ässät MTV 21:06 09.12

HIFK:n Erik Thorell kasvatti pisteputkensa jo kymmenen ottelun mittaiseksi, kun HIFK voitti HPK:n 3-1.


SM-liigan nyrkkitappelu kurinpidon käsittelyyn - raskaan sarjan riitapukarit sivussa tämän päivän otteluista iltalehti 13:29 09.12

HPK:n Miro Karjalainen ja TPS:n Jonne Virtanen ovat sivussa tämän päivän otteluista. Liigan kurinpito määräsi Hämeenlinnassa perjantaina nyrkein tapelleet kiekkoilijat väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. HPK kohtaa tänään kotiottelussaan HIFK:n ja TPS vieraskentällä Ässät.


Maalihanat aukaistu ja maalivahdit viritetty länsirannikon kohtaamisessa jatkoaika.com 08:00 09.12

Lauantaina kohtaavat Ässät ja TPS kaivoivat kumpikin kolmen pisteen voiton perjantain ottelustaan. Liekehtivätkö maalivahdit vai hämmentävätkö Ben Blood ja Ilkka Pikkarainen totuttuun tyyliinsä?


Ässät jälleen Satakunnan valtias – Lukon taaperrus jatkuu MTV 21:49 08.12

Ässät oli voitokas Satakunnan paikalliskamppailussa, kun se kukisti Lukon 2-0. Tappio oli Lukolle jo kuudes seitsemään viime otteluun.


Ässät nollasi Lukon Raumalla – jenkkihyökkääjä debytoi kotijoukkueessa iltasanomat 21:28 08.12

Yli 270 NHL-ottelua urallaan pelannut Chris VandeVelde esiintyi ensimmäistä kertaa raumalaisyleisön edessä kauden neljännen Satakunnan derbyn merkeissä.


Ässät jätti Lukon nollille - pelkäävätkö Lukon pelaajat huutoa? iltalehti 21:18 08.12

Puhtaasti pienen kaupungin pieniin piireihin liittyvistä hygieniasyistä nimettömäksi jäävällä Lukon entisellä liigajyrällä oli mielenkiintoinen selitys sille, miksi nyky-Lukon peli takkuaa. Lukolla on hänen mukaansa menossa nyt mietintävaihe. Mietintävaihe tarkoittaa yhtä kuin ratkaisujen liiallista miettimistä sen sijaan, että antaisi symbolisen ruudin palaa ja kiekon kiitää. Ex-jyrä sanoi uskovansa, että pelaajat pelkäävät epäonnistumista ja sitä seuraavaa vanhan liiton valmentajan eli Pekka Virran huutamista.


KalPa-nuorukaiset debytoivat – hyvävireinen Ässät Lukon vieraana Satakunnan derbyssä MTV 15:10 08.12

KalPan A-junioreissa kelpo jälkeä tehneet hyökkääjät Juuso Könönen ja Mikko Juusola pelaavat ensimmäiset ottelunsa SM-liigassa perjantaina.


Porin pitkä ilta lopulta Ässien hyväksi jatkoaika.com 23:39 05.12

Porissa juhlittiin pisimpään satavuotista Suomea kunnioittaneella Liiga-kierroksella. Sport oli ottelussa pitkään niskan päällä, mutta Ässät onnistui kääntämään ottelun itselleen. Sportin turhautuminen purkautui nyrkein juuri ennen päätössummeria.


Jää petti Porissa kesken ottelun – erätauko Ässien ja Sportin ottelussa venyi tunnin mittaiseksi iltasanomat 23:24 05.12

Ässät kukisti lopulta Sportin lukemin 4–3.


Uutiset