LISÄÄ UUTISIA

Maalivahtinsa menettänyt KooKoo tyhjensi tankkinsa Pelicans-ottelun avauserässä

lähde: Kouvolan Sanomat 03:09 07.01

Päättyneellä liigaviikolla KooKoo pelasi johtoasemassa vain 12 minuuttia ja punnersi tappioasemassa peräti 106 minuuttia.

Yhä tukevammin jumboksi vajonnut Kiekkohait jäi hopealle maalin edessä –?”Kaikki ainekset ovat siihen, että suunta kääntyy, mutta vielä emme ole saaneet onnistumisia”

lähde: Salon Seudun Sanomat 03:13 19.11

Salon Kiekkohait jatkaa miesten II divisioonan lohkonsa viimeisenä myös lauantain ”jumbofinaalin” jälkeen. Viimeistä edellinen Raision nuorisokiekko haki arvokkaat pisteet Salon jäähallista maalein 5–4 (2–0, 0–1, 3–3). Viime viikonlopun kahdessa ottelussa Kiekkohaiden vastustaja nousi viimeisen minuutin aikana tasoihin ja vei lopulta voiton. Tällä kertaa Kiekkohait oli kolme minuuttia ennen loppua 5–2-tappioasemassa ja kavensi maalin päähän. Loppuhetkillä...

Jere testasi hitiksi nousseen sitruunakikan – lopputulos yllätti: "Mitä ihmettä?"