Jälleen takaa tasoihin ja ohi – KalPa on yhden voiton päässä välieristä

lähde: jatkoaika.com 07:00 28.03

Kuopion keskiviikkoilta tarjosi jälleen herkkupalan pudotuspeliottelun merkeissä. Ottelua hallinnut KalPa kampesi lopulta ottelussa tasoihin ja ohi ottaen kolmannen kiinnityksen kohti välieriä. KalPa n ensimmäinen sarjan katkaisumahdollisuus on perjantaina Tampereella.

Liiga-pudotuspelit: Juuso Mäenpää oli jatkoerässä kahden maalin takaa nousseen KalPan sankari

lähde: jatkoaika.com 21:58 21.03

Ilves näytti menevän menojaan kahden ensimmäisen erän aikana, mutta omaan peliinsä luottanut KalPa punnersi tasoihin ja vei voiton nimiinsä jatkoerässä.

HPK:n nuorille kirvelevä tappio katkon paikassa: Kiekko-Espoo iski voittomaalin vain 15 sekuntia ennen loppua

lähde: Hämeen Sanomat 03:35 18.03

HPK:n U20-joukkue nousi jo takaa tasoihin, mutta espoolaiset siirsivät ratkaisun kotikentälleen.

HPK:n nuorten paikka katkaista ottelusarja kaatui katkeraan loppuun: "Keväällä tuollaisia sattuu"

lähde: Hämeen Sanomat 03:38 17.03

Kerho päätti kotipelinsä hyvään päätöserään ja pisteeseen – "Olisihan se ollut hienoa voittoon lopettaa"

lähde: Hämeen Sanomat 03:40 09.03

KalPa oli Rinkelinmäellä jatkoajalla parempi, mutta HPK nousi kolmannessa erässä kahden maalin takaa tasoihin.

Ilves nousi kolmen maalin takaa tasoihin, mutta hävisi jatkoajalla

lähde: Savon Sanomat 04:09 03.02

Kärpät johti vierasotteluaan Ilvestä vastaan kahden erän jälkeen 3–0, mutta oli menettää otteensa voitosta.

lähde: Hämeen Sanomat 03:40 03.02

Sveitsi oli lähellä todellista jättiyllätystä U20 MM-turnauksessa – Ruotsi jatkoon vasta jatkoaikamaalin turvin

lähde: jatkoaika.com 23:28 02.01

Ruotsin ja Sveitsin välisestä puolivälieräkamppailusta muodostui todellinen trilleri, kun Sveitsi kapusi kahden maalin takaa tasoihin. Sveitsi kesti alivoiman varsinaisen peliajan lopussa, mutta ei enää jatkoajalla, kun Axel Sandin-Pellikka löi Ruotsin jatkoon turnauksen ensimmäisellään.

Suomi voitti Sveitsin EHT-turnauksen päätösottelussa – Ruben Rafkinille ulosajo jo avauserässä

lähde: jatkoaika.com 21:00 17.12

Sveitsi laittoi Suomen ahtaalle turnauksen päätösottelussa, kun se nousi kahdesti takaa-ajoasemasta tasoihin. Suomi taisteli kuitenkin lopulta voiton jatkoajalla.

Suomi voitti Sveitsin EHT-turnauksen päätösottelussa

Happeelta uskomaton nousu! Neljän maalin takaa tasoihin ja ohi

lähde: Keskisuomalainen 03:08 19.11

Jyväskylän Happee esitti uskomattoman hienon nousun salibandyliigassa lauantaina Turussa.

Senators ja Red Wings veivät yleisön vuoristorata-ajelulle Tukholmassa

lähde: jatkoaika.com 06:30 17.11

Yleisölle tarjottiin NHL-viihdettä koko rahan edestä, kun Global Series polkaistiin käyntiin Tukholmassa. Detroit Red Wings nousi ottelussa 15 minuutin sisällä neljän maalin takaa tasoihin, ja lopullinen ratkaisu nähtiin vasta Suomen kansallispelin tunnelmissa jatkoajalla.

Tšekki Leijonia vahvempi vuoristoratakamppailussa ? Niko Huuhtanen maalasi heti leijonadebyytissään

lähde: jatkoaika.com 19:39 11.11

Tšekin hurja alku ei lamaannuttanut Leijonia, joka kapusi vielä kolmen maalin takaa tasoihin. Toista kertaa leijonaryhmä ei kuitenkaan ottelussa samaisessa tempussa onnistunut, vaan jälkimmäinen Tšekin rykäisy oli liikaa ja se vei voiton 7-3-lukemin.

Koskaan ei pidä luovuttaa

lähde: jatkoaika.com 18:14 09.11

Ruotsi nousi Hämeenlinnan Viiden maan turnauksessa viiden maalin takaa tasoihin ja lopulta voittomaalikilpailussa voittoon Yhdysvaltoja vastaan. Ottelun alkupuoliskolla ylivoimaiselta vaikuttanut amerikkalaisnippu taipui lopulta lukemin 6?7.

Voitto lipesi Kerhon naisten näpeistä dramaattisesti viime hetkillä –?"Ei voi kuin hattua nostaa päästä"

lähde: Hämeen Sanomat 03:05 29.10

HPK:n naisten liigajoukkueen voitto karkasi vain neljä sekuntia ennen loppua Kiekko-Espoon punnertaessa väkisin tasoihin ja viimeistelemällä takaa-ajonsa voittolaukauskilpailussa.

Antoine Morand siivitti SaiPan hurjaan nousuun Liigan avauksessa

lähde: Etelä-Saimaa 03:02 14.09

KalPa ratkaisi voittolaukauksilla, mutta SaiPa nousi lopussa tasoihin kolmen maalin takaa. "Uskot siihen meidän juttuun ja työmäärään ja niihin arvoihin, mitä pelaajat ovat meidän koppiin luoneet", päävalmentaja Ville Hämäläinen kuvasi takaa-ajoa.

Lancaster nousi ratkaisijaksi – Ilvekselle jo neljäs perättäinen voitto CHL:ssä

lähde: jatkoaika.com 20:47 10.09

Vitkovice Rideraa vastaan tahmeasti ottelun aloittanut Ilves nousi toisessa erässä kahden maalin takaa tasoihin ja lopulta voittomaalikilpailussa tamperelaiset nappasivat kotivoiton lukemin 3–2 (VL). Illan ratkaisijaksi nousi kahdesti maalinteossa onnistunut Les Lancaster.

Päätön jalkapallonäytös Belfastissa! Ensin Larne tyrmäsi täysin sekaisin olleen HJK:n – lopulta Roope Riskistä sankari jatko-ottelussa

lähde: yle 00:06 20.07

HJK eteni huimien vaiheiden jälkeen Mestarien liigan 2. karsintakierrokselle. Larne nousi ansaitusti kahden maalin takaa tasoihin. Lopulta Roope Riskin ohjaus jatko-ottelussa nousi otteluparin ratkaisuksi.

LISÄÄ UUTISIA

Ostoskeskuksen lattia romahti – tallentui videolle

KalPa teki poikkeuksellisen päätöksen – nyt se on tuomassa jättisensaation

Podcast: Auton kuljettaja huusi Samu Haberille vihaisen syytöksen keskellä katua

Poikkeuksellinen muutos Venäjän eliittijoukon tukikohdassa Suomen lähellä – tuoreet satelliittikuvat paljastavat yllätyksen

Kim Kardashian esitteli tiimalasivartaloaan – huipputiukoissa leggingseissä

Fingerpori 28.3.2024

Ronjan vauva sai kohdussa asfyksian – kukaan ei vielä tiedä miten Saimi, 5 kk, siitä selvisi

Kamala luonto 22.3.2024

Flow-festivaaleille eräs tämän hetken kuumimpia artisteja koko maapallolla – kaikki eivät taatusti mahdu katsomaan

Venäjän hävittäjä putosi mereen Krimin niemimaan rannikolla

Oppositioehdokkaan historiallinen voitto Senegalissa sai vaaliviranomaisten vahvistuksen

Lapualta kadonneen Rasmus Takaluoman, 16, kuolinsyy selvisi

Bensan hinta | Täällä myydään nyt Helsingin halvinta bensaa: Ville, 45, luopui lähes tuhannen euron mökkimatkasta

T24 | Eckerö Linen matkustaja jäi sumppuun Tallinnan satamakaaoksessa –?nyt laivoista myöhästyvät rekatkin

Strippari uhkaa julkaista prinssi Harryn alastonkuvan OnlyFansiin

Venäjä sanoo ottaneensa kiinni Moskovan alueen terrori-iskua rahoittaneen miehen – väitti myös Ukrainan tukeneen hyökkääjiä rahallisesti