Näkökulma: Loikkaus sinisistä oli odotettu ja lisääkin voi tulla - moni ”hillotolppalainen” miettii nyt tulevaisuuttaan iltalehti 16:36 24.04

Kun vaalit lähestyvät ja sinisten kannatus vaan mataa, moni ”hillotolppalainen” joutuu tosissaan miettimään poliittista tulevaisuuttaan, kirjoittaa Iltalehden Mika Koskinen. Sinisten puheenjohtaja Sampo Terho kommentoi loikkausta ja sen seurauksia tuoreeltaan. Kaj Turusen loikka sinisistä kokoomukseen oli odotettavissa. Pitkään on arvuuteltu, milloin sinisten eduskuntaryhmä alkaa ratketa liitoksistaan.


Näkökulma: Loikkaus sinisistä oli odotettu ja lisääkin voi tulla iltalehti 14:47 24.04

Kun vaalit lähestyvät ja sinisten kannatus vaan mataa, moni ”hillotolppalainen” joutuu tosissaan miettimään poliittista tulevaisuuttaan, kirjoittaa Iltalehden Mika Koskinen. Kaj Turusen loikka sinisistä kokoomukseen oli odotettavissa. Pitkään on arvuuteltu, milloin sinisten eduskuntaryhmä alkaa ratketa liitoksistaan. Taustalla vaikuttaa sinisten heikko kannatus. Puolueesta on tullut politiikan prosenttiliike. Vain selitykset kannatuksen alhaisuudesta vaihtelevat. Kesällä siniset selittivät heikkoa suosiotaan sillä, ettei se ole vielä puolue. Sen jälkeen kun puolue saatiin perustetuksi, heikkoa kannatusta on sinisten piirissä selitetty mm. sillä, että kansa ei osaa tehdä eroa sinisten ja perussuomalaisten välillä.


Kabuliin tuntien ajan käytellyt vanki kärähti Poliisi kertoi yksityiskohtia tuli kylään –

Uutiset