Dallas Stars on alkukauden perusteella siellä, missä sen kuuluukin olla ? sarjataulukon häntäpäässä jatkoaika.com 17:00 29.10

Dallas Stars aloitti kauden pirteästi, mutta on sittemmin erottunut joukosta enemmän ailahtelevaisuutensa vuoksi. Joukkue on tästä huolimatta juuri siellä, missä sen kuuluukin olla.


Vaikka Paavo ei erottunut mitenkään joukosta, hän sai kuulla toisilta lapsilta ryssittelyä iltasanomat 10:12 20.10

Monelle suomalaiselle inkerinsuomalaisten historia ja kohtalot ovat jääneet vieraiksi. IS esittelee vainotun suomalaiskansan elämäntarinoita.


Päivän veto- ja vakiovihje: PS Kemi venyy iltalehti 11:21 22.05

Iltalehden vetovihje uskoo PS Kemin syttyvän omalle kotikentälleen Sauvosaareen pääsystä tänään niin paljon, ettei Ilves ainakaan voita illan PS Kemi-Ilves ottelua. Ei PS Kemiä tämän kauden (saldo 1-1-6 maalit 10-19) otteluista kauheasti toistaiseksi kehua voi, mutta ei se myöskään ole sillä lailla erottunut sarjassa ns. toivottamaksi tapaukseksi. Onnistuessaan - etenkin kotikentällään - siltä voi nykytasolla ihan hyvin odotella menestymistä lähes mitä joukkuetta vastaan tahansa. Tänään omalle kotikentälleen pääsyn voi laskea hieman nostavan onnistumisen mahdollisuuksia. Lisäksi ei Ilveskään ole tällä kaudella erikoisemmin vakuuttanut. Puolustus kyllä toimii, mutta maalinteko on ainakin toistaiseksi ollut kovin hankalaa.


ei unohda ensisuudelmaansa hänelle tiukan Ilvestä Tampereen kautta – ”Ovat mitä oikein on Mohamedille ehdollista siitä lähdettävä aika – kotipihalla puolison – törsäsi rahat

Uutiset