Suomen mestari raivona Urheiluliitolle ruokamyrkytyksen takia: ”Koko reissu järjestetty päin helvettiä”

lähde: yle 19:29 17.02

Tampereen SM-halleissa nähtiin lauantaina kovatasoinen kuulakisa ja useita yllätysvoittajia. Korkeushyppääjä Daniel Kosonen tokeni sairasvuoteelta Suomen mestariksi.

Ella Junnila on kokenut suuria menetyksiä – Ikävä korostuu elämän tärkeissä hetkissä: "Onneksi kauniit muistot pysyvät aina mukanani"

lähde: Kaksplus 03:29 17.01

Ella Junnila tiesi jo lapsena haluavansa korkeushyppääjäksi. Syöpään menehtynyt kummitäti Marianne oli suuri tuki unelman tavoittelussa.

lähde: Seura 03:25 17.01

Venla Pulkkanen sai lisäsiivet unelmilleen

lähde: Savon Sanomat 03:14 13.12

Korkeushyppääjä Venla Pulkkanen kertoo innolla kilpailuihin valmistautumisesta.

lähde: Hämeen Sanomat 03:05 13.12

Suomalaiselta korkeushyppääjältä huikea venyminen Ruotsi-ottelussa – veisteli uuden aluevaltauksensa taustoista: ”Voittaja sai päättää”

lähde: yle 19:29 03.09

Korkeushyppääjä Daniel Kosonen, 22, oli suomalaisten kovin heittäytyjä perinteisessä Ruotsi-ottelussa. Hän juoksi ensimmäistä kertaa elämässään miesten 110 metrin aidat.

Ella Junnila hyppäsi "kädenlämpöiset" 190 ja jakoi MM-kisojen korkeusfinaalissa 13. sijan

lähde: Uusimaa 03:15 28.08

Korkeushyppääjä Ella Junnila tuomitsi kilpailunsa kädenlämpöiseksi Budapestin MM-finaalissa.

lähde: Savon Sanomat 03:14 28.08

Ella Junnila hyppäsi ”kädenlämpöiset” 190 ja jakoi MM-kisojen korkeusfinaalissa 13. sijan

lähde: Salon Seudun Sanomat 03:12 28.08

Korkeushyppääjä Ella Junnila tuomitsi kilpailunsa kädenlämpöiseksi Budapestin MM-finaalissa. Hän ylitti ensimmäisellään 185 ja kolmannellaan 190. Tulos riitti jaettuun 13. sijaan.–?Aika kädenlämpöinen tulos, Junnila tiivisti.–?Oli tosi kivaa, nautin hyppäämisestä, mutta osa hypyistä tippui edelleen riman päälle, vaikka askelmerkkiä viilattiin karsinnan perusteella.Junnila arvioi parhaiksi hypyikseen 190:n ylityksen ja kaksi viimeistä yritystä 194:stä.–?190 meni yli nätisti ja viimeisissä...

lähde: Kymen Sanomat 03:10 28.08

lähde: Kouvolan Sanomat 03:09 28.08

lähde: Etelä-Saimaa 03:02 28.08

lähde: Aamuposti 03:01 28.08

Tuttu ongelma piinasi Ella Junnilaa – ”Aika käden­lämpöinen”

lähde: iltasanomat 23:32 27.08

Tampereen Pyrinnön korkeushyppääjä kilpaili ensimmäistä kertaa urallaan MM-finaalissa. Ella Junnila jakoi sijan 13 tuloksella 190. Enemmän olisi ollut Budapestin illassa tarjolla.

Ella Junnila päätti 40 vuoden odotuksen – yksi muutos lupaa hyvää: ”Selvästi tuottanut hedelmää”

lähde: yle 23:03 27.08

Korkeushyppääjä Ella Junnila on ollut tyytyväinen teknisiin muutoksiin. Yltäminen finaaliin ”perushyppäämisellä” on iso askel Junnilalle.