LISÄÄ UUTISIA

HPK vahvistaa kolhiutunutta puolustustaan − Artūrs Andžans loppukaudeksi Keuruulta Hämeenlinnaan

lähde: jatkoaika.com 16:17 14.02

KeuPan alkukauden tehokkain puolustaja, 22-vuotias Artūrs Andžans saapuu Hämeenlinnaan paikkaamaan loukkaantumisten runtelemaa HPK-puolustusta.

Sarjakärki IPK murjoi KeuPan Iisalmessa

lähde: Keskisuomalainen 03:47 04.02

Keuruun KeuPa HT kärsi kolmen maalin tappion, kun joukkue vieraili Iisalmessa jääkiekon Mestiksen merkeissä.

Vauhtia ja vaaraa – KeuPa HT suli RoKin käsittelyssä

lähde: jatkoaika.com 06:30 21.01

Kolmantena peräkkäisenä päivänä pelannut RoKi voitti KeuPan lauantai-iltana lukemin 2–4. Ottelussa vihellettiin peräti 75 minuuttia rangaistuksia, jonka lisäksi nähtiin neljä päähän kohdistuneen taklauksen rangaistusta. Ilta tarjosi keuruulaisyleisölle vauhdikkaan ja viihdyttävän ottelun, joka ratkesi vasta kolmannen erän maaleihin.

Keuruun jäähallin jää hajalla ? illan Mestis-ottelu peruttu

lähde: jatkoaika.com 15:36 30.12

KeuPan ja Kooveen tämänpäiväinen kamppailu on peruttu. Ottelu pelataan ensi viikolla.

KeuPan tehohyökkääjä Leo Ring tähtää Liigaan: "En minä turhaan siellä Keuruulla asu"

lähde: jatkoaika.com 07:00 25.11

KeuPa HT:n Leo Ringin alkukausi on ollut tehokas joukkueen heikoista otteista huolimatta. Kolmatta Mestis-kauttaan pelaavan pienikokoisen hyökkääjän päätavoitteena on murtautua Liigaan.

JYP-laina Leinonen seurasi penkiltä KeuPan jatkoaikavoittoa KOOVEEsta

lähde: jatkoaika.com 07:00 23.11

KeuPa HT saapui KOOVEEn vieraaksi tiedotettuaan aiemmin päivällä saaneensa lainaan JYPistä Topias Leinosen. Loukkaantumisesta toipunut Leinonen ei päässyt vielä tolppien väliin, mutta Juho Helanderin 21 torjunnan avulla keuruulaiset ottivat vauhdikkaassa ottelussa 2?3-voiton jatkoajan kautta.

Maalivahtiliikennettä JYPin ja KeuPa HT:n välillä puolin ja toisin

lähde: jatkoaika.com 15:54 22.11

JYPin Topias Leinonen ja KeuPan HT:n ?riks V?V?tols vaihtavat joukkueitaan ristiin tämän viikon ajaksi.

Puolustaja Sebastian Kauppila palaa KeuPan riveihin

lähde: Keskisuomalainen 03:15 10.11

Jääkiekon Mestiksessä pelaava KeuPa HT sai mieluisan paluumuuttajan, kun 29-vuotias Sebastian Kauppila iski puumerkkinsä loppukauden kattavaan sopimukseen.

Sami Ryhänen vapautettiin Mestiksen KeuPan päävalmentajan tehtävästä

lähde: Uusimaa 03:15 25.10

Porvoossa Sami Ryhänen muistetaan Porvoon Huntersin eteen tehdystä työstä.

KeuPan taistelu ei ihan riittänyt

lähde: Keskisuomalainen 03:09 22.10

Kolmena edellisenä keväänä jääkiekon Mestiksen loppuottelussa esiintynyt Imatran Ketterä oli odotetun kova, kun joukkue vieraili Keuruun jäähallissa l...

Ikimuistoinen Mestis-ilta – Hippoksella riitti tunnelmaa KeuPan ja Jokerien kohdatessa: "Ovathan tällaiset hienoja tapahtumia"

lähde: Keskisuomalainen 03:11 30.09

Hippoksen jäähallissa riitti tunnelmaa perjantai-iltana, kun KeuPa HT ja kotimaan kiekkokaukaloihin täksi kaudeksi palannut Helsingin Jokerit iskivät ...

KeuPa avasi juhlakautensa juhlavalla kirivoitolla –?päävalmentaja: "Tämä joukkue ei anna ikinä periksi"

lähde: Keskisuomalainen 03:11 23.09

KeuPan juhlakausi jääkiekon Mestiksessä alkoi juhlavalla kirivoitolla.

Jokerit tuo vipinää myös Keski-Suomen Mestis-kaupunkiin – juhlakautensa aloittavan KeuPan uusi kapteeni: "Hieno lisä sarjalle"

lähde: Keskisuomalainen 03:08 22.09

Helsingin Jokerit vaikuttaa tuovan säpinää jääkiekon miesten Mestikseen.

KOOVEE käytti hyväksi KeuPan käynnistymisvaikeudet

lähde: jatkoaika.com 22:46 06.09

KOOVEE ja KeuPa kohtasivat Hakametsässä Mestiksen harjoitusottelussa. Tamperelaiset olivat hereillä heti alkusekunneista lähtien toisin kuin Keski-Suomesta saapuneet vieraat. Kolmannessa erässä keuruulaiset saivat paremmin juonesta kiinni ja tultuaan kahden maalin päähän he yrittivät kiriä vielä ilman maalivahtia. Tyhjiin tehdyn ratkaisun jälkeen KOOVEE voitti ottelun lukemin 5?2.

KeuPa voittoon Jokereista viihdyttävässä harjoituspelissä

lähde: jatkoaika.com 21:00 12.08

Jokerit pelasi ensimmäisen Mestis-harjoituspelinsä perjantaina Tikkurilassa. Peliä seurasi 1671 katsojaa. Aktiivinen ja liikkuva Jokerit pääsi tehoille vasta toisen erän lopulla. Kolmannessa erässä Jokerit pääsi ensi kertaa johtoon. KeuPan Markus Lahtinen kuitenkin tasoitti tilanteen ja Leo Ring ratkasi KeuPalle voiton jatkoajalla.

Ostoskeskuksen lattia romahti – tallentui videolle

KalPa teki poikkeuksellisen päätöksen – nyt se on tuomassa jättisensaation

Podcast: Auton kuljettaja huusi Samu Haberille vihaisen syytöksen keskellä katua

Poikkeuksellinen muutos Venäjän eliittijoukon tukikohdassa Suomen lähellä – tuoreet satelliittikuvat paljastavat yllätyksen

Kim Kardashian esitteli tiimalasivartaloaan – huipputiukoissa leggingseissä

Fingerpori 28.3.2024

Ronjan vauva sai kohdussa asfyksian – kukaan ei vielä tiedä miten Saimi, 5 kk, siitä selvisi

Kamala luonto 22.3.2024

Flow-festivaaleille eräs tämän hetken kuumimpia artisteja koko maapallolla – kaikki eivät taatusti mahdu katsomaan

Venäjän hävittäjä putosi mereen Krimin niemimaan rannikolla

Oppositioehdokkaan historiallinen voitto Senegalissa sai vaaliviranomaisten vahvistuksen

Lapualta kadonneen Rasmus Takaluoman, 16, kuolinsyy selvisi

Bensan hinta | Täällä myydään nyt Helsingin halvinta bensaa: Ville, 45, luopui lähes tuhannen euron mökkimatkasta

T24 | Eckerö Linen matkustaja jäi sumppuun Tallinnan satamakaaoksessa –?nyt laivoista myöhästyvät rekatkin

Strippari uhkaa julkaista prinssi Harryn alastonkuvan OnlyFansiin

Venäjä sanoo ottaneensa kiinni Moskovan alueen terrori-iskua rahoittaneen miehen – väitti myös Ukrainan tukeneen hyökkääjiä rahallisesti